אני מוגבל תפוחית

אני מוגבל תפוחית

אני חושבת ששימי אמר את המשפט. כל-כך צחקתי שכמעט נפלתי מהכיסא.
גם אני חשבתי שההפקה עוזרת לאיציק ואלירן, כי איך להגדיר זאת בצורה עדינה, הם לא בדיוק ההעפרון הכי מחודד בקלמר. אני חושבת שההעזרה הגיעה פעמיים הפרק: פעם בחדר, שלדעתי בעריכה קיצצו את פרק הזמן שהם שהו בו. לדעתי לפחות היה מדובר על שעתיים. ופעם שניה שביקשו מהנהגת לצאת החוצה, כדי שהם יראו אותה. אחר-כך הם היו רצים הלוך ושוב לפחות עוד שלושים פעמים. אבל הם כל-כך חמודים ומתוקים עם הרבה חן וכריזמה, שאני ממש לא רוצה שהם יודחו.

הזוג הכי מעצבן לדעתי, הם האם והבת, דבי ודנה. הבת סבבה לגמרי, מותק לגמרי, סובלת באומץ את כל השטויות של אימא שלה. אבל האימא, אוי האימא, כולה רעש וצלצולים. מדברת הרבה יותר מהגובה שלה. אי-אפשר לשמוע אותה יותר מתבכיינת. בחייאת, באת למירוץ למליון, מה בדיוק חשבת שיקרה? קוקטלים על החוף?! כיסא נוח?! ישבה על החוף כל היום?! לא. מירוץ! משימות קשות. רוצה - תעשי. לא רוצה - אל תעשי ותחכי שעה עד המשימה הבאה. אבל די עם ההתבכיינות האי-סופית הזו!!!!

חחח מסכימה עם מה שכתבת!

איציק ואלירן, מקסימים, באמת הייתי רוצה לראות אותם יותר.
דבי ודנה- אני רק אגיד שלפי מה שמוצג בתכנית דבי היא כל מה שאמרת, נכון שזה נראה ככה אבל תמיד יש מגמתיות בעריכה, כדי ליצור "שאוו"
למרות שאני מודה- היא גם לא מי יודע מה חביבה עליי

SHIRLY28

New member
דבי יכולה לקטר כמה שהיא רוצה

העניין היותר חמור זה שהיא לא מפסיקה לפגוע ולהעליב אנשים , גם אנשים שעוזרים להם.

בשרשור למעלה יש קישור לראיון עם הזוג המבוגר , ושם הם מספרים שאחרי שדבי פגעה באנדריאה (צעקה עליה שתיפול במשימה) באה הבת והתנצלה בפני הזוג בשם האם, ואמרה שלא ישנה כל הלילה בגלל זה.

בפרומו לפרק שישודר ביום רביעי, ראו שמישהו מהמקומיים זרק על דבי (כנראה) עגבניה חזק מדי , והיא קיללה אותו: "מה אתה זורק חזק , יה מכוער, תראה כמה אתה מכוער, הסתכלת על עצמך במראה?"
למזלו היא קיללה בעברית ככה שהוא לא הבין כלום, אבל עדיין, מגעיל מאוד מה שהיא עשתה.

בקיצור , דבי = איכס אחד גדול.

כמו שפיית המשאלות אמרה

יכול להיות שמדובר פה בעריכה מגמתית. אני באופן אישי לא התחברתי לדבי. על-פי העריכה נראה שהיא מחשיבה את עצמה יותר מידי. אבל אני לא מכירה אותה, כך שאני לא יכולה לשפוט.

אף עריכה מגמתית לא יכולה להוציא לבן אדם מילים

מהפה. ובשני המקרים זאת דבי שהוציאה את המילים והמשפטים האלה מפיה.
למרות שגם השועל לא קונה כל מה שמנסה למכור לנו ההפקה, כמו זה שא"א פתרו את החידה עם הפאזל. פה כבר יכולה להיות התערבות של ההפקה לטובתם.

למעלה