אני מודאג

מגה גיא

New member
אני מודאג

חבר שלי מגל"צ שיודע שאני חולה על אוהד חיטמן סיפר לי שהחליטו בגלגל"צ לא לשדר בכלל את "נהר האהבה" בטענה שהשיר לא קליט ולא טוב...!!!!!! אני יודע שאת אותו דבר אמרו גם על "תגידי לו" ובגלל שהשיר פתאום תפס התחילו לשדר אותו. לכן, אנחנו חייבים לעשות משהו. השיר רק במקום 30 ברשתג' ונראה שאם לא יקרה משהו מיוחד השיר יאבד לעד. חייבים אפילו ליזום פניה לרדיו בגלגל"צ או אני לא יודע מה.אני רק מקווה שאוהד לא ייכנס לדכאון מחוסר הפרגון בגלגל"צ.החלום שלי הוא פשוט להביא את כולם שם לראות הופעה שלו ולגרום להם לסתום את הפה ולהתבייש בחוסר הפרגון שלהם.

ayaliar

Well-known member
אוהד לא יכנס לדכאון

לגלגל"צ יש נטייה להפוך שירים טובים למאוסים לגמרי. זה לא יהיה כזה אסון אם הוא לא יככב שם 4 פעמים בשעה נהר האהבה הוא שיר טוב, שיר מעולה. הוא בטוח יושמע בכל התחנות, השאלה היא רק באיזו תדירות כשאוהד עולה לבמה ורואה את כמות האנשים שיושבים ומחכים שרק יוציא צליל אחד מהפה שלו (אלה שהספיקו לקנות כרטיסים לפני שהם אזלו) הוא בטח מבין שרדיו ומצעדים זה לא הכל בחיים בכל מקרה, צריך להצביע כל שבוע ולהראות שאנחנו אוהבים את השיר

dobo

New member
תגידו לו

"תגידי לו" היה מאז ומעולם השיר הבולט, הטוב והמבטיח בדיסק של אוהד ועדיין היה קשה לו להתברג לרדיו וכמו שראינו כולנו הוא גם מתקשה להשאר שם. לטעמי זו בחירה בעייתית להכניס עכשיו את "נהר האהבה", שיר שקט ונוגה, ובהחלט היה מקום לשקול משהו אחר. הדיסק כולו הוא הוא מה שנקרא "שירים שקטים" ככה שהבחירה היא לא פשוטה. לדעתי הכי נכון יהיה להמשיך ולהריץ את "תגידי לו" כיוון שאומן שכבר מצליח יש נטיה להשמיע דברים נוספים שלו. בכל אופן- לא להסתפק רק במצעדים. קיימות תוכניות רדיו שניתן לבקש שירים, כגון: "סופ"ש רגוע", או "הבחירות" בגלגל"צ וזה מקום טוב להגיע להשמעות גם אם לא מדובר במצעד. בהצלחה.

אז ככה ../images/Emo13.gif

זו די זכותם לקבוע מה ישודר אצלם בתחנה ומה לא. זה אולי מגעיל, פוגע באמנים ואלף ואחד דברים אבל זו עדיין זכותם. ועדיין - זה לא סוף העולם. יש תחנות רדיו אחרות שישדרו את השיר. אני חושב שצריכים לפעמים לצאת מהפוזה של מסעי הצלב ("כולם מוכרחים להכיר ולאהוב ולסגוד ל-X") ולהבין שיש גם אנשים בעלי טעם שונה. הערה נוספת: גם סינגל כושל אחד לא יגרום לקריירה של אמן להיעלם. מישהו בכלל זוכר את הסינגל הראשון של לירז צ'רכי? כלומר, לא הסינגל הראשון המפורסם, אלא הדבר הראשון שהיא שיחררה לרדיו? עובדה שלא כי הוא כשל ועם זאת, היא מוכרת היום בתעשייה. אין סיבה להכנס לדכאון או להתקפי חרדה.

ואם נשב ו"נתבכיין" זה יעזור

פשוט תקחו את הטלפון ותתנו מהזמן שלכם 5 דקות, פעם אחת בשבוע, ותתקשרו להצביע, מה כל כך מסובך. אני לא חושבת שאוהד יושב בבית ו"שובר" את הראש, למה אוהבים או למה לא אוהבים את השירים שלו.... זה התפקיד שלנו, אם אנחנו אכן מעריצים להשפיע למען זה שהשירים של האמן שאנחנו כל כך מעריכים יושמע יותר ברדיו.... אבל אם נשב ונכתוב ולא נעשה כלום בעיניין זה ישאר ככה... "נהר האהבה" הוא שיר נוגה והוא בסוף יגע בלבבות של אנשי גלגל"צ פשוט צריך לעזור לו קצת לתת לו דחיפה כמו שעשינו עם "תגידי לו" אבל גיא, אם כל הכבוד, אל תעשה מזה סיפור כזה גדול... תאמין לי שלא משנה כמה יעלו השירים שלו במצעדים, עדיין אוהד יקבל את ההערכה העצומה שלנו אנו המעריצים...!!!!!!!

למעלה