אני מודה, הרמתי ידיים

FreemanG

New member
אני מודה, הרמתי ידיים

הגעתי למסקנה שיש אנשים שכנראה לא יהיו בזוגיות ואני אחד מהם.

קצת על עצמי, אני בן 26 ומעולם לא הייתי בקשר זוגי.

בתקופת בתיכון והצבא החסם העיקרי שלי היה דימוי עצמי נמוך, הייתי שמן, נוסף על עצם היותי ביישן.
אז מה שקרה בתקפות האלה שאמורת היו להיות התקופות הכי יפות שלי, נוצר מצב, שאם הייתה מישהי שהייתה מוצאת חן בעיני, או שהייתי "מורח" את הזמן עד שהייתי מפספס את ההזדמנות שלי איתה.
או שהיא הייתה דוחה אותי על הסף בגלל איך שהייתי נראה.

אז עבר התיכון ועבר הצבא, יצאתי לחיים האמיתיים.
עבדתי, יצאתי "בילתי" ועדיין כלום.
התחלתי להתאמן אבל עדיין לא הייתי שלם עם עצמי
ראיתי את כל החברים הקרובים שלי נכנסים לקשרים יוצאים מקשרים, ואני עדיין לבד.

גם במקומות שכיביכול יכלתי להכיר , בין עם זה בעבודה או בבילויים, תמיד חזרו אותם בעיות, או שהייתי מפספס את ההזדמנות שלי או שהייתי נדחה על הסף.

לא הלכתי ללמוד באוניברסיטה כמו כולם, אלה עשיתי כמה קורסים בתחום שלי והתחלתי לעבוד, בדיעבד יתכן שזה גם לא עזר למצב שבו אני היום.

התחלתי לעבוד בעבודה רצינית, אבל סביבת העבודה שם הייתה נורא מבוגרת אז שהגדלת המעגל החברתי שלו או הכרות שם נפסלה.
שנתיים הייתי שם, היה לי כיף אבל תמיד הסתובבתי עם מעין מעוקה כזו, של מחסור.
גם בתקופה הזו, יצאתי אם חברים אבל בשונה מפעם , כל החברים כבר היו בקשרים רציניים, פחות "הסתובבו" וככה יצא שהמעגל החברתי שלי שגם ככה לא היה גדול הצתמצם עוד יותר.

בנתיים חברים התקדמו , עברו לערים אחרות , התחלתי לצאת פחות, וגם ביציאות האלה כבר לא ציפיתי לכלום, ידעתי שמפאב או מסיבה אין מצב שאני יכיר.

עברתי למקום עבודה אחר, גדול יותר, תליתי הרבה תקוות במעבר הזה, שאולי ישפר את המצב שאני נמצא בו.
אבל התבדיתי , באיזה שהוא מקום המחסור בניסיון שלי גרם לי למצב שבו אני כמעט מפחד לגשת ולדבר אם מישהי, אני פשוט מריץ יותר מידי "תסריטים" בראש.

לאחרונה התחלתי להרגיש שזה אבוד, כי בגילי, מי לעזאזל תרצה מישהו חסר ניסיון בקשרים?
נשים בגיל הזה, לפחות חלק גדול מהן מחפשות להתמסד ב3 שנים הקרובות, מחפשות אבא טוב.
ולי אין באמת מה להציע בתחום הזה.
כי אני לא מכיר אותו, ואני דיי חושב שזה מאוחר מידי לנסות להכיר אותו.

אני מרגיש פספוס ענק, אני מרגיש כיאלו זרקתי שנים לזבל ואין לי שום אפשרות לשחזר אותם.
אני מרגיש שישי כל כך הרבה דברים שהייתי יכול ללמוד באותם תקופת שאין מצב שאני אוכל ללמוד אותם עכשיו.
כבר אין לי כוח לצאת בערב, אני לא רואה סיבה חוץ מלשבת על קפה או בירה אם חברים.
בניגוד לפעם , אני כבר מודע לכך ששם אני לא ימצא מישהי .

באיזה שהיא רמה אני מרגיש שפג התוקף שלי, וכעת אני סחורה פגומה.
וזה לא ריאלי להכיר במצב הזה.

אז כן, הרמתי ידיים, הבנתי שאני לא נועדתי להיות בקשר זוגי.
עכשיו רק צריך להתמודד עם זה....

קודם כל -
ברוך הבא לפורום.

אני לא יודעת כמה זמן אתה מסתובב פה, לא יצא לי לראות את הניק שלך כאן, או אם אתה סמוי.. אבל בכל אופן, כמעט כולנו כאן באותה הסירה.
רובנו גם התוודינו כאן שכנראה שורש ה"בעיה" שלנו הוא בעובדה שמעגל החברים שלנו מצומצם או ש"מיצינו" את כל המקומות האפשריים להכיר את הבן/בת זוג שלנו.

אל תגיד שהכל אבוד.
אי אפשר לדעת מה יכול לקרות מחר. אי אפשר לדעת מה יקרה בפעם הבאה שתלך לקניות או כשתעמוד בתור לדואר.

אז אין לך ניסיון. So what? זה הופך אותך, או את רוב הפורום, לסחורה פגומה?
אתה בן 26 ולא 96! מה פג תוקף, מה?

אל תתמודד, תתעודד.
אתה בחברה טובה כאן :)
ולך תדע, אולי דווקא מכאן תגיע האהבה הכי גדולה שלך.

Reyn

New member
רגע, כבר התחלת לנסות להכיר ברשת או לא?

כי כל ענייני הביטחון העצמי הנמוך וכו' - פעם זה היה נימוק לחוסר ניסיון; מאז הימים האלה עברו. מי שלא מעז להתחיל עם בנות במציאות מתחיל איתן ברשת, יוצא לדייטים והכל בסדר.

FreemanG

New member
לגבי JDATE ודומיו

הייתי שם תקופה, הגעיל אותי השוק בשר הזה.
ולא פחות הגעיל אותי זה הניצול הציני של בעלי החברות האלה ש"רוכבים" על הבדידות של אנשים כדי לקחת מהם עוד כסף.

אני לא חושב שמם תבוא הישועה..

Reyn

New member
יש אתרים חינמיים

למען האמת, האתר החינמי שאני אישית גולש בו (OkCupid) מוצלח בעיני הרבה יותר מכל אתר בתשלום שראיתי עד היום. כך שהטיעון הכספי לא רלוונטי.

שוק בשר? נכון. ולמרות זאת: אחד החברים הקבועים בפורום היכרויות בתפוז התחתן לפני כמה ימים עם מישהי שפגש באתר היכרויות. ב5 השנים הקרובות תפגוש בוודאות זוגות רבים בסביבתך הקרובה שהכירו באתרי היכרויות. אז עובדתית, אכן באה משם ישועה במקרים רבים מאוד.

9צב

New member
האם אופציית ההודעות חינמית בו גם כן?

רוב האתרים שראיתי, האופציות החינמיות מסתכמות ב- "קריצות" וכול הקקה הזה... ולשלוח הודעה מסכנה מצריך הרשמה בתשלום.

Reyn

New member
לא אמרתי "אתר שמשקר שהוא חינמי".

זה אתר חינמי באמת, הכל בו בחינם.
יש אפשרות להפוך לחבר פרימיום כזה, שמקבל כמה אפשרויות אקסטרא כמו היכולת לראות מי נכנסה לך לפרופיל בלי שיראו לאיזה פרופילים אתה נכנסת. דברים איזוטריים לגמרי שלא מעניינים אף אחד. באופן עקרני ומעשי האתר חינמי לחלוטין.

iba90

New member
תתחיל להתעורר על עצמך חבוב!!!

אני מזדהה עם כל מילה שכתבת...זה כאילו לקרוא את עצמי ואני מרגיש\הרגשתי את כל מה שרשמת פה כי עברתי בדיוק אותו דבר. אבל שום דבר אף פעם לא מאוחר החיים עוד לפנייך!!! קום ותתחיל להעריך את עצמך...קודם כל תהיה אתה החבר של עצמך....תקבל את עצמך....תאהב את עצמך ותראה רק את הדברים הטובים (וכן אני בטוח שיש בך דברים טובים). תן לעצמך צ'אנס להכיר...תרשם לאתר הכרויות, לפורומים של הכרויות...אתה מחפש להכיר חברים? ברוך הבא לפורום...הרוב פה במצב שלך! אני יודע שאני נשמע קצת "רוחני" ומי שיקרא את התגובה יחשוב שלקחתי איזה פרוזאק או משהו חח אבל אני באמת מאמין שרק עם נרצה ממש חזק נוכל להשיג כל דבר בחיים שלנו ולא ניתן לשום דבר לעצור אותנו בדרך. אני מרשה לעצמי להגיד "אין חכם כבעל ניסיון" כי אני את השינוי הגדול שלי כבר עברתי....נשארו לי עוד כמה דברים קטנים לסגור והכל יהיה סבבה

שיהיה לך בהצלחה!!

קודם כל הבעיה שלך היא באמת העובדה

שאתה מפחד להתחיל לדבר עם מישהי...
כי בגילך ואף יותר יש אנשים שמתחילים רק ללמוד, לטייל... - מקומות שהפוטנציאל להכרות שם עולה.
אם אתה ביחסים טובים עם חברייך תשאל אותם אם יש להם אולי להכיר לך איזה מישהי...
כמו שנאמר פה גם אינטרנט: אתרי הכרויות זאת אופציה!

אבל אתה צריך להתחיל, למרות המבוכה ההתחלתית... כמו שפעם מישהו אמר פה או בפורום אחר, הכי גרוע אתה מתחיל עם 0 מספרי טלפון ומסיים עם 0 מספרי טלפון (מספרי טלפון מבנות,כן?
) מה שאומר שאין לך הפסד פה!
אז אל ייאוש! תנצל הזדמנויות... גם אני כמוך מרגישה שפיספסתי קצת בקטע הזה את השנים היפות אבל מאמינה כי השנים היפות כבר גולשות גם לעשור השלישי של חיינו..

המון בהצלחה!

היי

אני חושבת שהבעיה הגדולה של רובנו בפורום הזה היא שאנחנו כל כך עסוקים ברחמים עצמיים וכמה אנחנו מסכנים ולא שווים ואנחנו לא עושים הרבה כדי לשנות את המצב הקיים. הרי אין טעם לחשוב מה היה יכול להיות כל השנים האלו שפספסנו כי את העבר לא ניתן להשיב, אבל אפשר לחשוב על העתיד ומה אפשר לשנות כדי שיהיה יותר טוב. הבעיה היא בקו המחשבה, אם נמשיך לרחם על עצמנו ולחשוב שאנחנו סחורה פגומה ולא שווים, זה רק יחמיר את מצבנו ומה שאנחנו נשדר כלפי חוץ לא יהיה מושך. מי כמוני יודעת, אני יום יום מנסה לעבוד על עצמי וזה ממש לא קל. רוב הזמן נמאס לי מעצמי ומהרחמים העצמיים הפתטיים.

אתה בהחלט צעיר וזה שאתה כביכול לא עומד בסטנדרטים של החברה לא הופך אותך לסחורה פגומה, ממש לא. תחשוב כמה לנשים יותר קשה, הרי השעון הביולוגי שלנו מתקתק ומי שרוצה ילדים ומשפחה זה לא הופך להיות יותר קל. בשורה התחתונה, תפסיק לחשוב על אחרים ומה שיחשבו עליך ותתרכז רק בעצמך, תעבוד על הביטחון העצמי שלך ורק אז תוכל להזיז דברים בחייך. אף אחד לא יעשה את העבודה בשבילך, אתה אחראי לגורלך. אתה יכול להמשיך לרחם על עצמך ולהיות אומלל או לקחת יוזמה ולנסות לשנות את גורלך..אני בדיוק באותה סירה כמוך, אני גם זקוקה לקצת (הרבה) אומץ כדי לקפוץ למים הקרים..העולם הגדול מפחיד ומאיים בחוץ אבל החיים ממשיכים כרגיל, אתנו או בלעדינו שיהיה בהצלחה לכולנו!

payal

New member
יכולתי לכתוב את אותו הדבר

בגוף נקבה. רק שאני מלכתחילה לא מבלה בפאבים וכדומה.
מה שכן, אתה יכול להשתמש בחברים שלך כ"wing man", או גרסה פחות בוטה של ברני וטד מ"איך פגשתי את אמא"...
אני יכולה לומר שגם אני מרגישה איזה פספוס ענק, אבל אני חושבת שתמיד אפשר ללמוד, ולהספיק עוד הרבה. גם בגיל 60. מקווה שזה יקרה לך עוד לפני 27 ;)
חוץ מזה, אם אפשר להציע משהו, אז אתה יכול למצוא לך מעגלים חדשים, שאולי פוגשים שם אנשים. התנדבויות, איזה קורס העשרה. יכול לצאת מזה משהו.

C l u e

New member
אני מאוד מזדהה

גם אם הגעתי למצב הזה מסיבות שונות ממך.
א. אני לא חושבת שאתה פג תוקף, ובטח שלא סחורה פגומה. לכל דבר הזמן והמקום, אנחנו לא כולנו רובוטים- לכל אחד זה קורה בזמן אחר.
ב. משהו שלמדתי להסתגל אליו לאחרונה- גם אם זה לא יקרה, החיים כל כך מרגשים ומעניינים. אהבה והורות זה לא הכל בחיים. תחשוב על זה לרגע לעומק..
ג. אם אתה רוצה להיות בקשר זוגי, וותר על הגישה של "לא נועדתי". אתה נועדת להיות מה שאתה רוצה ומאחל לעצמך, ולא מה שאף אחד אחר יגיד לך. זה הכל שאלה של גישה.

ברוך הבא לפורום,
קלו.

FreemanG

New member
תודה לכולם על ההבנה!

צרת רבים חצי נחמה :)

אני מודע לזה שמה שאני עושה זה סוג של רחמים עצמיים.
אני לא מתכחש לזה, אני פשוט חושב שהסיכוי שלי למצוא בחורה שתסתדר עם כל "המטען" הזה ותיהיה מוכנה להשקיע את הזמן והמאמץ בלתמודדד איתו נמוך מאד.

אז הכי פשוט זה להדחיק, יש לי אפילו חבר שאמר לי פשוט תשב תראה "דוסון" כל היום כדי לקבל השראה לקשרים פיקטיביים מהעבר ושפעם הבאה שמישהי תשאל אותך על העבר שלך יהיה לך מה לספר.
ולהגיד זה לא נורא, אבל אני חושב שזה באמת הזמן להתעורר ולהבין את זה.

לגבי המעגל החברתי, ביקשתי מחברים להכיר לי מישהי, בן אם זה ידידות ובין אם זה חברות של חברה שלהם.
כמו שאתם יכולים להבין זה לא הצליח, בצורה מיסתורית אין לאף אחד מהן ידידות פנויות וחברות שלהן עריריות באופן מוחלט.
פעם הייתי פראנואיד והייתי חושב שזה בגללי, היום כבר אין לי כוח לשאול.
המצב שלי הוא לא סוד, מי שרוצה יודע איפה למצוא אותי.

אני חושב שהפחד הכי גדול זה למצוא את עצמי עוד 4 או 5 שנים מהיום באותו מצב, אחרי שכל החברים שלי התחתנו וכבר לאף אחד אין זמן בישביל "הרווק" הניצחי של החבורה ולא במובן החיובי.
ואז אני אמצע את עצמי יושב בפאב ומסתכל על "ילדות" בנות 20 ומרגיש תחושת פיספוס.

LILI1234567

New member
היי, אביע את דעתי בתור נקבה בסביבות גילך:)

ואני ממש לא מתכוונת לבקר, אבל כל הקטלוג הזה של עצמך כבעל "מטען" הוא חלק גדול ממה שתוקע אותך.
אני בחורה נורמלית לחלוטין ואישית לא הייתה לי שום בעיה עם בחור חסר ניסיון, אפילו יש בזה משהו תמים ובחורים בעלי ניסיון מרתיעים אותי .. הבעיה בעייני, ומה שעלול "להוריד" לי זה התבוסתיות הזו.
אין דבר שאני פחות מעריכה מאנשים שמשלימים עם עצמם, למרות שלא נראה לי שזה המצב.. נראה לי שיותר רגע של חולשה.
בכל אופן אני חושבת שאין שום קשר לשומן/ חצוניות ראיתי כ"כ הרבה אנשים שמנים ואני בעצמי בחורה מלאה ומצליחה להשיג תמיד את מי שאני רוצה:) גם אם הוא לא בליגה שלי! לעומת זאת בתקופות של חוסר בטחון פתאום אף אחד לא מדבר איתי.
בגלל שבטחוני העצמי גם לא בשמיים וכן השפיע עלי מאד חברתית ונפשית(חרדה חברתית וכו') הלכתי לטיפול.
אני חושבת שמי שלא מצליח בעבודה/זוגיות/חברתית/משפחתית כנראה שמשהו קצת מתפקשש לו בדרך ובמקום להמשיך להלך במעגלים צריך לבחון מה זה ולתקן את זה, בין אם זה בטיסה לחצי שנה לחו"ל למצוא את עצמך וביטחון עצמי ובין אם זה טיפול פסיכולוגי שקצת ירים אותך .
בכל אופן ניסיון או לא, זו לא השאלה.. אני הייתי "בוחנת" אותך לפי מה שאתה עושה עם זה:)

גלי לנו מה הסוד שלך!

הטיפול?..

אני רוצה גם להכפיל את מנת הביטחון העצמי שלי בבקשה...

LILI1234567

New member
חח לא חושבת שזה דווקא בטחון עצמי

אלא לפעמים בעיית גישה, או התנהגות שמורידה.. פשוט לעבוד על עצמך, בין היתר ממליצה ללכת לטיפול כי זה בד"כ עוזר למצוא מה הקטע שתוקע. יצאתי כל שישי ובחנתי איך אנשים מגיבים אלי, הסתכלתי איך אנשים אחרים מתנהגים אחד לשניה ומה הם עושים לא נכון.
אני פשוט חושבת שזוגיות, כמו לימודים, כמו עבודה יש כאלה שלא קל להם למצוא ולחלק ממש קל, ומי שיש לו הפרעת קשב לא צריך לשבת ולהתמרמר על זה שהוא לא כמו כולם אלא להשקיע כפליים למצוא מה הוא עושה לא בסדר ואיך הוא מוצא דרך משלו ללמוד.

iba90

New member
אני דווקא חולה על עצמי

אני יודע מה אני שווה ואני מעריך את עצמי ואני חושב שאני נראה דווקא טוב ושאני באמת ״מציאה טובה״.הבעיה שלי היא שאף אחת אף פעם לא חשבה כמוני...והספק שמנקר הוא שאולי בכל זאת אני לא מספיק מכל מה שאני חושב על עצמי

LILI1234567

New member
זה שיש לך בטחון עצמי זה מעולה אבל

לפעמים יש בעיה בגישה, יכולה להיות בחורה מהממת ותמימה לחלוטין אבל היא משדרת זנותיות, יאוש וכו', דברים שהיא לא מודעת אליהם. יש בחורות ששופכות את הלב מהר מדי וזה מרתיע גברים, והן מדהימות! אבל איפה המסתורין? בגלל דבר כזה קטן פוסלים לפעמים!
אני לא חושבת שאתה פחות ממה שאתה חושב, אני חושבת שלפעמים צריך לבחון דברים מנקודת מבט שונה כי אנחנו עושים הרבה דברים שאנחנו לא רואים, תשב פעם אחת בפאב ותסתכל על חבורת בנות.. כל אחת משדרת משהו אחר, אחת נואשת שמישהו יעשה לה עיניים, אחת מנסה להיות קרירה כדי להגן על עצמה, אחת נואשת לסקס.. ואם תשאל אותן כולן באו לשתות בירה! ואתה? אמנם זה חרא לבקר את עצמך באופן כזה אבל בטוחה שאתה שווה כמו שאתה חושב ויש איזה שטות פיצפונת שמורידה למין הנשי.
ראיתי כ"כ הרבה אנשים שנראים גרוע (ואני מהמפרגנות) שמצליחים להשכיב, לצור קשרים רומנטיים באופן קבוע כך שאני באמת חושבת שהכל עניין של גישה, המראה זה רק צ'ופר ופותח עוד אופציות!
זה מעורר המון כעס שפוסלים על דברים קטנים אבל תכלס.. נדירים האנשים שמגלים סובלנות ולא פוסלים.

למעלה