אני מודה לך מאוד נתניהו! שבגללך

byzon

New member
אני מודה לך מאוד נתניהו! שבגללך

ביבי אני אוהב אותך כי:בזכותך חברי ואני מיחזרנו את המשכנתא והרווחנו עשרות אלפי שקלים אני אוהב אותך כי בזכותך עם ישראל יצא לעבודה במקום לשבת בבית ולחכות לדמי אבטלה ,אני אוהב אותך כי הצלת לי את הפנסיה , אני אוהב אותך כי בזכותך יש תרבות בעם הזה שאם רוצים לעשות ילדים אז צריכים לצאת לעבודה כולל חד הוריות שהיו עושות כל מיני תרגילים פיקטיביים כדי לקבל כספים מהמדינה על חשבוני ,אני אוהב אותך כי בזכותך אני משלם פחות על אובר דראפט כי הריבית ממש אפסית ואני יכול ליקנות בתשלומים כימעט כל מוצר .בקיצור אני אוהב אותך כי הצלת אותנו!!!בנוסף עברך מוכיח שבביטחון אתה עולה על כל אחד במדינה הזאת לכן עלה והצלח ותיקוותי שאתה ואנשיך תשתמשו בנתונים שהזכרתי לעיל ולא תפסיקו לשנן אותם לעם עד שזה יכנס לכל אחד ואחד במדינה הזאת לראש!!ואתה מר נתניהו בעזרת השם תוביל את מדינת ישראל בשנים הקרובות לעתיד טוב יותר ומוצלח יותר !!! ב ה צ ל ח ה ! ! !

הנה תגובה קצרה לשם שינוי שלא כהרגלי

הצחקת אותי חבר כאילו אתה ומליון וחצי אנשים במדינה מדברים על אותו הבינאדם ? אתה ואלה שישנים בקופסאות קרטון בלילות הקרים מדברים על אותו הבינאדם ? אתה ואלה שזרוקים ברחובות כי המשכנתא חזרה כבר עשרות פעמים מדברים על אותו הבינאדם ? אתה ואלה שכבר עתה נמצאים ברשימת "המוגבלים" בבנקים מדברים על אותו הבינאדם ? אני מבין שאתה מדבר על ביבי שהצביע בעד ההתנתקות או על ביבי שפרק את הממשלה כי "התנגד להתנתקות" ? על ביבי שלא מדבר עם "רב מרצחים" או על ביבי שמחבק ומחייך עם "רב המרצחים" ? על ביבי שלא מחזיר שטחים או על ביבי זה מהסכם וואי או חברון ? על זה שפגע בשכבות החלשים במדינה וזרק אותם לאשפתות או על זה ששיפר את מעמד האלפיון העליון במדינה ? על זה שהיטיב עם המלירדרים שמשקיעים בבורסה ומרוויחים שם "כדי לשפר את הכלכלה " , או על זה שהשקיע את מליון וחצי תושבי המדינה בבוץ ? על איזה מהשנים אתה שם אצבע ידידי שהבין ?!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשמשקרים צריך להיזהר ידידי , בסוף עוד מאמינים בשקר !!!!!!

ramizzz

New member
נתניהו לא יצר הבעיה הוא מנסה לתקן

והוא יתקן כראש ממשל כי הוא הטוב ביותר שיש עכשיו

שהבין רגע , אנחנו מדברים על אותו

אדם ? תזכיר לי ידידי : היה לנו פעם ראש ממשלה שהיה ראש הליכוד , הוא הביא את הליכוד לידי אבדון (19 מנדטים כמדומני !!!) . היה לנו פעם ראש מפלגה שהפסיד בבחירות ובמקום לסייע למפלגה הוא החליט "לברוח" ולעשות לביתו !! זה אותו האדם שאתה מדבר עליו ? היה לנו פעם שר אוצר שבתקופתו הגיע הציבור לשפל המדרגה ( עוני , חרפה , המלחמה על הקיום , הפערים החברתיים , קיצוץ תקציבים מהשכבות החלשות והוספה לשכבות העשירות אגב ציבור שהגיע לידי חרפת רעב שאף שמענו על כאלה שבבושת פנים העדיפו להתאבד במקום לחיות "המוות עדיף על החיים " !!!) , זה אותו האדם שעליו אנחנו מדברים ? היה לנו פעם ראש ממשלה , שכשכיהן בראשות הממשלה בתואנה כי : " הסכמים יש לכבד " החזיר את חברון וניפגש עם רב המרצחים אותו אחד "לעולם לא " , האם אנחנו מדברים על אותו אדם ? היה לנו ח"כ מטעם הליכוד שכיהן בממשלה של אישיות מוערכת (זאת שהצילה את הליכוד והחזירה עטרה ליושנה מ - 19 מנדטים ל - 40 מנדטים !!!) . אותו ח"כ הצביע פעמיים בעד ההתנתקות מחבל עזה , כשראה שכנראה הבחירות הולכות וקרבות הפך עורו והיה ללוחם מספר "1" עם מורדי הליכוד , תגיד אנחנו מדברים על אותו האדם ? זה רק אני שרואה את הדברים או שיש עוד כמוני שהבין ? בעצם אני יכול לענות על השאלה בעצמי (שואל ועונה זה כבר טוב ) , הצפי לתנועת קדימה בראשותו של ראש הממשלה המכהן שרון צפויה לחזור על השיגיו מהבחירות הקודמות רק שהפעם בגדול יותר ועם תנועה חדשה , אז כנראה שלא רק אני רואה את הדברים . אגב , לליכוד , זה שאותו אדם שאני ואתה מדברים עליו צופים "חידלון" מהמפה הפוליטית , אז זה אותו האדם .

לא בגלל שהוא היה רע פשוט רצח אופי

בתקשורת תקרא ותבין עורך "מעריב", אמנון דנקנר יוצר במאמר מפתיע להגנתו של ראש הממשלה לשעבר, נתניהו, ויוצא כנגד היחס התקשורתי החד צדדי כלפיו (יום שישי, מוסף השבת למאמר המלא - http://www.nrg.co.il/online/1/ART/978/773.html). אולם ביקורתו מוזרה מעט לאור תפקידו כעורך. העיתון שלו שותף מלא לכל הטענות שהוא משמיע. מתוך מאמרו של אמנון דנקנר: "...עם זאת, מתעוררת תחושה לא נוחה לא רק ממה שנראה - למרות הבטחותיו של נתניהו כי הפיק לקחים והשתנה - כשובו של ביבי הישן, אלא גם משובה של התקשורת הישנה, אותה תקשורת שהגזימה בחד-צדדיות שלה בימי שלטונו ובימי מערכת הבחירות שבה הפסיד לברק. כשקוראים רשימות עיתונאיות מאותה תקופה הראש מסתחרר מהאיבה, המשטמה, הזלזול והסלידה המבצבצים מכל שורה, אם צריך או לא צריך. הרי בסך הכל נתניהו לא היה ראש ממשלה גרוע, בוודאי לא עד כדי כך שיצדיק כמות כזאת של רעל שנשפכה עליו מדי בוקר מכל עיתון. הוא צודק היום כשהוא אומר שקיבל כלכלה גרועה והצליח לשפר אותה, שקיבל מדינה מוכת טרור והצליח להוריד את הלהבות ולהפחית במידה ניכרת את הנפגעים מהטרור ברחובות ישראל. אין שום סיבה ללעוג לו ולעקוץ אותו כשהוא מזכיר את ההישגים האלה. ...כל זה אינו אמור לשמש כדברי תמיכה גורפים בנתניהו. יש מקום להסתייגויות רבות ולביקורת חריפה על האיש, התנהלותו הפוליטית ועל משנתו המדינית והביטחונית, ואני שותף לחלק ניכר מההסתייגויות ומהביקורות. מותר להתווכח איתו בעוז ואפילו לשים אותו לצחוק, במיוחד בהזדמנויות שהוא יוצר לכך במו ידיו. ...אולם בימים האלה שבהם, בעצם, נפתחת מערכת הבחירות, לא מיותר להזהיר מפני התנפלות כוללת ומפני מסעות של רצח אופי. לתקשורת בישראל יש אופי לא מעט עדרי, והיא כבר יכולה למצוא בחלק הלא מפואר של תולדותיה הרבה דהרות עדר שהוציאו לה שם רע וכמה מסעות מגונים של ציד מכשפות שהיא בוודאי מעדיפה לשכוח. לבד מהגנות הטבועה בהתנהגות כזאת, יש בה גם כדי לגרום נזקים לתקשורת בכך שהיא מרחיקה עצמה מציבורים גדולים ההולכים ומטפחים כלפיה חשדנות, חוסר אמון ורתיעה. זה לא אומר שעיתון אינו רשאי לנקוט קו ואפילו תקיף, אבל בעיתונות, כמו בחיים בכלל, צריך להניח על השולחן, בצד הביטחון העצמי והדבקות באידאולוגיות או בדרכי פעולה, גם את הספק, את הדעה האחרת, את הזווית השונה ואת האיפכא מסתברא. נתניהו לפעמים צודק, לפעמים מתפקד באורח משובח ולפעמים מרשים ומעורר כבוד. נכון, לעתים הוא גם טועה ומטעה, אינו אומר את האמת, משנה דעותיו ומסתבך באופן מדאיג. הוא אינו שונה במובן הזה מפוליטיקאים אחרים. לסמן אותו כיחיד ומיוחד לגנאי, כאדם שיש לרדוף אותו ולטאטא אותו מהזירה, זה מגונה, היסטרי ונגוע בחד-צדדיות בולטת. בעוד כולנו מקווים כי הופעתו של נתניהו הישן היתה רק תופעה חולפת וכי הוא באמת למד משגיאותיו, מותר לנו להביע תקווה כי גם הופעתה של התקשורת הישנה היתה רק הבלחה לא נעימה מהעבר." כעיתונאי מן השורה תמיד ניתן למתוח ביקורת על העורכים, אבל שהעורכים ימתחו ביקורת על "עצמם". מה שמפתיע בביקורת הזו של דנקנר היא שהוא עצמו נמצא במקום הכי מתאים על מנת לתקן את המעוות ולהציג עיתונות מקצועית וחסרת פניות. עיתון "מעריב" שותף מלא לתמיכה הבלתי מסויגת, והחד צדדית במהלכיו של שרון בעניין ההתנתקות כולל הכפשת הימין והמתנחלים. בנוסף נוהגים עיתונאי "מעריב" לחרף ולגדף את נתניהו כל זמן שהוא נוקט עמדה כנגד עמדתם. אילוא הביקורות של עיתונאי "מעריב" היו מופיעים רק בטורי דעות היה ניתן לקבל זאת, אך כפי שכבר הצבענו עליו באתר "מעריב" בעריכתו של אמנון דנקנר עשתה ועושה מניפולציות והטעיות בעמודי החדשות על מנת להכשיל את נתניהו ולהכפיש את הימין. נדב איל מטעה את הציבור עם ניתוח מגמתי ולא מדויק של סקרים לא קשורים כאשר יש אי התאמה בין הכותרת בעמוד הראשון לבין הכתבה עצמה (דנקנר קובע את הכותרות). http://www.pravda.co.il/news/230805.htm http://www.nrg.co.il/online/1/ART/974/702.html דן מרגלית, כנראה העיתונאי הבכיר ב"מעריב", מפרסם שלל מאמרים שמהללים את ההתנתקות למרות שהם מכירים בכך שלשרון אין לגיטימציה מוסרית לבצע אותה. http://www.nrg.co.il/online/1/ART/951/321.html בן כספית הכתב הפוליטי הראשי מכפיש את נתיהו באופן שיטתי, תיאורו המבזה את מסיבת העיתונאים של נתניהו נראת כבסיס למאמרו של דנקנר http://www.nrg.co.il/online/1/ART/977/919.html ישנן בודאי עוד דוגמאות רבות להתנהגות של "מעריב" כלפי נתניהו והימין אולם בכל זאת יש העריך את מאמרו של דנקנר. אני מקווה שעורך "מעריב" יקרא את מאמרו של אמנון דנקנר, הוא יכול ללמוד ממנו הרבה

ידידי אתה יודע , מה שאני תמיד מלמד

זה שמה שחשוב בחיים זה " מבחן התוצאה" , במבחן התוצאה אנו נמצאים במצב כלכלי כזה שהנציח את הפערים הכלכליים בחברה , שמעמד הביניים והמעמד הנמוך נשחקו וירדו אל מתחת לקו העוני , שרבים מהמשפחות החד הוריות ירדו מתחת לקו העוני , שהבריאות בישראל היא בריאות לעשירים , להמשיך ? על מההויכוח ידידי , האם כל שכתבתי קודם הוא שקר ? האם נתניהו לא הצביע בעד ההתנתקות ? אתה יודע ישנם דברים שקל להוכיח פשוט חוזרים לשידורי ערוץ 99 של הכנסת ורואים שם את היד המורמת !!!!! או מבקשים מערוצי הטלויזיה להביא תמונות בתקופת כהונתו כראש ממשלה . אין ולא היתה לי בעיה עם מי שמבין את המפה הפוליטית ופועל על פיה במישור הלאומי והמדיני (פנים וחוץ) , אבל מי שאומר דבר אחד ועושה דבר אחר מוליך את כלל הציבור שולל במקרה הטוב ובמקרה הגרוע מוליך את העם לאבדון ח"ו !!!!! אמרתי ואני אומר שוב , אני מזמין אותך לא לדבר על מספרים , אתה יותר ממוזמן ידידי לראות את "השמות אחרי המספרים" את המיקום שלהם כיום בחברה. את אלה שירדו לעבוד "בזנות " לצערי (נערות רבות כולל פרסומים לא מעטים בעיתונות ברחבי הארץ בדבר הנושא הנ"ל !!!) ע"מ לכלכל את המשפחה או אפילו לצאת "לטיול שנתי בבית הספר "!!!!!! אז ידידי , איך אומר מר שטרסלר : " שלא יעבדו עליכם" הכלכלה טובה ? למי ? לעשירונים העליונים ? מבחן המציאות מוכיח ידידי כי במקום בו שורר שלום , המשאבים מופנים לכיוונים רלוונטיים יותר כמו חברה , תרבות,חינוך ועוד...... המשך יום מהנה ומוצלח ידידי

תומרס1

New member
מה????????

אתה רואה מה אתה כותב??? עוד מעט תגיד שבזכות ביביהו יש לנו מדינה.. ושבזכותו אני כאן ואני חי בכלל... למזלי אני עובד אז יש לי גם אינטרנט אבל דודה שלי שהיא אם חד הורית אין אוכל במקרר... אז באמת... תודה!!!

בזכות ביבי ידידי יש הרבה מאוד

שמחפשים אוכל בזבל !!!! אתה מוזמן לשוק ביום שישי אחה"צ בזמן שכולם עוזבים , אז מגיעים אלה המתביישים במצבם העגום והמביש ואוספים את שיירי המזון שם. בזכות אותו ביבי ידידי , יש הרבה מאוד בתי תמחוי !!!!! בזכות אותו ביבי יש הרבה מאוד שנזרקו "עם האינטרנט" לרחוב כי לא שילמו את המשכנתא !!!!! אז תעשה לי טובה ותפסיק לזרוק סיסמאות . מאחל לך לעבוד הרבה , טוב ואיכותי כמוני. את האינטרנט שלי אני חייב רק לעבודה המאומצת שלי ולא לאף אחד אחר בטח לא לנתניהו . לעניין חשבונות הבנק , אז ככה בעוד כמה זמן באמת להרבה מאוד אנשים במדינה לא יהיו חשבונות כי הם יהיו מוגבלים בזכות "התעשרות" הבנקים על חשבון האוכלוסיה החלשה . אתה יודע הם כמו שר האוצר לשעבר חזקים על חלשים , חובות לבנקים באלפי שקלים מופנים לגבייה בהוצאה לפועל , חובות במאות מליוני דולרים הולכים לטמיון כי "מגיעים להסדר" ראה ערך (מכירת בזק בשיתוף עם הנבקים והפסדים של למעלה מ 800 מליון שקל מהעיסקה שלא חזרו לבנק !!!). לי , אתה לא צריך לספר על "היותי חייב תודה " !!!!

mean girl 16

New member
בקשר לאוצר

אתה רציני? נתיהו קיבל את תיק האוצר כשהכלכלה עמדה על סף קריסה הוא נקט בהמון צעדים דרסטים שהיו חייבים לקחת ולשרי אוצר לפניו לא היה אומץ לעשות זאת. נתניהו ה-צ-י-ל במלוא מובן המילה את הכלכלה במדינת ישראל. והוא שר האוצר הכי מוצלח בתולדות המדינה.

mean girl 16

New member
ואם מישהו פה

תומך בשרון אך תוקף את נתניהו כלכלית זו צביעות של ממש מפני שהוא אישר כל צעד קטן. ועוד אחר כך אתם באים ומביאים פה השגים כלכליים בתקופת שרון וזוקפים זאת לזכותו שזה בכלל...

למעלה