אני מודה לכולם על העזרה

fayd

New member
אני מודה לכולם על העזרה

קודם כל באמת תודה על העזרה ועל זה שהארתם את עיני אני באמת יעשה משהו בעינין אבל עדיין יש כמה בעיות: 1 אני לא יכול ליפנות ליועצת כי אני לומד בבית הספר הכי הומופובי שקיים הם גם יודעים על זה שמכים אותו ולא עשים כלום רק ביגלל שהוא הומו. 2. אני כבר לא ממש רוצה אותם בתור חברים 3.עם אני יעזור לו אז אנחנו באמת נתחיל להיפגש ואני יודע שלא נצליח להסתיר את זה.

KM-AIR

New member
תחשוב על דרך

לספר למורים או ליועצת, בלי לציין ש"הוא הומו". תגיד שמרביצים לו. מותר לשאול באיזה כיתה אתה?

fayd

New member
טוב אז

הם מתכננים להרביץ לו שוב מחר אני יעמוד לצידו ויעזור לו וניראה איך העינינים יתפתחו

InnerKid

New member
מחזיק לך אצבעות ../images/Emo38.gif ../images/Emo66.gif

ואם בא לך אז תספר איך היה לך שם
מאור

זורבבל

New member
בניגוד לאחרים אני דווקא לא חושב

שיש לך מה להגן עליו. לפי התאור שלך מדובר ב"כמה אנשים" - השאלה היא מה יחסי הכוחות. למיטב הבנתי גם אם תהיו שניים זה לא ממש יועיל, אולי תצליחו לגרום יותר נזק לצד השני אבל בכל מקרה הבעיה לא תיפתר. אם אתה בטוח שצוות בית הספר יודע ובכוונה מעלים עין נשארה האופציה של המשטרה ו/או השירות למען הילד (או איך שקוראים להם). איפה בכלל ההורים של אותו נער מוכה ? למה הם לא מתערבים ???

TheHock

New member
סתם הצעה....

אני יודע שלא כתבתי פה... אבל כבר יצא לי להכיר מצבים של איומים מצד הומופובים (תודה לאל לא עלי), ובמצבים כאלה תמיד נפתר המצב שהם היו במיעוט... אולי תגיד לנו (אולי אמרת.. ואני לא קראתי) מאיפה אתה - ונסדר כמה חברה מהאזור שיבואו לעזרתו לפחות על מנת להשוות את הכוחות... אני רק מבקש להדגיש לאני לא בעד אלימות משום סוג, אבל במצב כזה שהם לא ביתרון ב90 אחוז מהמקרים הם נסוגים מהעניין, אם הם ידעו כי יש מספיק אנשים לצידו ההטרדות יפסיקו.

InnerKid

New member
פייד

הי קשה לי להאמין שביה"ס יודע מזה שמרביצים לו ולא עושה כלום בנידון. זה בכלל לא קשור לזה שהוא הומו או לא - הוא קודם כל בן אדם, הוא קודם כל ילד, נער שנפגע, הוא קודם כל קרבן לאלימות פיזית, הוא קודם כל נפצע פיזית ונפשית. אתה יכול לפנות לארגונים שונים שאפשר להתקשר אליהם בעילום שם ולספר גם על הילד וגם זה שביה"ס לא עושה כלום. אבל באמת קשה לי להאמין שכל המורים והיועצת וההנהלה כולם כולם הומופובים. אם ביה"ס באזור מגוריי, אני מוכן ללכת לשם ולדבר עם היועצת בעצמי. ואם זה באמת קורה אז אפשר גם לתבוע את ביה"ס בקשר לזה שאתה לא רוצה אותם בתור חברים - זה עניין פרטי שלך ואין לו כל קשר עם הבעיה הראשונה. אתה לא חייב אותם בתור חברים שלך אם אתה לא רוצה אותם. אתה יכול לשאול את עצמך למה אתה עדיין חבר שלהם אם אתה בעצמך אומר שאתה לא ממש רוצה אותם בתור חברים הבעיה השלישית, שגם היא בעיה בפני עצמה ולא קשורה לשתי הראשונות, היא גם שלך עם עצמך. מה חשוב לך יותר? להכיר אותו ולהסתכן או שלא? ושאלה נוספת יקרה לך לדעתך אם לא תצליח להסתיר את זה?

למעלה