אני מודה נסחפתי קצת עשיתי קרוב ל-20 הרוב זרקתי אבל...חשבתי שיהיה נחמד להציג כמה...
S spawn7il New member 22/12/05 #1 אני מודה נסחפתי קצת עשיתי קרוב ל-20 הרוב זרקתי אבל...חשבתי שיהיה נחמד להציג כמה...
B billkarson New member 23/12/05 #4 אתה ראוי ל... קרוב לעשרים צלשי"ם על אבני המשחק ... והכוכב נקרא כוכב אומגה
S spawn7il New member 23/12/05 #8 ראית את האבן משחק הגדולה שהכנתי האבן הגדולה הייתה יותר קשה מהקטנות בגלל שהיא פחות יציבה
B billkarson New member 23/12/05 #6 ככל הידוע ההוראות הן בספר אוריגמי2 של רוברט הרבין. אני לא חושב שיש אתר כלשהו המפרסם את ההוראות לדגם. בספר דגמים יפים אחרים והוא גם לא יקר - 38 ש"ח אאל"ט. את מסתדרת עם הדרקון המודולרי?
ככל הידוע ההוראות הן בספר אוריגמי2 של רוברט הרבין. אני לא חושב שיש אתר כלשהו המפרסם את ההוראות לדגם. בספר דגמים יפים אחרים והוא גם לא יקר - 38 ש"ח אאל"ט. את מסתדרת עם הדרקון המודולרי?
S spawn7il New member 25/12/05 #12 רגע ...אני חושב 30 חתיכות אם אני לא אם אני לא טועה ...עשיתי את זה לפני יותר משנתיים....אני אחפש בספר..
רגע ...אני חושב 30 חתיכות אם אני לא אם אני לא טועה ...עשיתי את זה לפני יותר משנתיים....אני אחפש בספר..