אני מודה!!!

just me 23

New member
אני מודה!!!

אני ראש קטן!! זהו. אמרתי את זה. אני ראש קטן ואני נקרעת מבפנים. יש לי את כל היכולות. תואר ראשון במקצוע ריאלי, ציונים טובים, התקבלתי לעבודה טובה (אני כבר לא כ"כ חדשה..חודשיים וחצי זה נחשב ותיקה כבר...) אבל.. לא טוב לי. יש המוווווווווווווון עבודה, זרקו אותי ישר למים העמוקים, בלי טיפת אוויר לנשימה, יש עלי המון לחץ, הבוס מצפה שאני אטחן שעות (ואני לא עובדת בחברת היי-טק ,אם מישהו תהה...), אני טוחנת שעות, מרגישה שאני עובדת כמו מטורפת ובסוף היום לא מבינה לאן הזמן טס ואיך שוב פעם לא הספקתי לעשות כלום. הבוס שלי קשוח ויושב על הראש על כל דבר ומוסיף עוד יותר ללחץ.... אני מרגישה שאני לא טובה, שאני לא לומדת, לא מתקדמת. הבוס אמר לי במפורש שסיימתי את תקופת החסד והוא מצפה ממני עכשיו לגלות יכולות, עצמאות, להתקדם... ואני מרגישה שאני דורכת במקום. עדיין צריכה עזרה בכל דבר, קשה לי לקבל החלטות בלי יד מכוונת..ואין לי יד מכוונת. אני לבד במים העמוקים. ואני טובעת. אני כולה בת 24 ומרגישה שהחיים הולכים לי לאיבוד. אני מגיעה הביתה מאוחר, לא מסופקת מהעבודה, לא חיה, לא נהנית ... אבל אם אני רוצה להתקדם לאנשהו, אני חייבת לשלם את המחיר הזה. אני חייבת להגדיל ראש. כל עבודה "שווה", גם אם לא זו, תצפה ממני להגדיל ראש, לעצמאות, לאחריות, ליכולות גבוהות. ככה זה בימינו... אם אני לא מצליחה בעבודה הזו, בוא נגיד שיהייה לי קשה למצוא משהו אחר. זה סוג של קרש קפיצה, ואם נפלתי אז קשה לקום. אלא אם אכנע לעצמי, ואחפש משהו ראש קטן, 8-16, באה הביתה ושוכחת מהעבודה.. אין אינספור מטלות שאני לא מצליחה להגיע לרבע מהן... אבל ככה גם החיים שלי יראו. יהיה קשה להתקדם משם, אני כל החיים יהיה בעבודה בינונית... בעיה. מצד אחד - חבל על היכולות שלי. ההורים מצפים, החבר מצפה.. "מה? זה מה שאת שואפת? להיות מזכירה ?" (או לא בהכרח מזכירה אבל כל עבודה שלא דורשת יותר מדי כישורים...) ומצד שני- אני נקרעת. זה מה שאני רוצה? ? עבודה לא מספקת? מונוטונית? כל יום אותו דבר? אבל לפחות יהייה לי שקט נפשי. עבודה רגועה, בלי לחץ, בלי ציפיות. לבוא ב-8 , לעבוד בנחת, ללכת ב-16 בלי להתנצל... פנאי לעצמי.

ע ו פ ר ה

New member
היי just me

אין אוויר לנשום - כך קלטתי את מה שכתבת. מעולם לא עבדתי בלחץ כזה עם בוס על הראש. העדפתי להיות בלחץ בבית עם 4 ילדים ואחר כך נולדה החמישית. זה לחץ מסוג אחר. אבל, מתוך נסיון חיים, אני רוצה להציע לך, בבוקר לפני שאת יוצאת לעבודה, לעשות תרגיל קטן. התרגיל הוא כזה: שבי במקום שקט שאף אחד לא יפריע לך. עצמי עיניים ודמייני את המשרד שלך. דמייני שהוא מלא באור ובאהבה. דמייני איך את נכנסת למשרד רגועה. דמייני את עצמך יושבת במשרד, כשאת נינוחה ויש לך רשימה עם סדרי עדיפות מה לעשות קודם. ממש תעבירי בראש את כל יום העבודה כשאת עובדת ומספיקה לעשות המון דברים כשאת רגועה. את יכולה לדמיין גם איך את מסיימת את היום עם סיפוק, כי הצלחת לעשות המון דברים. אם תרצי תוכלי גם להכניס את הבוס למשרד אבל תעטפי אותו באור ורוד. למען קצת חוש הומור תוכלי לעטוף אותו בסרטים ורודים או בחליפה ורודה. (ניסיתי את זה פעם על רופא נשים שהיה מאוד לא נחמד אלי ובפעם הבאה כשהגעתי הוא היה הרבה יותר סימפטי וכך עד סוף אותו הריון, שהייתי חייבת שהוא יטפל בי). במקביל אני מציעה לך לשחרר את הלחץ של "מה יגידו ההורים ומה יגיד החבר". הכי חשוב זה "מה תגידי את". תנסי את התרגיל הזה לפחות 21 יום, אני חושבת שהוא יכול מאוד לעזור. באהבה עופרה

למעלה