אני מודה

dj80s

New member
אני מודה

שתמיד עברתי בסביבה לי הפורום הזה, ולמרות היותי מעריץ הקיור מזה 20 שנה (ע"ע) - לא ממש נכנסתי פנימה. אתמול עשיתי את הצעד וגיליתי פה כמה וכמה דברים ש(שוב) אני מודה - לא ידעתי על הקיור, כמו למשל ספר הילדים "שאלרוט סאמט'יימס" שעליו מבוסס השיר המדהים של הקיור. תודה על ההארה. אז במסגרת החפירות המחודשות באינטרנט בעקבות רוברט והחבר'ה הגעתי לאתר מינימליסטי חביב, שכולל את הדיסקוגרפיה המלאה של הקיור, כולל ליריקס ועוד הפתעות. בעמוד הדיסקוגרפיה (מוזכר להזכיר "דיסקו" בקשר לקיור, לא?) מצאתי שם אלבום שנקרא Standing on a Beach - All The Hits / Unavailable B-Sides והשאלה שלי היא - האם זה באמת אלבום נפרד שהוציאו הקיור, או שזה סתם אוסף שהמציאו באתר הנ"ל כדי לרכז את כל ה-B-sides של הקיור יחד? לא, כי גיליתי שם שיר מתוק בשם Man Inside My Mouth שמאתמול אני לא מסוגל להפסיק לשמוע אותו בלופ מטורף. אגב, לפי האתר יש עוד אוסף של B-sides, הנה כאן, אבל במקרה הזה כתוב בפרוש שזה לא אלבום.

blckswan

New member
Standing on the beach

זה גרסה של אוסף הסינגלים STARING AT THE SEA שיצא רק על קסטה ועל צד א' יש את כל הסינגלים ועל צד ב' יש את הבי-סיידס שהזכרת כאן, ועוד... אפשר היה לקנות את זה בארץ די בחופשיות עד לפני כמה שנים, מי שרוצה עותק, מוזמן...

Christable

New member
Man Inside My Mouth

לשיר הזה יש לי תמיד קונוטציות לתמונה המפורסמת שסמתי פה לפני כמה זמן. בקשר לשרלוט - אוף! רציתי לקרוא לעצמי ככה בניקניים אבל כבר היה מישהו עם השם הזה. בכל הפורומים וכדומה קוראים לי ככה וכשמדברים על השיר אני תמיד חושבת שמתייחסים אלי. אוף!

למעלה