אני מודיעה הודעה בשם ציפי

טל-יה

New member
אני מודיעה הודעה בשם ציפי../images/Emo101.gif

ציפי נכנסת היום לבית חולים בגלל החום הגבוהה שלא יורד לה נקווה שתחזור במהירה אלינו.. היא יצרה איתי קשר ובקשה שתדעו לאן היא נעלמה. אלון ואלין במיוחד בשבילכם.. ציפי תחזרי אלינו מהר יהיה בסדר. תרגישי טוב ותחזרי כמו שאת עם צחוק והרבה שמחת חיים.

יאאאאאא...

למרות שאני לא ממש מכירה את ציפוש... אבל כואב לי לשמוע את זה.. תמסרי לה שתרגיש טוב ושתחזור אלינו מהרררר (ובטוח חחח)!!!!! סאלאמת... אני... שעצובה

ציפי -שלי בביית חולים??איזה? טליה../images/Emo10.gif

טליה שלום נשמה מה שלומך? מה קרה לציפי???????????.. למה אשפוז למה עלה לה החום מה קרה מהה זה נובע? סתפרי לי בבקשה אפילו בבסרים - איזה בית חולים, מחלקה? תשאלי אותה אם העיא צריכה משהו ני אסע עד לשם לא יודעת איהפ זה בכלל, אוי איזה הודעה מבאסת ומפילה פנים למה למה למה? את יכוול הלבבשה למסור לי במסרים טל יה איך בדיקוק קרה לציפי? ועד מ תי היא תהייה שם. והאם גם כן היא סובלת מכאאבים מסויימים? ומה עם הבנות שלה יש לה איזה סידרור להן? מציט ערת על כל השאלות זה קצת מלחיץ אותי בבבקשה טל = יה תענה י בכל לשון של בק שה צ יפי חשובה לי מאוד מאוד- ואני אוהבת אותה כמו אחותי. תודה ויום טוב- מסרי לה חיבוקים והנשיקות - והחלמה מהירה הכי מהר שאפשר. שאני אוהבת אותה מאוד מאוד >>>>>>>>> ילדת חופים>>>>>> אלין

למעלה