אני מודיע חגיגית ש...

אהבתיה

New member
התנגדות?!!?! ההיפך....אתה מוזמן!!!

הפורום שלנו כבר לא מה שהיה פעם....התייבש לחלוטין! אז לפני שסוגרים לנו אותו (חס ושלום!!!) חייבים מנהיג חדש (אני נשמעת כמו מישהי במצע בחירות לראשות הממשלה!!!!
) אז קדימה גיל,אתה בהחלט מוזמן להתמודד על הנהגת הפורום ולשנות פה את מצב העניינים דחוף כי ועקנין כנראה נעלם לו ולא שומעים ממנו בכלל! אתה יודע שתקבל את הקול שלי!! כמו כמה מכאן, תמיד בפורום מורן

ברק!

New member
גיל - עלה והצלח!

דע כי מדובר בתפקיד בעל אחריות רבה. על מנהל פורום טוב לשהות בפורום שעות רבות מידי יום ולהכנס אליו 4-5 פעמים ביום לפחות. המנהל צריך לנתב את הדיונים בפורום, למחוק הודעות (לפעמים) וליצור יחסי ציבור לפורום - דבר שיסייע להביא דם חדש וחברים חדשים! מנהל פורום טוב (למשל, ארנון פלקוב מפורום אודיו וקולנוע ביתי) יוזם מפגשים בין חברי הפורום (עד כה קיימנו 3 "סמינרים" אצל אחד מחברי הפורום הפעילים שכללו הרצאות, הדגמות, ארוחות וכו´). אין ספק שמנהל הלוקח את עצמו ברצינות מביא להצלחת הפורום. נראה לי שאתה עונה על כל הקריטריונים האלו (ואפילו יש בכוחך להזמין את שלמה להגיע לכזה מפגש או, למצער, להתארח מידי פעם בפורום ולענות על שאלות). ולכן מתאים לתפקיד. בתור התחלה, כדאי שתפנה ביום א´ בבוקר להנהלת תפוז, ושיהיה בהצלחה. נ.ב.

ברק!

New member
ועוד שלושה דברים קטנים...

1. כל הקטע הזה שמנהל הפורום מסתתר מאחורי כינו ומסרב בתקיפות לחשוף את זהותו, או לפחות לתת כתובת אי מייל לפניות אליו, אינו לעניין. 2. אין בכל מה שכתבנו עד עכשיו שום דבר אישי נגד ועקנין, שכן מדובר באדם יקר שאנו אוהבים ומוקירים על תרומתו הרבה. אין זו בושה להודות באי הצלחה ולהעביר את המושכות לאנשים אחרים. גם אני לא רואה את עצמי בשלב זה של חיי מנהל פורום. הסיבה לכך היא חוסר זמן (אני חייל). אמנם אני משתדל לבקר בפורום כמה שאני רק יכול (לראיה - השעות המטורפות) אבל זה לא בכמות מספיקה הנדרשת ממנהל פורום. 3. אולי כדאי לחשוב על פתרון יצירתי (כפי שהיה תקופה מסויימת בפורום אודיו וקולנוע ביתי כשהמנהל יצא ללימודים) - למנות סגן למנהל הפורום. הדבר מאפשר לחלק את העומס ומאפשר בקרה שוטפת ברוב שעות היממה (חלוקת ההרשאות). הדבר החשוב שצריך לזכור הוא ששניהם צריכים להיות באותו ראש, לדבר בקול אחד ולהקפיד על אחדות הפורום.

למעלה