אני מודיע על פרישה

gilrel

New member
אני מודיע על פרישה

נימאס לי מהמשחק... בהצלחה לכולם

lordgarr

New member
אני משתמש בריק, ערן לתשומת ליבך

ערן, פתאום אני לא יכול להיכנס וזה כותב לי, ואני מצטט: Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /home/gindif/public_html/db/db.php on line 88

lordgarr

New member
סליחה שחכתי להוסיף...

אתה יכול לעשות משהו בנידון? בבקשה, תודה

lordgarr

New member
לא משנה זה הסתדר, אבל יכול להיות...

שזה קרה לעוד אנשים אז...

boaz1122

New member
האתר לא פועל לי

אתמול בלילה זה עבד... עכשיו עולה לי דף לבן כבר מהבוקר

4ErNi BuMeR

New member
אסור להקשיב לכל אלא שמקלים

על המשחק! עם הצעות כמו תור בפחות זמן, איפוס וכאלה... בגלל זה המשחק מתחיל להימאס על אנשים והם עוזבים, לתשומת ליבך ערן.

lordgarr

New member
לא איפוס, להוריד קצת את הזמן ש..

...להוריד את הזמן שצריך לחכות לכל תור שעובר, כבר עכשיו לאנשים מתחיל להימאס מאורך התור.

4ErNi BuMeR

New member
ההפך הוא הנכון

כשהיה חצי שעה לתור אף אחד לא עזב ומלא הצטרפו, עובדה מדינה 101 עד היום נמצאת במשחק בגלל התורים הארוכים. זה מאתגר ועושה את המשחק מעניין, ברגע שהורידו מעט את הזמן פתאום אנשים התחילו לעזוב כי לא מעניין... מה יהיה הלאה.

lordgarr

New member
יודעים מה.... לתשומת כולם

הרבה אנשים (לרוב ילדים) אמרו ש 20 דקות זה ארוך וזה יותר מידי זמן לחכות אני כבר מכיר משחקים של חצי שעה לתור ואני שיחתי בזה חודשיים ואחר כך הפסקתי, אתם בגלל שאתם עובדים אז אתם מעדיפים תורים ארוכים אבל אתם לא מתחשבים בחסרי החיים כמונו הילדים, כן, אני ילד בן 16 ולא אכפת לי, אתם ניכנסים רק בערבים ואנחנו פה כל היום ואנחנו אלה שצריכים לחכות. אני לא בעד תורים כל כך קצרים כמו 5 דקות או 10 דקות אני מציע 15 דקות, 15 דקות בסך הכל. -זה החלק לכולם אני רוצה לכל מי שפה שישלח הודעה ויכתוב אם הוא ילד, מבוגר, מבוגר שלא עובד או ילד שעובד

4ErNi BuMeR

New member
בדיוק

יש לכם את החופש הגדול עוד פחות מחודש תחזרו ללמוד וגם לכם לא יהיה זמן להיכנס כל הזמן ואז מה - יצטרכו להגדיל את זה בחזרה לחצי שעה? וחוץ מזה, שיעשו שרת לילדים שבו יתחלף התור מצידי כל 5 דקות. בשרת הזה פשוט אל תיגעו.

lordgarr

New member
כבר כתבו את איפשהו ואני תמכתי

חח אני העד שני משחק, לכאלה שיש זמן ולכאלה שאין שמן, ולכאלה שאין חיים

I A F02

New member
ילד...

אפילו עדיף שזה שיהיה תורות יותר מחצי שעה....שיהיה פעם ב45-60 דקות... שיהיה צריך יותר אדמה לבניית מפעלים, (מה שעשיתם עם ההתקפות זה מצויין, אפשר (ועדיף) שיהיה צריך יותר תורות. זה הורס את האתגר שיש מלא תורות

lordgarr

New member
חחח 45 דקות!!! שעה!!!

אם זה יהיה 30 דקות אני פורש... אני לא נכנס לסיפור הזה שוב. נו אז לא רבים על כמה זמן לתור, זה ישאר כמו שזה וערן יעשה עוד "מימד" למתחילים או לאנשים כמוני שאין להם חיים והתורות יהיו מהירים יותר ואצלכם "אנשים עם חיים", אנשים אם עבודה, אנשים, יהיה לכם את זה שבו אתם תחליתו כמה זמן. בטח 20 דקות חצי שעה, אני הייתי כבר במשחק שקיבלו 2 תורות כול חצי שעה וזה ממש מעיק זה כמו כל 15 דקות בעיקרון

lordgarr

New member
שאלה לכל אלה שרוצים פחות מ20 דקות..

היי!!!!! למה אתם לא עוזרים לי!!! למה אני "נלחם" בהם לבד!!!! אתם רוצים שהתורות יהיו קצרים יותר אז תעשו משהו!!!!!!

dragonofgold

New member
אתה צודק אתה צודק!!!!!

אתה צודק אתה צודק אתה צודק !!!!!! הפגנה הפגנה לא רוצים תורות בעשרים דקות במדינה!!!! סליחה אם הגזמתי.....

dannyshadow

New member
למה?

לעזעזל ילד בן 16 יושב בבית ומחכה לתורות? \= מילא להיות בבית כול היום, אבל לא לחכות רק למשחק הזה.. אני לא מבוגר, אבל יש לי פרוייקט באינטרנט, עוד הרבה דברי לעשות במחשב, חברים וכו'. ואני לא חושב שזה נורמלי שאתה בגיל 16 יושב בבית ומחכה לתורות... אל תגעו בשרת הזה, תשאירו 20 דקות. לדעתי זה משחק של להכנס פעמיים ביום וזהו. לא משחק בזמן אמת.

lordgarr

New member
אני לא יושב ומחכה כל היום.. יש המשך

אני נכנס בערך שלוש ארבע פעמיים ביום לבדוק את המשחק ולשחק קצת בעצמי אבל תמיד אין לי משפיק תורים כדי לעשות משהו, למשל, עכשיו נכנסתי ומישהו תקף אותי ולקח לי 30 מליון ואני רוצה לתקוף בחזרה ולקחת את הכסף שלי אבל אני לא יכול כי אין לי מספיק תורים ועד שיהיה לי מספיק הוא יבזבז את כל הכסף... ואל תגיד לי שזה בגלל שאני לא שומר תורים, אני שחקן שנמצא דיי בהתחלה אז אני צריך לשחק מהר.

dannyshadow

New member
כתבת במפורש בהודעה

"כן, אני ילד בלי חיים" "אני מחכה כול היום לתורות" ילד, תתקן ת'בעיות שלך..

למעלה