אני מוזמן גם?

• פותח הנושא amb2
  • פורסם בתאריך

amb2

New member
אני מוזמן גם?../images/Emo13.gif

אני יודע שאני רק מתחילן פה אבל אולי אני אבוא אם אני אוזמן כמובן ביי שבוע מכולה לכולנו נטולי הסקס.

inbardaf

New member
ברור שאתה מוזמן. זו לא שאלה בכלל..

אין אצלנו בפורום 'תקופת הכשרה'. פה זה לא קופת חולים או חברות ביטוח...

amb2

New member
באיזה מקום זה?

אני היתחלתי לדבר עם החברים הקרובים שלי ומקבלים אותי אפילו אומרים לי "איזה כיף לך אתה לא צריך לבזבז אנרגיה על חיפוס סקס" ואני אומר זה מה יש ועם זה ננצח

inbardaf

New member
אז זהו - שעדיין לא הוחלט

כנראה בכל זאת איזור ת"א, כי לרוב יותר נוח שם. לגבי החברים שלך -

amb2

New member
התקופה המינית מתה.

אני חושב שתקופת המגע והסקס המועט יחסית שהיו לי אז התקופה הזו ניגמרה לי מזמן זה כאילו אני מישהו בן 80 . אני נראה מאוד צעיר אבל מבחינה מינית בגלל שסקס לא מניע אותי לחפש אותו או ליצרוך אותו זה כאילו שאני בן 80 ואני מדגיש רק בקטע המיני... אני בטוח שונה מהרוב המוחלט .זה לא ככה אצלכם????

amb2

New member
זה נכון סטטיסטית?

קראתי שסטטיסטית יש יותר בנות אסקסואליות? זה ככה? למה בעצם

inbardaf

New member
לא בדקתי את הנושא סטטיסטית

אבל נראה לי שיש יותר בנות משתי סיבות: 1. ביולוגית - בנות פחות מיניות 2. פסיכולוגית - חברתית גברים נמדדים (לצערינו) ע"פ ביצועיהם המיניים, מה שמקשה על א-מיניים להודות בכך. השארות שלי. אין לי ביסוס לזה.

Xylophone

New member
גם אני ככה../images/Emo6.gif

אמא שלי תמיד אומרת שאני פנסיונרית

amb2

New member
פנסיה מוקדמת מהיום...חחח

אנחנו פנסיונרים צעירים נקודה!! חחח פנסיה מוקדמת מה רע? גם ככה בגיל 80 לא נעשה סקס וגם כניראה...עד גיל 80

amb2

New member
מישהו פוחד?

מה הפחדים שלכם? חששות? בו נדבר על זה כולנו בכיף.

snoopytush

New member
ההיפך

אני מרגישה מאוד צעירה מרגישה ילדה בנושא סקס, ילדה שללא עברה את גיל ההתבגרות. מערכת יחסים אידיאלית מבחינתי זה עם אהבה ורומנטיקה וסוג של תום שנראה לי נמצא יותר בילדות... עכשיו מרגישה מעט יותר בוגרת כי עברו עלי עוד דברים. פחדים כמו לכולם, כרגע אני עובדת על הפחד להיות בקשר זוגי עם אסקסואל כי מגע חשוב לי....

Xylophone

New member
הלוואי. אין לי כוח לעבוד!

ברצינות, אני בקושי חייה. איבדתי את החשק לחיים. כול מה שבני אדם רגילים עושים, משעמם אותי.

amb2

New member
את צעירה בתחילת הדרך...

איך אפשר להגיד שאין כוח לעבוד בגיל כזה צעיר? החשק לחיים? תעשי דברים שעושים לך טוב בלב..למשל ספורט אמנות חוגים כל החיים פרושים לפנייך קחי נגיסה מהם הם פה בשבילך!!! רק אושר מאחל לך ביי בינתיים שבוע מעולה לנו

amb2

New member
נדבר על זה במיפגש פורום אני אטיף לך מוסר../images/Emo13.gif

amb2

New member
טוב לא אטיף...סתם צחקתי אם כאוות נפשו יעשה

החיים שלנו קיבלנו במתנה כל אחד הולך בדרך שלו

למעלה