אני מוחא! נמאס לי שאביב מופיע בזאפה

אני מוחא! נמאס לי שאביב מופיע בזאפה

כל שניה. למה ? כי זה קרוב לבית?! יופי נבלה. בוא קצת לירושלים,בוא למעבדה! מה רע? למי יש כוח כל שניה לנסוע לזאפה,וחוצמזה זאפה מושחתים

כלומר,מוחא או מוחה?! השורש הוא מ.חא

לא? כותבים מחאה... אבל אם אני רוצה להביע את מחאתי איך בעצם אני כותבת את זה? עם א' או ה'? לעזעזאל איתך אביב!

גם אני מוחה!

הזאפה זה מקום מחורבן ביותר. בעיקר להופעות חשמליות. ומי תוקע הופעה בחיפה ביום שישי בערב? איך נחזור מהמקום הזה בדיוק?! דמאט. (האמת שהזאפה זה מקום כדי לעשות על כולם קופה. הכי קל לדפוק 120 שקל לכרטיס ולשלם רק לנגן אחד. קקה אחד.)

ואפילו שלא הכריחו אותי...

הוא עושה מעשה שבתכלס נובע מהרצון לכסף... זה לא אביב שהיכרנו... זה מניע רע...

אוקיי...

אם הוא כל-כך לא אוהב להופיע הרבה כמו שהוא אמר לפני שנים, הוא לא היה מופיע כל שני וחמישי בזאפה, אותו מופע, אותם שירים, אותם עיבודים. אבל זה שווה לו מבחינת כסף... רק הוא ומיטלמן 120 שקל כרטיס. מתעשר כל הופעה מחדש. חוצמזה שמזמן כבר הוא לא אביב ש"מגעיל אותו" כסף בבנק. עכשיו הוא אביב ש"קוסם לו" מיליון שקל על דיסק של נינה

galush29

New member
אני איתך../images/Emo3.gif

שיבוא גם לעיר הקודשXD חח..סתם אבל בתכלס הוא באמת לא עושה פה הרבה הופעות לעומת זאפה שכל שני וחמישי יש שם הופעה. תמיד ידעתי שזה באסה לגור פה:( XD

רק שתדעי לך שיחסית

בירושלים הוא עושה הרבה הופעות בשנה בת"א הוא מפציץ כל שני וחמישי כפולות בזאפה נכון אבל הוא מופיע גם הרבה בירושלים,נראה לי שאפילו יותר מבשאר הערים שהן לא ת"א...גם בחיפה הוא מופיע לא מעט... בירושלים יש לו איזה 3 הופעות קבועות כל שנה ואליהן מתווספות איזה 2 הופעות מגניבות כאלה על הדרך..הייתה איזו שנה שהוא דפק איזה6 הופעות בירושלים ,נראה לי לפניי שנתיים או שלוש זה היה...

למעלה