אני מוחא! נמאס לי שאביב מופיע בזאפה

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

שיבוא למעבדה שוב לפני שהוא נוסע!

galush29

New member
הלוואי.

ההורים שלי לא מסכימים לי ללכת לבד לת"א בלילה,לכו תבינו הורים-.- ועד שהוא בא לפההה=\פיווו.. וגם החברות שלי.הם לא רוצות "לבזבז כל כך הרבה כספים על אביב" למרות שאני מבינה אותם כי הם לא ממש אוהבות אותו.

galush29

New member
חחחח אוי..

לא תזכירי לי את בני סלע=\ שהוא ברח הם עשו לי ת'מוות..אני מתפלאה איך לביצפר הםם הסכימו לי ללכת-.- ההורים שלי מטומטים!!"מה?!נראה לך שניתן לך ללכת לת"א לבד בלילה?" , "תגידי לי מה השתגעת?מה את חושבת שאת בת 20?אביב גפן הזה גם כן,הרסת אותנו איתו" =S זה מה שנקרא==>אין שכל אין דאגות

אם תשאלי אותי הם דווקא צודקים

הוא רצה לאנוס והוא יכל לאנוס,היו לו הזדמנויות אבל ע"פ המילים שלו הוא התאפק... אני במקומך הייתי מפחדת להסתובב בת"א בלילה לבד הבנאדם באמת מטורף ההמולה הזאת לא הייתה סתם לצחוק.. בכל אופן האיום הוסר...

galush29

New member
אני לא מדברת על תקופת

בריחת סני סלעXD אני מדברת על עכשיו!הם עכשיו אמרו לי את זה שאמרתי להם שאני רוצה ללכת לת"א להופעה..אם זה היה בתקופת בני סלע הם בכלל היו סוגרים אותי בחדרXD "תקופת בני סלע"D:

התיחסו אליו כאילו הוא האנס היחידי

בארץ... בכל מקום יכול מסוכן להסתובב לבדדד בלילה... סתם עושים מתלאביב מקום מסוכן עם אנשים מסוכנים, אנשים שלא נמצאים שם חושבים עליה דברים הרבה יותר ממה שזה... אבל זה לא נכון לחשוב ככה לדעתי, כי בכל מקום יש אנשים כאלה... אם זה המניע היחיד לאסור ללכת לשם זה טפשי.. אם יש עוד.. אז..זאת בעיה..חח

הצעתי לך כבר לבוא איתי...

ואני מציע לך שוב. עצוב לי שלא תלכי להופעה כזאת טובה רק בגלל שההורים לא מסכימים שתסעי לבד. אם את רוצה אני אפילו מוכן לדבר איתם להרגיע אותם. תגידי להם בחור בוגר,בן 21,חייל,עם הרבה ניסיון בנסיעות והופעות מחוץ לעיר. מכיר כל קו אוטבוס אפשרי וכל מונית שירות. בעיקרון התוכנית שלי היא לצאת בסביבות 8 מירושלים. להגיע ב9 לארלוזרוב. לפגוש שם ידידה שלי ואיתה לקחת אוטבוס לזאפה. להגיע לפני הפתיחת שערים ולתפוס שורה ראשונה. אחרי ההופעה 90% שאני וידידה שלי נישאר עד הבוקר ואז ניקח אוטבוסים. אגב רוב הסיכוי שנישאר חבורה של אנשים עד הבוקר ואני יכול להכיר לך אותם והכל הם אנשים טובים
אם ידידה שלי תמצא טרמפ לעפולה או לנצרת עלית אז היא תיסע ואני אלך לקחת מונית שירות לירושלים מהתחנה המרכזית. אם את רוצה לבוא אבל לא רוצה להישאר עד הבוקר בת"א את יכולה לקחת מונית לתחנה המרכזית ומשם עוד מונית שירות ב25 ש"ח לירושלים(היא מגיעה עד מרכז העיר) בקיצור דברי איתי אם את רוצה לבוא. 0544958077 רן :)

jenngirl

New member
אני נוסעת להופעה במוצ"ש../images/Emo82.gif

הזה. אני גם גרה בירושלים,את יכולה לבוא איתי בכיף[: [נו..מה הבעיה להגיד להורים שהכרת חברה באיזו הופעה אחרת שלו?או מסיבה? סה"כ אותה העיר...מתישהו היית יכולה לפגוש אותי].

galush29

New member
OMG

אתם רציניים?:O זאת פשוט כל מה שאני רוצה!!ללכת להופעה הזאת!!אני חושבת על זה כל הזמןןןןןןן..וכל פעם אני מבאסת מחדש שאני לא באה ומפספסת את ההופעה הזאתי=[ אני ממש רוצה לבוא איתכם[אגב,אתם ממש נחמדים
] אבל שוב,איןןןן מצב!!! שהורים שלי נותנים לי ללכת עם אנשים שהם לא מכירים=[ שונאת אותם!!! הם אפילו לא מסכימים לי ללכת לישון אצל חברות שהם לא מכירים את ההורים..רק אצל שתי חברות שלי הם מסכימים לי לישון כי הם חברים של ההורים,אלוהים כמה שהם מטומטמים..עם מי נדפקתי=[

היי את! דברי איתי לגבי הנסיעות...

את בטח זוכרת אותי. היית לידי בשורה הראשונה בחוצות היוצר. אם בא לך אני יוצא באיזה 8 מירושלים וב9 אני נפגש עם ידידה ולוקח אוטבוס לזאפה. תשמרי את הפלאפון שלי ותעדכני אותי מה קורה איתך אם בא לך. 0544958077 רן

jenngirl

New member
היי[:../images/Emo82.gif

כן,גם יצא לי לראות אותך אחרי ההופעה הזו הרבה[בגן העצמאות עם אביב+מוניקה,שייגעצ בטאוור רקורדס...ואביב בתאטרון] אני אצא מירושלים לפני 8 נראה לי,לא יודעת עדיין אבל אני אודיע לך[:

ממש לא באסה, זה שאביב לא מופיע בעיר

זה לא מוריד מאיכות המקום, עם כל הכבוד זה כולה אביב! זה באסה שאביב במקום להשקיע בעוד קהל בעוד מקומות, מעדיף לעשות הופעות כל שבוע במועדון הכי קרוב לבית.

יש לו גם קטעים כאלה אחותי...תזהרי

לא צוחקים על דברים כאלה... לא פעם אביב הצהיר שהוא לא עושה מירוץ אחריי הופעות ושזה מאפיין יותר את הזמרים המזרחיים שכל היום דופקים הופעות על גבי הופעות כל לילה מועדון אחר... עכשיו השאלה היא האם הכפולות שהוא עושה בזאפה נחשב מירוץ אחרי הופעות? או ש..מה? אני לא מתלוננת ,זה מבורך...שיופיע עוד ועוד ועוד,כל מופע עולם ומלואו...סתם העלתי סוגייה...

כמובן שמצטרף../images/Emo45.gif אגב את באה בסוף?

ליאור דברי איתי אם את באה. כבר הזמנתי כרטיסים לי ולידידה אבל אני מעדיף לנסוע עם פנים מוכרות מאשר לבד
אגב מסכים איתך לגבי זה שאומן כמו אביב שמופיע כל כך הרבה צריך לבוא יותר לירושלים הבירה. למרות שבחצי השני של 2006 הוא הופיע יפה מאוד יחסית. חשמלית במעבדה,חשמלית בחוצות היוצר,חשמלית בגן העצמאות ואקוסטית בתיאטרון. בחצי הראשון של 2006 רק הופעה אחת אקוסטית במעבדה וגם היא הייתה בתחילת ינואר. בתכלס אביב יכול להופיע הרבה יותר למרות שאם חושבים על זה עד לפני חודשיים היה רק מקום אחד נורמלי שאביב יוכל להופיע בו וזה המעבדה. עכשיו שגם תיאטרון ירושלים נכנסו חזק לקטע של הופעות אז הוא יכול להופיע גם שם. לא ציפית שהוא כל חודש יופיע במעבדה נכון? מה שכן אני מאוד מקווה שכשהוא יחזור לעוד סיבוב אקוסטי אז שלא יופיע כל חודש בירושלים. ממש לא בא לי להוציא 100 ש"ח פעם בחודש על אותה הופעה. אם כבר חשמליות ועדיף לגוון
דברי איתי אם את באה. אגב בא לך מוניקה סקס ביום חמישי בתיאטרון? אני יכול להשיג לך כרטיס ב55 בלבד אצל ידידה שלי.

למעלה