אני מוחא! נמאס לי שאביב מופיע בזאפה

אממ

אני עדיין לא סגורה אם אני באה להופעה במוצ"ש בזאפה או לא אגב לפי דעתי בחצי השנה הראשונה הייתה לו עוד הופעה אחת במעבדה...אבל לא משנה ולי אין בעיה שהוא יופיע כל פעם במעבדה,כמו שהוא מופיע מלא בזאפה אין בעיה שהוא יופי מלא במעבדה ואתה ממש מזלזל חחח...יש מלא מקומות יפים שאפשר להופיע בהם,אין לך מושג כמה מקומות יש את הצוללת שעברה שיפוץ מסיבי,יש את רבקה קראון בתאטרון,יש את בית שמואל שהוא היה מופיע שם לפני שלוש שנים...יש פאקינג את האומן 17 שפעם היו הולכות שם הופעות סוף...היהודים היו מלא מופיעים באומן וגם אביב פעם הופיע שם בהופעה בתזונה בחסות אורנג'...אההה ומה עם תאטרון החאן? גם בו הוא הרי הופיע כמה פעמים...אתה מזלזל! מוניקה מתי ואיפה? תאטרון ירושלים כאילו?

תבואי תבואי יהיה טוב ../images/Emo13.gif

תחשבי על הופעה של 20 שירים שהם לא להיטים! זה יהיה דבר מטורף. את תצטערי אם לא תבואי. בכל מקרה כדאי לך להזדרז למה נראה לי תוך יום-יומיים נגמרים הכרטיסים. לגבי אביב בירושלים. תשמעי אני זוכר כל הופעה שלו פה,בחצי הראשון של 2006 הייתה הופעה אינטימית במעבדה(זאת שחבר\ה שלך הקליט\ה את הכל נרשם+חלולים) ההופעה הבאה שלו בירושלים הייתה כבר הופעה חשמלית(זאת שעמדת לידי) והיא הייתה כבר ביוני או יולי. ואז בחופש היה את חוצות היוצר ואחרי זה את גן העצמאות. ובאוקטובר תיאטרון ירושלים. תשמעי אני מכיר את כל המקומות שאמרת. ברור שברמת העיקרון יש לאביב מיליון מקומות להופיע בהם בייחוד אם אנחנו מדברים על אביב אקוסטי. אבל אני דיברתי על תכלס מקומות שיזמינו את אביב גפן. האומן כבר מזמן הפסיק להתעסק עם הופעות גדולות ברגע שהמעבדה נכנסה לעסק. מלבד פעם בשנה היהודים אין שם כלום. אני מסכים איתך שהופעה חשמלית של אביב באומן תיהייה דבר מבורך. הצוללת עם כל הכבוד לא יכולה להרשות לעצמה להביא את אביב. הצוללת בחיים לא לוקחת יותר מ50\60 על כרטיס ואם הם פתאום יקחו 100\120 הם יאבדו הרבה מהאידיאולוגיה ומהנאמנים שלהם. ובכל מקרה אני לא רואה איך הם יכולים להרוויח על אביב כסף. להופעה אינטימית עם כיסאות לא נכנסים שם יותר מ150(הייתי באפרת גוש היה מפוצץ והיו 100\150 במקרה הטוב) ולהופעה חשמלית הם יכולים גג גג להכניס 200-250 וזה עדיין לא יכסה להם את ההוצאות. הצוללת כבר מזמן הפסיקה להביא אומנים מהשורה הראשונה. לפני שנה שנתיים עוד היה ברי ושוטי הנבואה אבל בהופעות האלה אי אפשר היה להכניס סיכה ועם הזמן גם האומנים לקחו הרבה יותר כסף והצוללת נשארה עם יוני בלוך אפרת גוש ואינפקציה. וכל שאר האולמות שהזכרת הם סבבה להופעות אקוסטיות. לפני כמה שנים אף אחד כמעט לא היה מזמין את אביב בגלל שהוא היה "מופרע" והקהל שלו היה קהל מאוד בוטה. אבל היום עם ההתמתנות גם אביב הפך להיות ילד טוב וגם הקהל. אני אישית לא האמנתי שמקום כמו תיאטרון ירושלים יזמין את אביב. אם הוא הזמין אז באמת כל מקום נורמלי בירושלים יכול להזמין. תאמיני לי שאני לא מזלזל אני מת על ירושלים ועל ההופעות בה ובאמת שאין לי תלונות. אני פשוט ריאלי זה הכל... לגבי מוניקה יום חמישי ב22:00 בתיאטרון ירושלים בלובי(כמו אביב והדג נחש) כרטיסים בקופות 75 ש"ח. אצל ידידה שלי 55 ש"ח אבל עד מחר בלילה. תעדכני אותי אם את רוצה לקנות ממנה. בעיקרון אני נפגש איתה מחר בערב במושבה הגרמנית. אם ממש לא נוח לך להגיע לקנות אז אקנה בשבילך ותחזירי לי בהופעה עצמה
צ'או

באמת שנשבר הזין מהם

שיוציאו איסה דיסק ושיפסיקו לטחון את ג'קי עוד ארון וכוכוכו

חחחח התכוונתי הופעות בכורה במעבדה

כי כל המי ומי כבר הגיעו למעבדה. רק היהודים לא הגיעו לשם עדיין(ועברי לידר אבל הוא מגיע יומיים אחריהם) אפשר גם להגיד שזאת הופעת בכורה של היהודים ב2007. ובכלל הופעה של היהודים בירושלים מאז ה24.12.05 (בכל 2006 היהודים לא הופיעו בירושלים) אגב אולי לא הופעות בכורה לדיסק החדש. אבל יש לי תחושת בטן שהם הולכים להכניס עוד שירים ממנו לפלייליסט וכבר בהופעה הזאת אני מצפה לפחות ל1-2 חדשים.

למעלה