אני מוחה נמרצות בנוגע לצנזורה פה

kobik15

New member
אני מוחה נמרצות בנוגע לצנזורה פה

הן של השמאל והן של הימין. הייתי מציע למנהלי הפורום פה לתת לילדים שגדולים מהם בכמה וכמה שנים להחליט מהו רף הסיבולת של חופש הביטוי הראוי. בינתיים מה שקורה פה זה צנזורה שלא ברור על סמך מה ולמה מתרחש, וככה אי אפשר לנהל ויכוח נורמלי, כשיודעים שההודעות נמחקות לפי ראות המנהלים פה. ויכוח "ערוך" הוא חסר תועלת ותכלית. ממש לא עושה חשק להישאר פה.

InfinityX

New member
תגיד תודה שאתה עדיין לא חסום

אם היית ימני כבר מזמן לא היית יכול לכתוב בפורום (כמו ישראל יעקב)

למה אתה חושב שהוא חסום????

למרות שאני חושב שהוא צריך להיות חסום! הוא עדיין לא חסום - אתה מוזמן לשוטט פה קצת ולראות שהוא עדיין כותב הודעות. חוץ מזה שאני באמת מסכים עם כל מה שאמרו פה על צנזור הדיונים. זה באמת לא בסדר. ובקשר לחסימת משתמשים - כל גולש, לפני שהמנהלים חוסמים אותו - כדאי שיפנו אליו בהודעה אישית ויתנו לו אזהרה אחרונה שלא יחזור על המעשים שלו אחרת יחסמו אותו. ושוב, האצבע שלכם כל העכבר קלה מידי. תנו לשיחות להתפתח.

kobik15

New member
חחחחחחחח אני לא מאמין!

גם השרשור הזה צונזר. חבל על הזמן פה. זה חופש הביזוי ולא חופש הביטוי.

Nimst

New member
קובי וsoldier of fortune,

נתחיל בזה שאנחנו לא חייבים לכם הסברים. הודעות לא נמחקות באופן שרירותי. הן נמחקות אם הן מכילות תקיפות אישיות על חברי פורום, והן נמחקות אם הן לא נראות לנו מתאימות לדיון תרבותי. אנחנו לא מתיימרים להגן על חופש הביטוי בכל מחיר. חופש הביטוי מוגבל, ללא ספק, וטוב שכך. לא תמיד אתם מכירים את הסיפור שמאחורי כל מחיקה וחסימה, וההזדעקות שלכם בקשר לצנזורה לא מוצדקת ממש מיותרת. אנחנו לא מתכוונים להצדיק בפניכם חסימות ומחיקות. אם מחקנו או חסמנו, היתה לנו סיבה טובה. אם נורא מעניין אתכם למה הודעה זו או אחרת נמחקה, אתם מוזמנים לשלוח מסר ל"הנהלת פורום ההתנתקות" ולשאול אותנו. אם נוכל לתת את הסיבה, ניתן.

למעלה