אני מוחה

TheBlueOne

New member
אני מוחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

סופסוף סיימתי בצפר ואני חופשי מהמחוייבות ללמוד למבחנים/בגרויות ושאר ירקות ויש לי זמן לבוא למפגשים, אבל לא!!!! מישהו חייב לעשות את זה ככה שאני לא אוכל לבוא!!! למה שהמפגשים יהיו ביום חמישי כשיש אוטובוסים עד 12 בלילה??!?! חס ושלום!!! אז מה אם יש אנשים שגרים שעתיים מת"א...
וזה לא שהמפגשים מתחילים מוקדם יחסית ככה שאפשר לבוא אולי לשעה שעה וחצי.. לא!!!! הם יתחילו יחסית מאוחר...
ואני כל-כך רוצה לראות חלק מכם...
בזאת אני מביע את מחאתי על העניין ומציע בצורה דמוקרטית *מוציא מגנום מאחורי הגב ומכוון אותו אל הממ.... מישהו
* לנסות ולהעביר את ההרצאות והפיקניקים לימי חמישי כדי שכול הצפוניים ושאר האנשים הנחמדים שגרים רחוק יחסית יוכלו להגיע באותו יום הביתה ... זהו... עכשיו אחרי שמחאתי... איך היה
ספרו ספרו...
אל תתביישו... מי אכל מה וכמה?

kitiara 6

New member
אני איתך טל...

אפילו העלתי את זה בהרצאה אבל כמובן ג'סטין שמר על התיקון החמישי...(בחוקת ארה"ב זה אומר זכות השתיקה). מי אכל כמה? לא יודעת! :)

Justin Angel

New member
לא הוא לא

אני אמרתי בצורה ברורה לחלוטין למה הפיקניקים הועברה לימי רביעי. אולם ההרצאות עולה מספר מאות שקלים (אם לא יותר) לשכור לערב אחד ובהתחשב בעובדה שירון היה מספיק נחמד לתרום לנו אולם הרצאות באמצע תל-אביב בחינם, אנו נאלצים להתאים את עצמנו לשעות שהוא תרם לנו בנדיבותו. אי-אפשר לעשות גם הרצאה וגם פיקניק באותו חודש היות ואף אחד לא ייסע כל שבועיים לתל-אביב ואנשים יתחילו להגיע רק מדי פעם לפעם מה שיוריד מרמת האירועים. הסיבה הזאת נאמרה שוב ושוב מספר פעמים וזה נכנס לקטגוריה של גורמים מחוץ לשליטתי אלא אם כן לבעלי התלונו יש כיסים מספיק עמוקים כדי לשכור את אולם ההרצאות הזה ביום שיותר נוח להם ולתת לנו להשתמש בו. ברכו זוהרות

kitiara 6

New member
כפרא ... כישוף להאנגאובר????

לא ידעתי אם לרוץ לבית שלך ולנשק אותך או להעלב שאתה רואה אותי כאלכוהוליסטית!

Justin Angel

New member
הפיקניק הבא

אמור להיות מתישהו ממש בתחילת אוקטובר ובתקווה יהיה אפשר לארגן שיהיה ביום חמישי.

למעלה