אני מוחה!!

אני מוחה!!

יש סיפור בגמרא אני חושבת על אחד הצדיקים שלאחר קבורתו היו צריכים לפתוח את קיברו והנוכחים במקום נדהמו לגלות את גופת הצדיק שלמה לגמרי ללא כל ריקבון להוציא את האוזן שהיתה רקובה. אם איינני טועה בלילה הגיע אותו צדיק לאחד התלמידים בחלומו ואמר לו: אתה יודע למה אוזני היתה רקובה? כי פעם הלכתי ברחוב ושמעתי אדם מבזה תלמיד חכם ולא מחיתי.!!! עד כאן הסיפור. אז אני לא צדיקה ולא מתימרת להיות אבל אני לא אראה הודעה גסת רוח ושפלה עם שירבוב שמו של אדם ענק בתורה שנפטר ואשתוק!!! תוכן ההודעה והכותב שלה לא שווים אפילו יריקה אבל כבודם של חכמים לא ירמס לא אגיב.

cial 1

New member
לגולדה על הסלרי ובוקר טוב ולי לילה טוב

כך נשמה טובה את העלים אני מבשלת לבד עם כורכום כך זה מרוקאי ואני לקחתי מי חיים כהן את הרעיון של מילוי הכצה של הגבעולים כמובן בטעם מרוקאי הקציצה המילוי אני הוספתי את הפיסטוקים ואני גם חולה על ממולאים הכול אני ממלה גם חסה וזה טעים מאוד השבוע אני אמלה עלי גפן קטנים מאוד טוב אז אם הגבעולים של הסלרי גדולים כמובן מדובר בסלרי אמריקאי את חותחת לחצי מסירה מעט מבפנים כך שניתן למלות ואז יש לך את זה רצוי תמיד במלוי של חיצוני ביצה בבשרים לא בכול מתכון אבל גם הביצה מוסיפה פריכות לבשר התכון? אני חולמת למלות את הפרחים של הקישואים אבל אין אצלינו רק במרכז. אחלה בוקר ויום טוב לך גולדה שלנו ולשי ודש כאן לכולם רותי יוכי אפרסמון המתוקה וכול אחת חנה מיוש כולם

אוריתוש זה פורום שמתנהל ככה

ללא כל הנהגה.. ובכל זאת את רואה.. מתנהל. אבל אכן אנחנו צאן ללא רועה. הרועים הלכו לרעות בשדות זרים.

בדרך כלל זה לא מפריע כל כך, אבל הנה את רואה..

בסיטואציה כזאת שצריך לבוא מישהו עם טיפקס, זה חסר.

אולי מחקו את ההודעה?

לא נראה לי שנתקלתי בה... יפית טוב לראות אותך...הרבה זמן:))

תיקון טעות- ראיתי וחבל שכך

איפה מנהלי הפרורום? מי לוקחת את המושכות לידיים ומתחילה לנהל?

למעלה