אני מוחה

FreezingMoon

New member
אני מוחה

כנגד מנהל הפורום. מדוע אתה מוחק את _כל_ ההודעות שלי?

hayonkoby

New member
הודעותיך נמחקו כי אין כוונה להפוך

את הפורום לבימת התנגחויות או העלבות כדוגמת "יה חתיכת הומו וכו´" אתה מוזמן לכתוב בפורום אך עם תרבות דיבור הולמת .

FreezingMoon

New member
ממה שציינת

"יא חתיכת הומו" יכול להשמע כעלבון אם אתה מתייחס לכך כעלבון. ואני חושבת שזכותי להביע פה את דעתי, הרי הם כ"כ מתפלאים למה לבת-ים יש סטיגמה כזאת גרועה, שיסתכלו על עצמם או על האנשים שעוברים ברחוב, או איך שהם מתייחסים למה שהם קוראים "החבר הכי טוב שלי". ואם לבן אדם כמו רותם מותר לכתוב שטויות כמו "לשלוח מכתב לדודו טופז" ולכתוב שאנחנו מבטיחים שאנחנו לא ערסים אלא אנשים טובים, חמודים ופוצי קוצי אז אני חושבת שזכותי להביע את דעתי על העיר עצמה ועל ה"תרבות" הגדלה והמתפתחת פה. Shoot me in the head and put my picture on your album cover

al-x

New member
מיטלי (מותר לקרוא לך ככה?), אני

רואה שהבאתן את כל הלהקה

FreezingMoon

New member
אלכס ..

אני "מיטלי" ..ואני לא אוהבת הטיות מוזרות של השם שלי, גם ככה הוא מסריח. Shoot me in the head and put my picture on your album cover

al-x

New member
מצטער ../images/Emo13.gif רק רגע, אם אתה מיטל אז מי

זאת השניה?

StormLord

New member
היי אלכס

היא כוסית ?? נותנת?? דרך אגב איך הלך הבגרות?? הייייייייה קלללללללללל משהו קללללללל רצח אהבתי

al-x

New member
גיא, תתבייש ../images/Emo13.gif איזה מן שאלות אתה

שואל ליד הגברת?
נראה לי שהלך בסדר, אבל אני תמיד מאריך בהתחלה ואח"כ לא נשאר לי זמן, אני שונא שזה קורה, אבל בעיקרון עניתי על הכל חוץ מכמה נקודות שוליות ששכחתי לציין
על כמה הוגשת? כמה קיבלת במתכונת? הוגשתי על 92 וקיבלתי במתכונת 80

StormLord

New member
לאלכס

הוגשתי על 77 וקיבלתי במתכונת 70 (בגלל אזרחות לא התכוננתי על זה אז :\) בכול מקרה מותר לך להגיד איך היא ניראת היא משחקת אותה פה יותר מדי אבל בטח סתם אחת קטנה אתה יודע
בכול מקרה עניתי על כול השאלות וזה היה קלללללללל אחי קל כול מה שהימרתי יצא בידיוק לפי מה שרציתי (חוץ מסעיף אחד של שאלה אחת שגם אותו ידעתי ככה אתה חצי חצי) קיצר אני הולך להביא ציון פצצות

FreezingMoon

New member
להעלב?

לא חשוב, בכל מקרה, אין דבר כזה "היא משחקת אותה", ביטוי מטומטם. ואין בני אדם קטנים, יש הומואים וניגרים. Shoot me in the head and put my picture on your album cover

למעלה