אני מוחה!

omri75

New member
אני מוחה!

חח טוב סתם סתם אני עובר פה במקרה רציתי לספר לכם כמה דברים על אמיגו המכשירים כיודע לכולם 85s תומכים ב JAVA נכון? נכון. המכשירים תומכים ב Advanced Aplecations נכון? נכון. אז למה אי אפשר לעלות תוכנות? כי מוטרולה ואמיגו לא מרשים. רגע אבל אני קניתי את המכשיר בכספי, מה לא מרשים? לא מרשים. זה התשובה של אמיגו בנוגע לשאלה למה אני לא יכול לעלות ישומים שאני צריך לאינטרנט במכשיר הסלולרי שלי באתר הבא: www.midlet.org שניתן להעלות אך ורק דברים מקומים ללא אינטרנט שאלתי למה? הנציג עונה לי: זו ההחלטה של החברה. אין מה לעשות אבל רגע? מי שאל אותכם!? זה שלי! אני מצטער אדוני. אלא יופי! סימנס מעלים ועושים מה שרוצים ומוטרולה לא מרשים!

shaby_b

New member
אני לא יודע עם מי דיברת , אבל ../images/Emo150.gif

אבל למכשירך ניתן להוריד יישומי JAVA מהאינטרנט. 2 הדברים שאתה צריך זה כבל DATA, ותוכנת IDEN UPDATE שניתן להוריד באתר אמיגו www.amigo.co.il . Motorola לא יכולה להחליט איזה אפליקציות תוכל להוריד, ולכן כל מה שזמין תוכל להוריד למכשירך, בתנאי שגירסת התוכנה במכשיר הטלפון תואמת את האפליקציה (משהו כמו תאימות מערכת הפעלה ותוכנה). בהצלחה!!!

omri75

New member
לא הבנתם אותי!

אני מדבר על תוכנות שלא מוטרולה בנתה!!! באתר הבא: www.midlet.org ישנם אפליקציות שנקראים MIDLET שבהם ה 85S תומך - בדקתי את זה הכל עובד יופי אבל מוטרולה אוסרים לעלות דברים שמתקשרים לאינטרנט דרך המכשיר שאלתי למה אמרו לי זה ההחלטה של היצרן אז אי אפשר לעלות דברים אחרים רק באתר של מוטורולה עם 5 משחקים מגעילים ו 2 תוכנות מגעילות לעומת האתר השני שנתתי midlet.org יש כל כך הרבה דברים יפים שם חלקם העלתי איך שהוא כי הם מקומים ולא דורשים אינטרנטר והעלתי אותם עם תוכנה שנקראת Motorola Loader Lite! - not for network applecations שנמצא באתר למפתחים של מוטרולה.

למעלה