אני מוכנה להפיץ את הדיסק ולשלוח אות

• פותח הנושא vbla
  • פורסם בתאריך

vbla

New member
אני מוכנה להפיץ את הדיסק ולשלוח אות

תמורת סכום סימלי כמובן. יש לי את כל השירים באיכות פצצתית רק תשלחו לי רשימה של שירים ספציפיים שאהבתם (או שאני אכין עם השירים העיקריים של הסדרה)

קפיטו

New member
אני מוכנה לקנות ממך

אם תכיני לי את הדיסק עם השירים love by grace, i'll try, como vai voce, corcovado ועוד כמה שירים מהסדרה, איך שבא לך, רק תקבעי מחיר

קפיטו

New member
אוקיי תודה בכל זאת

אבל כבר מצאתי מישהו שאוכל לצרוב ממנו, יותר פשוט ככה, לא??

vbla

New member
:

בטח, תהני השירים מדהימים במיוחד כששומעים אותם במערכת נורמלית.

ElinorL

New member
הלו הלו!

שלא יכנסו במקרה האנשים שלא נכונים לפורום ויסגרו אותו בגלל עסקים לא כשרים! (ועוד לפני פסח חח:)

ElinorL

New member
גם הרבה אנשים עוברים באדום, אונסים

גונבים, מרביצים והרשימה עוד ארוכהההההההההההההההההההההההההה זה אומר שזה שטויות? ותחשבו על זה! :)

vbla

New member
אז ככה

טוב, אין בעייה, תקני לי כרטיס לברזיל ואני אקנה שם את הדיסק. יש קצת הבדל בין לרצוח ולצרוב דיסק קטן של קשרי משפחה שלא ניתן להשיג אותו בארץ, גברת מנהלת

ElinorL

New member
חחח

אבל היא אומרת שלצרוב זה שטויות כי הרבה אנשים עושים את זה אז הקצנתי כדי להראות לה שזה שהרבה אנשים עושים משהו לא אומר שזה שטויות... (וחוץ מזה למה לטוס לברזיל שאפשר להזמין באינטרנט? צ'יק צ'אק זה מגיע!:) הבנת? תושבת פורום? (חחח
כל ברוח טובה, כן?
)

ElinorL

New member
אין להם דרך להוכיח שזה נכון

בשביל לעשות משהו צריך לראות אותנו בפועל אני רצחתי מישהו! סתאאאם רואה כמה זה פשוט? :)

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif

אופו גודאס החמודה ?? בואי לבקרייני באומנות שימושית יחד עם פאצ"וולינה המתוקה וגם את אלינוררררררר בואי

למעלה