אני מוכרחה לספר למישהו ....

ברוריהה

New member
אני מוכרחה לספר למישהו ....

עברה כבר יותר מחצי שנה מהלידה, ובערך שנה וחצי מאז שהחלטתי שאני מוכרחה דיאטה.... אז לפני ההריון ירדתי 8 ק"ג בשלושה חודשים והכל הלך יופי ... ואז פתאום נהיתי בהריון וצריך לאכול כמו בן אדם ... אז התחלתי לאכול כמו בן אדם אבל למזלי הבחילות וההקאות עזרו וירדתי עוד 6 ק"ג עד החודש השישי... ואז באה השאננות ... אם אני לא עולה ואפילו יורדת אני יכולה לעשות מה שבא לי ... איזה יופי של הריון ! הכי שווה בעולם. מהר מאוד תפסתי את הפער ... עליתי את ה 6 ק"ג שירדתי והמשכתי הלאה. בסה"כ מצבי ממש לא היה נורא גמרתי את ההריון עם 8 ק"ג יותר ממה שהתחלתי אותו. ותוך שבועיים אחרי הלידה ירדתי 14 ק"ג. כלומר, אחרי הלידה שקלתי 6 ק"ג פחות ממה ששקלתי בתחילת ההריון. עד פה נשמע נפלא. ומאז ... גרם אחד לא זז ... לא למעלה ... לא למטה ... אני מודה, לא עשיתי הרבה בשביל שהם יזוז וההנקה היתה לי יופי של תירוץ .. אז בתחילת השבוע התחלתי דיאטה. ככה בשושו בלי לספר לאף אחד. שלא יבחנו אותי מכל הכיוונים ויסתכלו לי לתוך הפה על כל ביס שאני מכניסה. והבוקר 4 ימים אחרי ההתחלה, עליתי על המשקל (אני יודעת שזה לא בסדר אבל אני מכורה לזה) וגיליתי שקילו אחד הלך לעולמו
!!! מפה הדרך היא רק למטה ! אחרי הקילו הראשון הכל אפשרי ! אז עכשיו אני אתכן עד שירדו 20 ק"ג עודפים שאני סוחבת איתי כבר שנתיים וחצי. ואם הם לא ירדו, תסבלו אותי לנצח !

טלאפ

New member
נתפסתי לפרט שולי...

שבועיים אחרי הלידה ירדת 14 קילו? וואו בהצלחה בדיאטה, נראה לי שלי כבר אין כח רצון לדיאטה אני כל היום בולסת שוקולדים, במבות וביסלים (הדרך שלי להתמודד עם מצב רוח דרעק שבטח לא ישתפר כשאני אעלה על המשקל)

מיקגאפ

New member
שיהיה בהצלחה ברוריה...../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

כל הכבוד על ההתחלה המוצלחת. אני בטוחה שתצליחי ומאחר וגם אני מתכננת להוריד משהו כמו 20 ק"ג (סליחה 18.5 - קילו וחצי כבר ירדו...) - אני בטוחה שנבלה פה ביחד עוד הרבה
שיהיה שבוע טוב,
מיכל

למעלה