אני מוכרח להגיד...

keynant

New member
אני מוכרח להגיד...

אני כרגע בשלבי סיום של "אלים קטנים"(Small Gods), ואני מוכרח להגיד שזה ספר גדול! אני לא יודע למה, אבל שני הספרים שאני הכי אוהב(בינתיים) הם ספרים שלא קשורים לכלום..זה וראי-נוע..(וקראתי את כל הספרים עד אלים קטנים(אלילים?)(אני קורא לפי הסדר..(נטע, תהיי גאה בי!)))
(ציטוט מתורגם)
'אתה לא מבין מילה ממה שאני אומר לך, הא?' אמר ברות'ה. 'לא כל כך' אמר לו-צה. 'אתה יכול לדבר?' לו-צה הרים אצבע לשפתיו. 'סוד גדול.' הוא אמר.

ויימס

New member
../images/Emo9.gif

תספר לי על מה הספר. אבל בגדול, לא עם ספויילרים של מי ימות בסוף וכאלה... משום מה אין לי כל כך חשק לספויילרים לאחרונה...

Athaclena

New member
אהה, אלים קטנים

באמת מהספרים הטובים, אולי במיוחד בשביל יהודים. הספר הוא על דת. מתחילים באמצע מדבר, במקום המקודש לדת האומים (או אומנים? לאל קוראים OM). יש שם נזיר מתלמד שלא יכול לשיר ולא ממש חכם שפתאום... ...מתחיל לשמוע את OM מדבר אליו. ולמה OM מדבר עם איזה נזיר מתלמד מסכן מלכתחילה? כי הוא נקלע לתקופה קשה. אע"פ שהדת חיה וקיימת, אף אחד כבר לא מאמין בOM, והם רק עושים את המצוות בצורה מכאנית. ומכאן זה מתחיל... במהלך הספר גיבורינו מגיעים לאפבה (EPHEBE) שהיינו בה כבר בפירמידות, ושם הם מאמינים בכל מיני אלים ובהגיון ומדע וזה מתנגש עם הדת של הOMים ודברים מגניבים קורים. ו-2 אנשים מתים בסוף אבל אני לא אגיד לך מי

Greebo

New member
אחד מסיפרי הדיסק ניותר טובים...

ובכלל...הוא שני רק למישמר הלילה (ויימס ^_^).. מה שכתוב באחורה של הספר פוצץ אותי מצחוק אני זוכר... ספר גדול..

למעלה