אני מוכרח לומר לכם...

HolyBartender26

New member
אני מוכרח לומר לכם...

היי, קוראים לי אופיר ואני מקווה שתסלחו לי: אני לא א-מיני. אני משער שאף אחד לא מושלם. אבל אתם חייבים לקחת את עצמכם בידיים! אני לא עושה כאן הכללות, אבל ראיתי שהמון אנשים פה לא מקפידים על איות נכון, או על תחביר. רציתי לברך את מנהל הפורום. קראתי כמה מהתשובות שלך לאנשים ששואלים שאלות, ואני מוכרח לציין שהתפעלתי. חשבתי שאולי תוכלל לתת לי כמה תשובות או פרספקטיבות שאני אוכל להתפעל מהן באופן אישי: אז כפי שציינתי, אני לא א-מיני. ההפך הוא הנכון. אני חושב שאני נמצא על גבול הנימפומניה. בקצה השני של הסקאלה כדבריכם. את חדוות המין גיליתי בגיל מאוד מוקדם (גיל 5 - אוננות כמובן) ושמתי לב לקצב גידול אקספוננציאלי בצורך שלי בפורקן מיני. לאחרונה אני חש צורך עז ביותר בפורקן מיני, עד כדי כך שהממוצע הוא 6 פעמים ביום. כמו כן, חוששתני שהגעתי למצב של התניה פאבלובית, בה אני לא יכול להרדם ללא פורקן. הפרדוכס הוא שיש לי חברה כבר שנתיים, ושנינו באופן מודע, מתוך כוונה תחילה הסטנו את הקשר שלנו, מקשר מיני לקשר א-מיני. המטרה בכל העניין הייתה היפרדות. רצינו להיפרד, אבל לא להפסיק את קשר הידידות הנדיר ביננו. אבל לא באמת יכלנו לעשות את המעבר מפני שהיינו עושים סקס 4 פעמים ביום. לכן, לפני מספר חודשים, פשוט הפסקנו כמעט לחלוטין לעשות סקס. עכשיו התדירות היא פעם בחודש-חודשיים בערך. אנו ישנים כל יום ביחד, ונמצאים רוב שעות היום יחדיו. גרים ביחד, לומדים ביחד, אוכלים ביחד וישנים ביחד. המטרה הייתה להיפרד פיסית, אבל אנחנו רק מתקרבים יותר יותר. מעולם לא הייתי בסיטואציה כזו. אנו נתונים להמון לחצים. הסביבה שלנו לא מצליחה להבין את מהות הקשר ביננו. אנו מתבקשים להגדיר אותו כל פעם מחדש, להסביר את עצמנו, אולי אפילו להתנצל. אבל אנו מרגישים מאוהבים. כל יום יותר מקודומו. לכן כל זה אינו הגיוני לי כלל וכלל. מה בדיוק מתרחש כאן? היינו אמורים להיפרד. חיי מין הוא נושא גדול בשבילה, ונושא ע נ ק בשבילי, והנה, אני מוצא את עצמי נמנע ממנו. לכן אני אשמח לשמוע מה יש לכם לומר בנושא.

Limbonic Art

New member
כן המורה ללשון...

ונראה לך שאנחנו סקסולוגים בכדי לענות לך בצורה מדוייקת מה הבעיה שלך או לא אם בכלל?

פריאסור

New member
יותר פשוט משנדמה לך

אם תפסיק להביא ביד 6 פעמים ביום (ממוצע??? פששש...), אולי אז יבוא לך לזיין אותה בסוף היום :) בכל אופן, תודה שקפצת לפורום שלנו, זה נחמד לפגוש פה אנשים מכל קצוות הקשת. מודעות האוכלוסייה לקיומנו מחזקת אותנו.

korpiklaani

New member
חחחח אובססיה

אני בטוח שאפילו סקסולוג חרמן יגיד שיש לך בעיה.

gabriel1349

New member
סליחה על ההתערבות , אך אובססיה

זו תמיד בעיה. אם אתה מחליט לא להתייחס אל זה כך..זו בחירה שלך. מה גם הודות לכך נקלעת לבעיה- מרוב עודף אוננות וסקס בעבר , היום אתה נמצא איפה שאתה נמצא. בכל אופן, אתה לא נמצא בפורום מתאים לדבר על בעייתך- לבעיות כשלך יש פורום סקס או whatever כאן כפי שאמרת הכל הפוך ממך, משמע אנחנו לא מתמצאים.

HolyBartender26

New member
גבריאל

אין צורך להתנצל, התערבות היא מה שאני מחפש. אני לא מנסה להיכנס לסמנטיקה, אבל אובססיה היא עניין של הגדרה, ומכיוון שאין דרך לקבוע בדיוק את הגבול, אני שומר לעצמי את הזכות להתייחס לעניין כאל תחושה אישית. אני חש שאתה לא מבין על מה דיברתי מכל וכל. אולי תנסה לקרוא את זה שוב. מלבד זאת, אני לא מחפש פתרון, אלא פרספקטיבות. חיפוש פתרון מעיד על בעיה, ואני לא בבעיה. אני במקום שלא הייתי בו בעבר. במקום שאתם נמצאים בו.

Limbonic Art

New member
אה?

היינו בעבר א-מיניים וגם עכשיו אנחנו כאלה ואנחנו חיים בזה בשלום

לגבי איות ולגבי השאלה

לגבי איות, בפורום כותבים גם דיסלקטים, אודה לך אם לא תבקר אנשים שלא הלכת בנעליהם. באשר לבעיה שלכם בקשר המיני, מכיוון שאף אחד משניכם אינו א-מיני, השאלה אינה רלוונטית לפורום הזה. לא לי ולא לשאר חברי הפורום יש את הנסיון כדי לייעץ לכם, וקשה לנו להזדהות עם מצבכם. כדאי שתפנו לפורום טיפול מיני ומיניות בתפוז, או לפורומים אחרים בנושא זוגיות מינית.

e i t a n 1 2 3

New member
ובאופן כללי רציתי להוסיף..

שהגיע הזמן שאנשים שאינם שייכים לאוכלוסייה שלנו,יפנימו את העובדה שאם הם בוחרים להיכנס לפורום הזה עליהם ראשית לכבד את המקום והנוכחים בו ולא להתייחס אלינו כאילו הם הגיעו על מנת להתבונן בנו כפי שמתבוננים בחיית מעבדה ,ושלא יורשו לכתוב בפורום כל מיני ציניקנים שאינם מגלים רגישות ראויה וכבוד הומאני למי ששונה מהם ואינו מחזיק בחשיבה או נטיה כשלהם. יש גבול כבר לחוצפה הזו.הרי לא יעלה על הדעת שאדם ירשה לעצמו להיכנס לפורום שהוקם עבור אנשים א-מיניים וירשה לעצמו התייחסות שאינה ראויה כפי שלצערי נתקלתי לא אחת.

ונמשיך עם המסורת הישנה של

שרשורי סקרנים. הרבה זמן לא העליתי אותם, כי התנועה בפורום היתה כזו ששרשור סקרנים יהיה מפוצץ ויאפיל על אחרים, אבל עכשיו המצב יותר שווה.

korpiklaani

New member
לא כדאי להעתיק את השאלות

של ההוא שנפתח בשבילו שרשור שלם , כאילו לפרסם את התשובה של איתן ונגיד שלך ולמחוק את כל הקשקוש שיצא שם? סתם מכוער , ארוך ולא קשור מה שהתפתח שם :-\

מי שבאמת רוצה לשאול, יעלה את השאלה

מחדש שם, ללא השאלות שכבר נענו, וללא השאלות שנענו בשאלות הנפוצות. זה יקל עלינו לענות לו. זה גם יקל על שרשור הסקרנים, כך שיהיה קל לראות אילו שאלות מקומן לא שם. אני מקווה שכך השרשורים המטרידים יבואו לקיצם הטבעי, בלי התערבות מוגזמת מצדי. אני לא אוהבת למחוק בכמויות, במיוחד שמחיקות תמיד גוררות מרירות נוספת, ומעדיפה ללמד אנשים לכתוב הודעות שלא מגיע להן להמחק. כך יהיה בשרשור הסקרנים.

למעלה