אני מוכרח לפרסם כאן תגובה שנשלחה למסר האישי..

אני מוכרח לפרסם כאן תגובה שנשלחה למסר האישי..

של מנהל\ת הפורום. כי אני מקווה שלא ייסגרו גם את הפורום הזה. המסר היה: יש דברים שיכולים ממש להרתיח אבל, המשפט האחרון... השנה שנת בחירות, הטורים כנראה עוד ימשיכו לעלות ואנחנו חייבים לשמור קצת על הגובה שלהם בקיצור... מקווה שהפניה שלי ברורה לך ובכל מקרה אם תרצה, נמשיך לשוחח לבדיקת גובה הטורים הנכון. בינתייםלילה טוב,דבי. והתשובה שלי: הטורים ממש לא גבוהים ועדיף גם בשבילי וגם בשבילו שלא יעלו בסה"כ כתבתי את האמת. שום בעיה של חניה ברח הגיא לא נפתרה. כשאשתי הגיעה אליו לפגישה כדי שייפתור באמת את הבעיה עם רעיונות קונקרטיים הוא זלזל בה והאשים כמו כל פוליטיקאי קטן את כל מי שקדמו לו ואת חברת ערים, וכל זה כדי שלא לנסות להזיז את ... מהכסא. נראה לך שזה הגיוני שהוא יגיד לה לחנות ברח נוף הרים ולא ליד הבית? האם זה סביר שאנשים שבנו בתים בעלות חצי מיליון דולר בממוצע יהיה להם רק שתי מכוניות ושלא יבואו אליהם אורחים? ובאמת מה עם המדרכות המטופשות האלו שאי אפשר ללכת עליהם שני אנשים אחד ליד השני, איפה נשמע דבר כזה? אני לא אומר שהוא תכנן את המדרכות והכבישים, אבל מתפקידו היום לפתור את הבעיה שנוצרה ולא לומר לכולם שזה לא אשמתו, כי בסופו של דבר או שלא יישתנה כלום והתושבים ייסבלו, או שהמועצה תתקן וזה יהיה על חשבוננו. ובאמת אם כל הכבוד לאנשים שעושים גוגינג, (גם אני ואשתי בינהם) לא צריך להרוס ולפגוע בטבע בגלל גחמה של כמה תושבים. האיש הזה הוא שערורייה וזכותי בפורום זה או אחר לומר את מה שאני חושב עליו . ואני מקווה שגם אנשים שגרים באזורים עם פחות בעיות חניה(כי לא נבנו עדיין כל הבתים) יבינו את הבעיה ויעשו רעש לפני שהפרויקט הגרוע והבזבזני הזה ייסתיים ויעלה לכולנו בהרבה נוחות או כסף. יום טובוסופשבוע נעים

daniela351

New member
לא רק שהפורום לא יסגר

אלא שלדעתי המסר שדבי שלחה אל אור לא ברור. מותר לתושביפ להביע ביקורת על איש ציבור במיוחד כשידוע לנו שהם קוראים כאן ואולי נראה תוצאות ושיפור?

למעלה