אני מוכר רשימות סיטונאות:

אני מוכר רשימות סיטונאות:

ויש לי שאלה. בפירוסמים שלי אני מציין בפירוש כמה וכמה פעמים בהדגשות לאורך כל המכירה שמדובר ברשימת ספקים בלבד ולא במוצר עצמו. אחרי שמכרתי כמה רשימות בהצלחה יש עכשיו איזה אחד , ששלח לי הודעה ובה הוא כתב מתי המוצר נשלח ? ואם אני יכל לשלוח לו את מספר המעקב , וכבר שלחתי אליו את הרשימה לאחר ששילם , דרך דואר אלקטרוני. הוא כנראה חושב שהוא קנה את המוצר שברשימה. מה הוא השתגע? המוצר שברשימה עולה הרבה כסף והוא שילם רק כמה עשרות דולרים על הרשימה , ועוד ציינתי לפחות 4 פעמים בגדול בדף המכירה שמדובר ברשימה. וגם שלחתי לו כבר את הרשימה והיא באמת רשימה פיצוץ שווה כל סנט. מה אתם ממליצים לעשות? הוא יכל לעשות משהו? אין לי בעיה לשלוח לו את הרשימה בדואר רשום עם אישור מסירה, ככה הוא לא יכל להגיד שהוא לא קיבל אותה או משהו...

אני לא חושב שיש לך צורך בעניינים כאלו

תשלח לו אימייל שהמוצר נשלח אליו בדואר אלקטרוני ותשלח לו שנית כדי לוודא שקיבל (אם אתה יכול תוסיף אישור קריאה באימיל). דרך אגב, אשמח לקבל קישור למכירה...אולי ארכוש אותה גם...אני מחפש ספקים חדשים על בסיס יומי...

RoieL

New member
נצל"ש רשימות סיטואנות

אני חייב להבין- מה שאני מקבל ברשימה כזו זה את התמחור לדילרים, כתובת של החברה או כתובת של ספק מתווך שקונה מהחברה ומנהל מכירות לדילרים (מה שנקרא distribuor)?

למעלה