זאת המכירה הראשונה שלי! אני מוכר ב-ebay שעור אוריגמי פרטי- ב-7$ שאותו אני יעביר דרך שיחת וידאו בסקייפ. אני בעל רמה מאוד גבוהה באומנות האוריגמי, ואת הקיפול שאלמד בשעור אבחר יחד עם הקונה. מה אתם אומרים זה יימכר?
1) אני חושב שעדיף לך לשים כמות גדולה יותר של תמונות על שרת ולשים קישור בדף המכירה שלך...ככה תוכל לשים יותר תמונות ללא עלות נוספת
2) כדאי ואף רצוי לשים דגש על מה מיוחד כלכך בשיעורים שלך...יש הרבה מאוד מדריכים באינטרנט על אורגמי ורובם גם בחינם. רצוי שתתן לכתיבה פן רגשי למשל: "תוכל ללמוד כיצד להכין וורד מאורגמי לחברתך ליום ההולדת שלה" או משהו כזה, אני לא קופירייטר אבל כדאי לך לחשוב על זה...המוצר שלך הוא מוצר של קניה רגשית ולא קניה שכלית (כמו מחשב למשל)... 3) אחלה רעיון...תעדכן אותנו
לא יזיק אם תוסיף עוד מילות חיפוש לכותרת, ככה יותר אנשים יוכלו לאתר את המכירה שלך והסיכוי לביצוע מכירה בפועל גדול יותר. תנסה להוסיף מילים מהרשימה שנמצאת בלינק הבא: http://pulse.ebay.com/Paper-Crafts_W0QQsacatZ134593
תיקנתי את האנגלית בעזרתו הרבה של slide2129, והוספתי עוד תמונות. אתה צודק בעניין של הפן הרגשי, אני אחשוב על משהו לכתוב. בנוגע לקטגוריות אתם חושבים ששינוי הכותרת מ-origami lesson ל- origami (paper folding) lesson יועיל?