אני מוצא את עצמי משוטט בפורומים

אני מוצא את עצמי משוטט בפורומים

מה קרה לי אני שואל ? למה פתאום החלטתי להכנס לכל הפורומים האלו ולשפוך ת'לב ? אז אחרי שנה וקצת שלא ידעתי מה זה קשר (פרידה קשה ) אני חושב שאני נכנס לאחד כזה , וזה מפחיד מאד! אז אני כנראה מכין את הקרקע שאם אני יתרסק יהיו אנשים שיאספו את החתיכות שלי .

משהו לחשוב עליו ..

אם אתה מכין את הקרקע להתרסקות-תהיה בטוח שתתרסק

../images/Emo128.gif לא נכון

אם אתה מכין את הקרקע להתרסקות אתה מראש מכין עצמך , מבין, מנסה לתקן, להקל, לשתף. מה שבטוח זה - - אולי.

אז אנחנו לא מסכימים ..

במקום להנות מהקשר החדש הוא יהיה עסוק ב "מתי זה יקרה והקשר לא יצליח" ...
פחות לחשוב ויותר לזרום.

הוא לא , ונכון- אנחנו לא מסכימים

הוא כתב שזה חדש לו והביע חשש מכך, ברור שהוא פגוע - לכן ברור למה כתב את מה שכתב. זה לא אומר מאומה על מה שיגיע ויהיה בעתיד. ברגע של כאב לא תמיד עסוקים פחות לחשוב ויותר לזרום.

תדע לך

שזה מאד מקל לכתוב, הייתי מציע לך לפתוח בלוג. גם לכתוב בפורומים זה מאד טוב אך הבעיה היחידה שעלולה להיווצר מכתיבה בפורומים היא שאתה תקבל הרבה יותר תגובות על מה שכתבת ,וזה עלול לבלבל אותך יותר מאשר המטרה שלך בעצם - לפרוק. שיהיה לך בהצלחה

magenta73

New member
זה מפחיד, מאוד

ויחד עם זה זה הכי כיף שבעולם. תסתכל על החיובי... תמיד! פרידות קשות כולנו עברנו. זה לא אומר שהן יחזרו. ואם אתה כבר נכנס לקשר, משמע כבר עברת תקופת צינון ולימוד. שיהיה ל בהצלחה!

תודה חבר'ה אתם סבבה

אני שמח שיש אנשים כאלו בפורום הזה , אני מתקדם איתה יפה מאד ואני מקווה שזה יהיה קשר ארוך ופורה , אני יודע שהיא משתדלת מאד שזה יצליח אני רואה את זה , אני מקווה שאני לא ידע כאב יותר , ואני מקווה שכל אחד ממכם תהיה לו אהבה.

למעלה