אני מורד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AliEnS Sk8 pArK

New member
אני מורד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צ´סטר הזה הוא כזה הומו!!!!!!!!!!!!!! וגם חנננננההההההההה!!!!!!!!! מה ההתלהבות?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!

Sn00pyGirl

New member
../images/Emo107.gif

אם אתה לא אוהב...תשמור את הדעות שלך לעצמך...... זה שאתה לא אוהב זה זכותך אבל למה להגיב בכזאת פראיות? אתה לא אוהב יופי לא מחזיקים אותך פה בכוח =\ והומו זה לא קללה =\

i got u aj

New member
go go go aya!!

and....go go go home!!! (זה שכתב שצ´סטר הומו) מה רע בהומואים?!!!?!?!?!?!?!?!? יאללה לך לך!!!לא צריכים אותך פה!!!! ואת הדעות שלך תדחוף אתה יודע לאן...!!!

kiticat

New member
האמת היא?

שאני לא אטרוח למחוק את ההודעה הזו. תקשיב- אין שום התלהבות. לפחות מזוית הראיה שלי- המוסיקה שהם עושים- עושה לי טוב. מישהו שפולט "איקס הומו"- כסתם הערה- ללא ביסוס או מעשה כלשהוא- בהחלט לא מבין על מה הוא מדבר...... בן כמה אתה, ילדון?

AliEnS Sk8 pArK

New member
אתם יודעים מה? צודקים... מצטער!

מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער! מצטער!

למעלה