אני מותש וצעקתי על הרופא ונמרח היום..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני מותש וצעקתי על הרופא ונמרח היום..

נסעתי לייעוץ ראייה אם צריך להוציא או לא תעודת עיוור..
שאני יודע שלפי הקריטריונים אני עוד לא שם...

דברתי עם יועץ ייבשו אותי שעה וחצי לחכות לרופא הבנתי שהוא בניתוח ...לא אמרתי מילה.

הרופא בא אמר לא בקריטריונים..רק לשלוח לשיקום ראייה שם ינסו למצוא עזרים שיקלו וכו'..

וחלק מהבעיות הם לא מהעיניים אלא המוח..אז יוצא שאני בין הכיסאות..אין לי תעודת עיוור ..אין בישראל תעודת כבד ראייה (כאילו בלי לתת את כל השירותים אלא רק שאוכל להוכיח בשעת צורך שיש לי לקות ) ..בקיצור לתקן ראיה אי אפשר אולי קצת עזרים אם תהיה לי התאמה..ואם כן מי יעזור לי לממן? אלוקים יודע..

עכשיו אני גם אחרי בית חולים שרק אתמול התשחררתי והיום משש בבוקר רצתי שוב לשם עייפות נסיעות הראש הפוך סחרחורת הקאות ..כאב ראש ..ומה לעשות שותקים ומחכים ..אין לי טיפול לזה ממילא

אז בקשתי מהרופא אישור על המצב למדריכת שיקום כי אין לי גם נכות על העינים מוח ולב עיניים שכחתי להגיש וגם ממילא החמיר..ומוח ולב אני צריך להגיש ..אז אין לי איך להראות מוכח..

וגם שידעו שיש לי בעיות של עיוורון לילה וחוגים בערב שתהיה הסעה מובטחת כי בהתחלה המדריכת שיקום שלי נלחמה על הסעה אמרו לה לא רואים את הנכות שלו
כאילו מה אני אמור להוריד רגל ? יד ? להיות על כיסא גלגלים?
איזה בורות של אנשים ..אני בקהילה לנכים לא סתם..גם אם לא רואים..חוץ מזה לא שאלה אותי אפילו ...מה אני אוויר?

הרופא לא הבין אמר יש לך אישור רפואי..אני בא להסביר אומר שוב
צעקתי עליו אמרתי לו תקשיב יש לי הפרעת אישיות וגם בחרחורת וגם הקאתי ואני גמור..וזה בגלל הגידול גם..שתק סוף סוף אז הסברתי מה שהסברתי לכם...הללויה נתן אישור....
וסיוט לרדת משם..ברכב זה 35 דקות. בתחבורה ציבורית שעתייים..

וכמובן אין מנוחה לעלות לעיר לקופת חולים שעתיים כולל בית מרקחת...

קניות גם...ועוד לא פיניתי את החדר שינה כי מחר אמורה להגיע מיטה חדשה ומזרון מכספי השיקום..בעיה גם שאין מי שיפנה איתי..את זה..במקסימום אבקש מהם אם ירצו כסף אז נשים את החדש ככה על זה..עד שתבוא המדריכה..ואשן בספה בסלון בנתיים. כסף מיותר אין לי.

בצד החיובי ..תפקדתי..כעסתי על הרופא אבל גם הסברתי יפה..ונרגעתי מהר..סחבתי את היום .
תודה לאל מחר יום שישי ..רק אבשל לא שטיפה וכאלה הבית נקי רק מטאטא...אוכל לנוח לנוח לנוח...

:)

למעלה