אני מזועזעת הינה רצחו עד נפש טהורהו

Mוניk

New member
אני מזועזעת הינה רצחו עד נפש טהורהו

נור הילדה בת החמש נירצחה גם על רקע סיכסוך בתוך המשפחה למה העולם נעשה מיפלצתי מיום ליום אלוהים מה אשמים חיי העוללים למה בכלל נתת להם חיים למה הפרחת בהם תקוות שווא אם החלטת שאתה לוקח אותם בצורה הכי אכזרית למה אלוהים? הרי הילדים האלה מלאכים טהורים הילדים האלה מעולם לא חטאו הילדים האלה הובאו לעולם לשמח אותך אלוהים אתה בקשת המשכיות אז... למה גדעת את חיי העוללים ואיך בכלל נעשה השיפוט שם למעלה? למה רוצחים תינוקות למהההההההה אלוהים אם אתה באמת משקיף מלמעלה איפה היית כשהעוללים האלה זעקו לעזרה צעקו אליך אלוהים אתה הפרחת בהם חיים לשם מה? מה כבר בקשו הקטנים האלה למה הם משלמים ת´חוב של המטורפים בדרך הכי אכזרית בעולם למהההההההה למה! ה"גדולים" רוצחים את הקטנים מה עשתה הילדה הזו אלוהים מה עשתה נור מה עשתה הודיה אלוהים למה אתה לא לוקח את המפלצות האלה למה את התינוקות הטהורים אלוהים את שם? מוות לכל רוצחי הילדים מוות בייסורים ללא שום רחמים שגם פה לא יהיה בית דין שלמעלה ולא בין דין שלמטה גזר דין אחד ושווה לכל הרוצחים המתועבים <גזר דין מוות>
נור
יהי זכרה ברוך
מוניק

מוניק

טוב אני בכל זאת חושבת שזה בתוך הקהילה ואלוהים זה משהו כזה שמתנחמים בו. סלחי לי חברתי היקרה, לא מאמינה בזה. אנשים הם שעושים את הזוועות האלה! זה ברמת חוסר שפיות, זה ברמת אכזריות, זה ברמות של נקמות וכו. ואיך אפשר לרפא? אם בכל משפחה שהיתה אלימות שהיו נטישות וכו, זה כמו גלגל, הילד סופג וצומח להיות כמו הוריו, או מעוד מליון סיבות שבעולם. אני לא מנסה כבר להבין איך ולמה, זה מעבר לבינתי זה במוחי ובהבנתי לא אנושי, לא שפוי , אכזרי וכו. כעס ותסכול זו התחושה, ועצב כאב ענקי על נשמות קטנות שעוד לא הספיקו.. על בני האדם שהם היצורים הכי מסוכנים על כדור הארץ.

למעלה