אני מזועזעת!

אני מזועזעת!../images/Emo7.gif

אני בתוכנית בערוץ 2 ומזועזעת על האנשים הרעים האלה שפשוט לוקחים מ80,000 ניצולי שואה שחיים מתחת לקו העוני את הכסף שמגיע להם. מדינת ישראל צריכה להתבייש בעצמה איך שהיא מתייחסת לאנשים שחיים את ההסטוריה שלנו!!! אחר כך אנו מתפלאים למה שונאים אותנו בעולם, למה יש אנטישמיות? ברור ששונאים אותנו ואני מתביישת בארץ הזו שבמקום שאנחנו ניתן להם את הכסף וניתן להם את האפשרות לחיות המדינה מתחמקת מאחריות ומדינות כמו גרמניה למשל שנותנות לניצולי שואה דיור חינם, תרופות חינם וקצבה חודשית שנותנת לחיות בכבוד. זה פשוט בושה!!!!!!

כנסו כולם

מדינות אירופאיות נותנות לניצולי שואה את האפשרות לחיות בכבוד, ואת האפשרות לתבוע את המגיע להם ודווקא כאן, בישראל שזה המקום שזה הכי צריך לקרות זה לא קורה. כל הבנקים, המוסדות והשרים למינהם רק לוקחים מהניצולים את הכסף שמגיע להם וזה ממש עצוב לראות אנשים בגיל כזה שחיים מתחת לקו העוני אחרי כל מה שהם עברו בשואה. אלה האנשים שבזכותם יש לנו מדינה אפשר להגיד שאם לא השואה לא הייתה לנו מדינה היום כי רק בגלל השואה הבינו שהיהודים תמיד יהיו שנואים בעולם ולכן הם צריכים מדינה משלהם. ואחרי כל מה שהם עברו הם עוד באו לכאן כדי לעבוד את האדמה, להילחם בערבים כשהם ממש צעירים וכל זה כדי שתהיה לנו מדינה. והיום פשוט זורקים אותם.. וזה ממש עצוב.

שיר 100

New member
../images/Emo45.gif גועל נפש

למה בכל מדינה אחרת הניצולים לא חיים מתחת לקו העוני ודווקא בישראל יש אנשים שאפילו שוקלים לעבור בגלל שאין להם כסף לאכול ?! פשוט חרא של מדינה

אבירן171

New member
הפיתרון הפשוט: ארה"ב וגרמניה

כבר כתבו כמה שקרוביהם עברו לארה"ב ולא לישראל ושם זכו למענקים גדולים בנוסף, אחד שאני מכיר שעבר, בניו (הבני שלו) התדנבו לצבא וקיבלו מענק גדול מהרגיל (חייל רגיל מקבל מלגה למימון תואר שלם, הם קיבלו למשך כל שירות הבנים), בגרמניה גם הפיצויים גדולים והם עמדו בהתחיבויותיהם. אגב, ארה"ב לא הייתה ועדיין לא חייבת שום דבר לניצולים, הם עשו את שלהם כשנלחמו במלחמה וסיימו אותה. ראו ערך אדם חכם מאוד שעשה בוחכמה ולא חיי בישראל, הפרופ' מר אלי ויזל. בברכה, אבירן.. נ.ב: לכולם, זאת הודעה חד פעמית.

ממש לא

זה ממש לא פשוט עכשיו בגילם לעבור לחיות במדינה אחרת, ולדעתי זה גם לא צריך להיות ככה. כי המדינה היא זאת שצריכה לדאוג להם. מה זה, מה קורה למדינה הזאת ??? שישה מיליון ניספו רק בגלל שהם יהודים, נשארו ניצולים והם חיים במדינה שלהם מדינת ישראל ובמקום לדאוג להם ולתת להם את ההרגשה שהנה, הנאצים לא הצליחו לנצח אותם זה ממש לא קורה.

NoamC77

New member
ובהמשך לכך.. בואו ננסה לעזור

כמה שכבר נוכל... אני מנסה לאתר דרך התקשרות עם הקרן לרווחת ניצולי השואה בכדי להציע את תרומתי הצנועה. מישהו יכול לכוון אותי כיצד לתקשר עם הארגון? אני לא מוצא דרך. אני אשמח אם אחרים יוכלו בעקבות כך לעזור כמה שניתן גם. לזכר כל הנספים בשואה, ולזכרה של סבתי ז"ל, ניצולת אושוויץ, שהלכה לעולמה לפני כחצי שנה..
תודה לעונים.

שיר 6 6

New member
מצטרפת אלייך,

גם אני מזועזעת במידה לא נורמלית. באותה הזדמנות, בבקשה תחתמו על עצומה למען הניצולים שהמדינה מזניחה. פרטים וחתימה על העצומה, באתר הבא- http://www.kavud.info/ למען מעט הכבוד שנותר לאותם ניצולי השואה.

בבקשה, פרטים על הקרן לרווחת ניצולי שואה

הקרן לרווחת נפגעי השואה בישראל טל: 6090867/9 – 03 פקס: 6968294 – 03 ת.ד. 7197 תל אביב, 64734

skito

New member
צ"ל עוצמה המאבקים חייבים להמשך עד מציאת פתרון

לגמרי בעד.

אבל לי אין כל כך איך לעזור אני כולה בת 14, וגם עוד יותר קשה לעזור אם הייתי יכולה שאחרי יום השואה כולם עוברים הלאה. פעם גם אני הייתי עוברת הלאה, אחרי התוכנית אני כל הזמן חושבת על זה.

למעלה