אני מזועזעת

orensany

New member
מזועזעת?

למה? בסך הכל כל איש בוחר בחייו את סוג ההומור שלו אולי הסוג הספציפי הזה הוא לא לטעמך ולא חשוב שהוא גדל רק בשנים האחרונות זכותם של האנשים האלו לצחוק על כל דבר בכל צורה שנראית להם גם אם זה בשחור יש כאלה שיגידו כי זו דרך התמודדות וכל עוד הדבר בא כרצון לצחוק אני לא רואה את הרע שבעניין אומנם זה נשמע מזעזע בתחילה אבל לאחר שהאוזן מתרגלת אתה יכול אפילו "להעריך" אומנות טובה קצת כמו מוזיקה קלאסית לאדם חובב רוק כבד או מלפון חמוץ לילד עולל יומו(אני שנאתי מלפפון חמוץ עד שהבנתי אותו וראיתי שהוא הולך אחלה עם חומוס...)

אנילה1

New member
יש אנשים שהומור שחור מרגיע אותם

בשביל יש פורום כזה. את לא צריכה להיות שם אם זה מזעזע אותך. אני מתה על בדיחות פולניות למרות שאני פולניה. אני אומרת שזה מזעזע ואני צוחקת.

גם אני מזועזעת כן......./images/Emo10.gif

מצטערת, לא רואה קשר בין מלפפון חמוץ לבין בדיחות על השואה!!! בדיחות על פולניות זה מצחיק אולי, בדיחות על יהודים בגטו אותי זה לא מצחיק עם כל הכבוד להומור השחור ולהומור בכלל. האם חסרים אנו נושאים להומור במיוחד בארץ? האם חייבים להגיע עד השואה? ולחבר סיפורי הומור על התקופה האפלה והכואבת הזאת? יש אנשים שנפגעים מזה!!! זה לא הומור בעיני , זה סתם חוסר רגישות והתעלמות מהשואה ...

orensany

New member
אבל

זו אינה התעלמות מהשואה כלל וכלל ההפך זו התעניינות בנושא בדרך אולי וולגרית אך עדיין קיימת 2 הסבתות שלי ו2הסבים שלי היו בשואה זכרונם לברכה ואני לא לוקח את השואה ביתר קלות כשהייתי ילד הייתי גומע את הסיפורים שלהם על השואה ונשבע לנקום היום גם אם כל כולי עומד כנגד השואה ונחרד ממנה אני עדיין מסוגל להעלות חיוך ואף להשמיע נחרת צחוק לשמע בדיחה טובה אני בעד לצחוק על הכל ובעיקר על הדברים הכואבים ביותר ככה אתה מקל על הכאב....זו דרך ראייתי

אני אסכם ..לדעתי..../images/Emo187.gif

לא מקבלת חוש הומור על נושאים שנוגעים בנפשו של העם היהודי, ולא על נכים ולא על בעלי מום , ולא על חריגים למיניהם. יש מספיק נושאים להומור ! אם נצחק על דברים כואבים הם לא יהפכו ל=לא כואבים= אז אין טעם. אני לעומתך לא מסוגלת להעלות חיוך מה לעשות...

orensany

New member
אולי לא

אבל יש לך אחלה שם ....פעמונית גשם חזק מאיפה הבאת את זה?

אנילה1

New member
יש הרבה נכה צה"ל שמשתמשים בהומור

שחור בקשר לנכות שלהם. זה כנראה עוזר לשרוד את הזוועה. הם ביניהם מספרים המון בדיחות זוועה.

דנהה1

New member
אבא שלי נכה צה"ל

והבדיחות האלה לא מזיזות לי.... כשלי היו הפרעות אכילה צחקתי על הפרעות אנורקסיות, בלומיות וכל השאר (בבדיחות כמובן). אין רע בלצחוק כדי לשחרר מתח כל עוד זה לא פוגע באחרים.

את מוזרה למה להפיץ את זה בכל הפורמי

הפורומים? מה נסגר? תירגעי מי שישמע גילית את אמריקה הלוואי שזה היה רק הומור ולא באמת אמיתי

למעלה