אני מזועזעת

hyper active

New member
אממ

שוש עם כל הכבוד זאת בדיוק הסיבה שזה נקרא הומור שחור... יש כאלה שזה מתאים להם ויש כאלה שלא.. לא מתאים לך? אל תקראי...אף אחד ממש לא מכריח אותך!. למה בכלל נכנסת לפורום הומור שחור אם זה כזה גועל נפש בעינייך? להעביר לעיתונות? מה תגידי אנשים בפורום הומור שחור מספרים בדיחות שחורות?? אותי הדברים הספציפים שהתרגזת מהם פשוט לא הצחיקו אבל זה כבר משהו אחר

fishey

New member
../images/Emo59.gifלפי דעתי ניסחפת קצת ...

הומור שחור קיים כבר מאות שנים ויש אנשים שטוענים שזו אחת הדרכים הכי טובות להיתגבר על טראומות נפשיות. הומור שחור בא ליצחוק על דברים עצובים וביגלל זה הוא ניקרא "הומור שחור" .לפי דעתי אין בזה שום דבר רע מי שלא חושב שזה מצחיק שלא יציץ ולא יפגע . אותי אישית , כמה שזה נישמע חולני , חלק מהדברים שם הצחיקו. אז אים לך זה לא עושה טוב לקרוא מה שכתוב שם אל תיכנסי אבל את לא יכולה להשתיק אנשים . עד כמה שזכור לי ישראל עדיין מדינה דמוקראטית .

ההמממ....אכן נסחפת!!!!!

קחי נשימה עמוקה........ DO U KNOW הומור שחור?!?!?!?!??!??!??! אחותי תרגעי קצת!!! הומור שחור זה טוב, מצחיק, ומשחרר לעיתים קרובות!!! אל תצטדקי.

זה לא קשור לפורום

אבל הומור שחור זה דבר חוקי למהדרין לכן אין לך עילה לבקש דבר שכזה. ובכל מקרה, מה שיש בפורום "הומור שחור" בתפוז זה אפילו לא רבע אחוז מההומור השחור שקיים באינטרנט, אז מה תעשי, תשלחי לכל האתרים שמכילים הומור שחור מכתבים כאלו ?

hyper active

New member
סליחה?

הומור שחור מצחיק אותי.. מאוד.. ואני ממש לא חושבת שאני בן אדם רע.. אל תעשה הכללות... נכון יש אנשים רעים בעולם.. לא כל מי שאוהב הומור שחור הוא בהכרח בן אדם רע

מיטללל

New member
אז ככה:

לא קראתי את כל השרשור.. אני קצת עייפה. אבל: 1. בפורום שלנו לא מבקרים פורום אחרים. בדיוק בשביל זה נועד פורום משוב. 2. אני גם לא אוהבת את הסגנון ההומור הנ"ל. 3. בדיוק בגלל זה אני לא נכנסת לפורום הזה. בהתאם לזאת, מי שמתחבר להומור הזה-מוזמן. ומי שלא-יש עוד מליון פורומים בתפוז. זכרו. מדינה דמוקרטית. חופש ביטוי. וכאלה.

Darkwing

New member
את ריגשי... ../images/Emo6.gif

את בטח מאלה שמתכווצים בכל פעם ששומעים בדיחה על נשים. בטח מטיפת מוסר לכל מי שמספר בדיחות על פולני/מרוקאים/גרוזינים/בלונדיניות/ערבים/כושים/פרסים/קבקזים/נשים/גברים/מכוניות/פילים/כלבים/חתולים/אונסי עכברי מעבדות (מאיפה זה הגיע?)/תנינים/רוסים/תאילנדים ושאר ירקות. (תאילנדי זה ירק?) על כך אמרו חז"לינו: יאללה יאללה
בדיחה היא בדיחה, ואם היא פונה לתא הצחוק הראשון והנמוך ביותר שלנו ועדיין מצחיקה אותנו אז היא בדיחה טובה. לא מבין את כל ההתיפיפות נפש הזאתי. קבלי את זה בהבנה. אנשים מתים כל יום וקורים עוד הרבה מאוד דברים קשים ביותר בעולם שלנו. במקום להתבכיין על איך שמדברים את מוזמנת ליצור שינוי מהותי יותר בעולם הזה במקום להלחם בבדיחות עם מגן הצדק המעושה שלך. יש מספיק מקומות להתנדב ומספיק עזרה נדרשת בעולם שלנו. ואני אתן לך משהו קטן נוסף, חלק מהאנשים שעברו טראומות קשות,כן מצאו את הפורום הזה משעשע. זה עזר לחלקם להעביר את העניין הלאה ולשתף מעט יותר. בידידות כמובן.

למעלה