אני מזועזעת

אני מזועזעת

אני לא כותבת כאן, בעיקר קוראת.... הסיפור שלי קשה, ואני עוד לא ממש מוכנה לדבר על הילדה הקטנה שלי.... אבל היום שוטטתי לי ברשת ומצאתי את הכתבה הזו- ואני לא יודעת ממה אני מזועזעת יותר, מהעובדה שנתנו לאיש הזה, לבהמה הזו, כי אין לי מילה טובה יותר להשתמש בה, מקום, או... לא יודעת. כועסת כל כך יודעת. לא על הכתבת, אבל על הסיטואציה.

מממאיה35

New member
../images/Emo24.gif

קראתי את הכתבה הזו לפני כמה ימים, וגם אני הזדעזעתי.. בעיקר כי האיש, אחרי שישב בכלא, עדיין לא מודע לחומרת מעשיו.. עדיין מאשים את הילדה הקטנה, שפיתתה אותו
בכל מקרה, מה שאני רוצה להגיד לך, שהאיש הזה לא חשוב עכשיו.. חשובה את והבת הקטנה שלך.. ואולי אם הכתבה הזו "לחצה לך על הכפתור" לכתוב פה, או בכלל לחשוב עם עצמך, ועל עצמך ועל הקטנה שלך, אז זה מספיק לעת עתה.. והמקום הזה פתוח עבורך
.. מקווה שמתישהו תרגיש בנוח לשתף, במה שנוח לך כמובן, לפי מה שתרצי כמובן.. ואני מקווה שאתן בטיפול כלשהו, ומודה לך בשם הבת שלך על הדאגה שלך לה

תודה לך על המילים החמות

אני מאוד חדשה בשטח האינטרנט, למעשה הבת שלי היא שהכירה לי אותו... וכן, את צודקת, משהו בכתבה הזו זעזע אותי מספיק כדי לנסות ולפתוח... היינו בטיפול. ניסינו לפחות. הבת כבר גדולה, ורק כשהייתה בטיפול הסכימה לספר לנו. היום היא בת 15. אני יודעת על זה בערך חודשיים, והדם רותח, ותחושת בחילה מלווה אותי... משתדלת להיות שם בשבילה. זה קשה, היא לא כל כך נותנת. טוב, דיברתי מספיק בינתיים..... לילה טוב שותקת

מממאיה35

New member
לאט לאט... ../images/Emo24.gif

"קח לאט את הזמן"... אני חייבת לרוץ לעבודה, ויש לי המון מה לכתוב, בעיקר להרגיע אותך על זה שהילדה שותקת (אני הייתי כזו, ואני עדיין כזו, אמא ואבא לא יודעים מהפגיעה שעברתי בילדות, לפני יותר מ 20 שנה?).. בקצרה - רק הראי לה את דאגתך, ותני לה לשתף במה שמתאים לה. הראי לה שאת עבורה בכל רגע נתון שהיא תרצה, אבל אל תלחצי עליה.. יאללה חייבת לרוץ לעבודה, אני פה בערב ואת מוזמנת גם במסרים אם יותר נוח לך

../images/Emo7.gifטריגר

גם המנוול שאנס את הבת שלי אמר שהיא לא אמרה לו לא... ועכשיו מישהו כתב שם, שנראה שהילדה ידעה בדיוק מה קורה, והלשינה עליו רק כי נמאס לה.... מישהו יכול להגיב לו שם, כי אני הגבתי אבל יש לי הרבה יותר רצון להרביץ, לסרס, לא יודעת מה.... באיזה עולם אנחנו חיים?....

מממאיה35

New member
../images/Emo24.gif

אני חושבת שלא צריך להגיב לאנשים כאלה. אולי הם "טרולים" ובאים לעורר מהומה, וגם אם לא - אנשים כאלה באמת שלא זכאים לתגובה, להתייחסות... ולך, שותקת יקרה, אני שומעת ממך כמה כואב לך בעקבות הכתבה הזו.. איך היא הציפה אצלך את הכאב, את הכעס, את חוסר האונים.. וכשהכל ביחד מתערבב, זה בסדר לתת לדברים לצאת החוצה ממך, לא להשאר עם זה לבד.. אני מקווה שיש לך תמיכה כלשהי (בלי קשר לטיפול של הבת שלך בעניין הפגיעה שלה). דאגי גם את לעצמך, כי יש מקום גם לכאב שלך.. אם את רוצה גורמי סיוע שיכולים לעזור - פני אלי במסר (או פה, מה שנוח לך).

לב אם

New member
מזעזע באמת

פשוט לא להאמין כמה הסיפורים שלהם וכמה הצידוקים שלהם בעיני עצמם דומים. כל מילה כאילו ציטוט מהזכרון הפרטי של כל אחד מאתנו. ולגביך, אחת ששותקת. מברכת מאד את החלטתך לפרוץ את השתיקה ולשתף. מאחלת לך ולבתך הצלחה לצאת ולהשתחרר ולו במעט מהעומס והנטל הנורא שאתן נושאות. מקווה שנוכל לעזור לך ולו במעט. אנא הרגישי חופשי לשאול או להיעזר בכל דבר שנוכל.

למעלה