אני מזועזע עד לעמקי נשמתי

אני מזועזע עד לעמקי נשמתי ../images/Emo10.gif

מישהו מוכן להסביר לי למה לא נפתח שרשור על bop bop baby החדש המאגניב של ווסטלייף הלהקה הגדולה מכולן ? ולאן כולם נעלמו ביום ראשון בערב ? ווסטלייף לנצח !

howiefan

New member
אם כבר תעשה שרשור

לשמות השירים המטופשים ביותר שהיו אי פעם, סטייל mmmmmmmmmbop של הנסון (מישהו זוכר את שלישיית הילדודס?) ואת mmmmmmmmmmmm של crashed test dummies. ווסטלייף עם כל הגברים הבוגדניים שיש בלהקה הגרועה הזו, אני נותנת להם גג שנה להתפרק. יאללה לילה שקט

Oceans Child

New member
אני מסכימה(גם אני גם אני!!)

*מציתים אווריבודי* וואי אין אתה גדול:) אבל, אהמ אהמ... האם שמת לב לאי הקשר של הקליפים לשירים עצמם?!?!?!? אהמ אהמ... טלפון.. ימי ביניים... רכבת..? אהמ אהמ... בניינים וירטואלים... הא?!? אבל! אין מה לומר,הם חביבים. למה לא לשים מלפפון וזהו? או שגם זה בוצע? אלפי חנוונים גם יחד שרים את מיי לאב. נשמע דווקא טוב לא? "היי אתה מוכן לחתום לי על המלגזה בבקשה?" ובמקום לשלוח להם תחתונים סקסיים בדואר (שאני כמעט בטוחה שלא תמיד מגיעים ליעדם הסופי.. רעיון למחשבה), ישלחו להם מלפפונים בגודל מפלצתי.. כמה קלוריות לא יזיקו לשחיפים (בריאן- הממ.. נוטוב, וואטאבר, לייק דהה!). מעניין כמה קילו מלפפונים אפשר לאכול ביחד, או לדחוף לאף. מה שבא קודם. תנסו ותודיעו לי את מסקנותיכם!

למעלה