אני מזכירה שוב על הכנס על אוטיזם |!

אני מזכירה שוב על הכנס על אוטיזם |!

היבטים עכשוויים במחקר ובטיפול בילדים עם הפרעות בקשר ובתקשורת כינוס ראשון בנושא מארגני הכינוס: החוג לריפוי בעיסוק – אוניברסיטת תל אביב, בשיתוף העמותה הישראלית לריפוי בעיסוק תאריכים: 18.1.2004 מקום: אולם בר שירה, אוניברסיטת תל אביב תוכנית כללית: 8:00 התכנסות, הרשמה וכיבוד קל 8:45 פתיחת הכנס: גב' לאה רחל יעקב, גב' אלה לבון, מרפאות בעיסוק, מעון טיפולי לילדים בי"ח תל השומר 9:15 הפרעות סנסוריות באוטיזם: תיאורים ממקור ראשון ומחקרים ניסויים וקליניים – סקירה ספרותית עדכנית / עינת גל M.SC.OC החוג לריפוי בעיסוק, אוניברסיטת חיפה. 10:00 הילד האוטיסט על ספת הטיפולים – טיפול פסיכואנליטי בילדי PDD /שוקי דורבן, פסיכולוג קליני ופסיכואנליטיקאי, מרצה בבית הספר לרפואה ע"ש סאקלר. 10:45 גנטיקה של אוטיזם בישראל –מחקר עדכני/ דר' הדס להט המכון הגנטי תל השומר 11:15 הפסקת קפה 11:45 מושבים מקבילים 13:15 הפסקת צהריים. 14:15 "בואו, תנו לי יד ונלך"-על שילוב הורים בטיפולים פרא רפואיים/ סיגל דואק-חורי M.A קלינאית תקשורת, מעון יום טיפולי לילדים, ביה"ח תל-השומר 15:00 רב שיח – גישה טיפולית כבסיס לעיצוב תכנית טיפול - נציגי גישות שונות דנים בתיאור מקרה זהה. מנחה: הגב' יהודית איתן מרב"ע בכירה, המרכז לבריאות הנפש רמת חן. משתתפות: דר' סוזן לוינגר, פסיכולוגית קלינית והתפתחותית, מנהלת יחידת PDD מכון בייקר אוניברסיטת תל אביב. גב' צופיה סמוחה, פסיכולוגית קלינית והתפתחותית מנהלת מרכז מילמן. דגנית איתן מנחת תוכניות ABA ויועצת מקצועית לגני אלוט"ף תכנית מקצועית – מושבים מקבילים: 11:45 – 13:15 מושב מס' 1 – אוטיזם בראי המחקר מנחה: דר' טל ירוס, ראש בית הספר לריפוי בעיסוק, אוניברסיטת תל-אביב א. פסיכופארמקולוגויה באוטיזם וטיפולים אלטרנטיביים / דר' דיצה צחור, נוירולוגית התפתחותית, אלוט"ף, אסף הרופא. ב. הקשר בין הפרעות סנסוריות ויכולת אינטלקטואלית לתנועות סטראוטיפיות בקרב ילדים מהספקטרום האוטיסטי, ילדים עם פיגור שכלי וילדים ללא ליקויים התפתחותיים / עינת גל M.SC.OC החוג לריפוי בעיסוק אוניברסיטת חיפה. ג. "כשאני שומע אני לא רואה" – המקרה של טיטו בניתוח נוירופיזלוגי / דר' יורם בונה, חוקר מוח מכון וייצמן 11:45 – 13:15 מושב מס' 2 - טיפול רגשי דינמי בילדים אוטיסטים מנחה: גב' מיכל רקח, פסיכולוגית קלינית אחראית, מעון יום טיפולי לילדים, בית חולים תל השומר א. "בואי נשיר על זה" תהליך טיפול במוסיקה בילד עם תסמונת אספרגר / דלית רונן-פינדל, מטפלת מוסמכת במוסיקה ותנועה, מומחית לטיפול באוטיסטים. ב. מאיפה מתחילים ולאן הולכים… מחשבות על טיפול / יפה פרץ-צדוק, פסיכולוגית קלינית, מעון יום טיפולי לילדים, בית חולים תל השומר. ג. פסיכותראפיה דיאדית (הורה ילד) לילדים מהספקטרום האוטיסטי / מיכל שלו, MA פסיכותראפיסטית, עובדת סוציאלית ראשית, התחנה לטיפול פסיכולוגי התפתחותי – חיפה. יניב דולב–אדלשטיין, פסיכולוג קליני, מרכז מילמן. 11:45 – 13:15 מושב מס' 3 - "בואו נשב במעגל ונהיה ביחד"– הקבוצה ככלי טיפולי. מנחה: גב' קרן לונגו, MA מורה לחינוך מיוחד ומטפלת בתנועה, מעון יום טיפולי לילדים, בית חולים תל השומר. א. קבוצת סבים וסבתות / עדנה איש שלום MA עו"ס מנהלת בית לורן סניף צפון ב. "האני שבחומר – הטיפול באוטיסטים באמצעות אמנות" / חגית אלקיים מטפלת באמצעות אומנות פלסטית בבית גורדוס קרית אתא. ג. היבטים דינמיים של טיפול קבוצתי במים / ראומה ויינברג, מטפלת באומנות וקרינה אלון, מטפלת בתנועה היחידה לגיל הרך המרכז לבריאות הנפש רמת חן. 11:45 – 13:15 מושב מס' 4 - "גן שלנו מה נחמד הוא" - הגן הטיפולי מנחה: גב' נגה זיו MA מרפאה בעיסוק בכירה, המרכז לבריאות הנפש רמת חן. א. סביבת החיים הטבעית כסביבה טיפולית בגן הילדים / נעה בוסתן, גננת ומדריכת גננות בגני תקשורת ובגנים לילדים עם מוגבלויות חמורות. ב. קבוצות שילוב / דקלה מובשוביץ M.A. בחינוך מיוחד גננת בגני שקד חולון. ג. הקבוצה הגנית - אינטראקציה בין קבוצות הילדים לקבוצות הצוות / ענת וולך מרפאה בעיסוק מומחית לטיפול באוטיסטים. היחידה לגיל הרך המרכז לבריאות הנפש רמת חן. 11:45 – 13:15 מושב מס' 5 - עקרונות הטיפול בילדי PDD על פי מודל ה-DIR בהנחיית: דר' סוזן לוינגר, פסיכולוגית קלינית והתפתחותית, מנהלת יחידת בייקר, אוניברסיטת בר-אילן. אתי שני, קלינאית תקשורת, מרכז להתפתחות הילד, כרמים, מכון רחובות. נעמי כהן-מילוא, מרפאה בעיסוק, המרכז להתפתחות הילד, שירותי בריאות כללית, מחוז מרכז. דקלה ולבר-חסון, MA בחינוך מיוחד, מנהלת גן תקשורתי-רפואי. ענת אביעזר, MA בחינוך מיוחד. דר' עליזה ויג, פסיכולוגית, המרפאה לבריאות הנפש, רמת-חן. הרשמה לכינוס: מספר המקומות לכנס – להרצאות המליאה ולמושבים, מוגבל, לכן מומלץ מאוד להירשם בהרשמה מוקדמת. השיבוץ למושבים יעשה על פי ההעדפה שתציינו בטופס ההרשמה. כדי להבטיח את השתתפותכם ואת מקומכם במושב המועדף אנא הקדימו להירשם – מספר המקומות מוגבל, והשיבוץ יעשה לפי כל הקודם זוכה. רצ"ב טופס ההרשמה. ההרשמה המוקדמת תכלול טפסים שיגיעו עד ה 7.1.2004 עלות בהרשמה מוקדמת: מחיר לסטודנט 130ש"ח מחיר רגיל 150 ש"ח מחיר הכנס בהרשמה ביום הכנס: 190 ש"ח הודעה על ביטול השתתפות יש לשלוח אל I.L.F – ליגות. על ההודעה להגיע עד לתאריך 7.1.04. למבטלים השתתפות עד למועד זה יוחזרו דמי השתתפות פחות 50 ₪ דמי טיפול. לאחר תאריך זה לא יוחזרו כספים. את טופס ההרשמה הרצ"ב יש לשלוח אל: I.L.F – ליגות ת.ד. 197 לפיד 73133 לבירורים: 5734016 - 03, [email protected] חניה בתעריף סטודנט, עם הצגת הזמנת הכינוס, בחניון ג'ורג' וייז, חניון הבית הירוק צפון וחניון בית המגנט. קווי האוטובוס המגיעים אל האוניברסיטה: דן: 24,25,7,13,45,49,112 אגד: 74 ,270,274,464,454,572,86 רכבת ישראל: תחנת אוניברסיטת תל אביב. -------------------------------------------------------------------------------- טופס הרשמה הכינוס הראשון בנושא, היבטים עכשווים במחקר ובטיפול בילדים עם הפרעות בקשר ובתקשורת. שם משפחה ___________________ שם פרטי __________________ כתובת _____________________________ מיקוד _________________ טל(בית) ______________ טל(עבודה) ___________ נייד _______________ כתובת דוא"ל_____________________________________________ מקום עבודה/ סטודנט_______________________________________ אנא סמנ/י את המושב המועדף עלייך q עדיפות 1 אני מעונין/ת במושב ___ q עדיפות 2 אני מעונין/ת במושב ___ רצ"ב בזאת צ'ק על סך q 130 ש"ח עלות הרשמה לסטודנט q 150 ש"ח עלות הרשמה מוקדמת עלות הרשמה ביום הכינוס: 190 ש"ח את הצ'ק יש לרשום לפקודת ILF- ליגות ולשלוח את הטופס בצירוף התשלום אל: ILF- ליגות, ת.ד 197, לפיד 73133 ברצוני לקבל קבלה על שם: ________________________________ קבלות יינתנו ביום הכנס לפרטים נוספים ולהרשמה: I.L.F – ליגות ת.ד. 197 לפיד 73133 טלפון: 5734016 - 03 [email protected]

../images/Emo35.gifלתלמה בנוגע לכנס

הם נותנים אפשרות בחחירה במושבים ואם אני רוצה רק את מושב אחד ומבקשת בלי בחירה יהיה מצב שכשאני יגיע ישבצו אותי במושב אחר. כי אם כן אז לא רלוונטי לי

למעלה