אני מזמנת לי

אני מזמנת לי

האם זה נכון שאנחנו מזמנים לנו דברים ? אני תוהה האם יש מצב שאני ממגנטת אלי אנשים שינצלו את טוב ליבי את הרגישות והנתינה שלי ואם כן איך נפטרים מזה ? ת.ל 5.2.73

privacy blocked

New member
הם צריכים שם+משפחה+ שם האמא שלך...

את יכולה לשלוח להם במסר פרטי
חחחח בתור אחת שעשתה את הטעות הזאת כבר ... אגב, אם יורשה לי (יש לי נטייה של ילדים להגיד כל מה שעולה בראש)... אולי קראת את הסוד? ובגלל זה את חושבת ככה? בכל מקרי, כן. לדעתי את מזמנת את זה... וכמה שיותר מהר תתחילי להגיד לעצמך שאת מושכת אליך אנשים טובים, ככה יותר ויותר באמת תמשכי אותם, וברגע שתאמיני בזה (יש לנו תכונה כזאת להתחיל להאמין במה שאנחנו מספרים לעצמינו)... כך האנשים שתמשכי לחייך יילכו ויהיו יותר ויותר טובים, גם מבחינת הכמות וגם מבחינת האיכות, תתחילי למשוך לעצמך יותר ויותר אנשים שהטוב בהם גדול מהרע (כי אין אף אחד שאין בו רע בכלל). בכל מקרה הפורום הזה הוא התחלה מצויינת, יש פה הרבה אנשים טובים, עם המון נתינה ואהבת חינם, אז הגעת למקום הנכון... ומכאן אני ייתן למקצוענים
להמשיך איתך... שבוע נפלא שיהיה לך יקירה
והלוואי ותמשכי אלייך רק טוב

תודה על התגובה

האמת שלא קראתי את ה"סוד" אבל ראיתי חלקים מהסרט - ממש מזמן האומץ לשאול את השאלה הגיע מכך שלא רק שאני מרגישה כך גם הסובבים אותי רואים זאת כולל אלה שאני מרגישה איתם כך

privacy blocked

New member
בכיף אני בטוחה שלערן או לתמי יהיו תשובות יותר

קונקרטיות בשבילך... אבל כן, כמו שאמרתי, עצם זה שאת מאמינה שזה ככה, והסובבים אותך גם, את בעצם יוצרת את זה, ומזמנת לך עוד מצבים כאלה לחיים. זאת בעצם הטעות שלך... את צריכה להתחיל (עוד פעם זאת דעתי האישית) "לסנן" אנשים שבאים לך לא בטוב, ולהתקרב לאלה שאכפת להם ממך ועושים לך טוב. ואז לראות כמה טוב לך יותר ... ולהגיד לעצמך, אני מזמנת לחיים שלי אנשים טובים שעוזרים לי ואוהבים אותי, וכך תמשיכי לזמן עוד מאלה. לפי הסוד (שהוא מאוד פלצני ולא מדויק לדעתי, אבל יש בו קצת מה ללמוד)... גם כשאנחנו חושבים על מה אנחנו לא רוצים, אז אנחנו בעצם מזמנים את זה, כי בתת מודע אין "לא". אם חשבת - איזה אנשים באסה אני לא רוצה אנשים שמנצלים אותי- את מושכת אליך את- "מנצלים אותי" ... שוב... וחוזר חלילה. לכן התחילי לחשוב- איזה יופי (למשל חחח) איזה פורום ואיזה אנשים נחמדים שעוזרים לאנשים בלי לבקש תמורה, כאלה אנשים נפלאים יש בעולם, וכאלה אנשים טובים אני רוצה בחיי... ותראי איך הקסם קורה...
בהצלחהההה

העין3

New member
הכן נאמרו לך דברים נכונים...

אנו ממגנטים לעצמנו את הסובבים אותנו ... כולל בני זוג. רק את ההורים והמשפחה שלנו אנו לא בוחרים... אם את מרגישה שאת מושכת אליך נצלנים את צריכה לבדוק מה בך ממגנט את הנצלנים??? משהו בהתנהגות שלך ממגנט אותם אליך. אבל כמו שנאמר לך כבר כאן צריך גם שם ושם האם. יום נפלא לך ערן.

rasha911

New member
לא מספיק לקרוא ספר "הסוד" לבד

כי צריך מאמץ אדיר לשנות דפוס מחשבה ואימונה השתולה במוחנו מאז שנולדנו! ממליצה להוסיף את "חוק המשיכה" ואת "כחו של התת מודע" השלשי למסד את האמונה בצורה מדעית יותר אפשר גם את "אבא עני אבא עשיר" הוא מדבר על אותו רעיון אבל מאחורי המילים
מומלץ גם לנסות את השיטה ולהתחיל להאמין אגב, כבר שנה וחצי אני משתמשת בשיטה, וזה בהחלט עובד!
רשא

העין3

New member
רשאאאאאאאאאאאאא

את יודעת זה שאני לא מגיב לדבריך לא אומר שאני לא קורא אותם בתשוקה ואהבה .... בכל פעם שאת כותבת כאן את מדהימה אותי יותר ויותר ... וכמו בשיחתינו אני חוזר ואומר לך רשא את נולדת לעסוק ברוחניות... את מדהימה .... ומנצל את הרגע להודות לך על הכל ... חולה עליך. ערן.

rasha911

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif אוי! גרמת לי להסמיק! זה גדול עלי,תודה

אגב מספר עקרונות יסוד חשובים../images/Emo232.gif

לתשומת ליבך
,
שימוש בלשון חיובית...ולא מילים המשקפות מחשבה ביקורתית או שלילית..כגון אני רוצה לרזות...אני לא סובלת סיגריות (יש לכך הסבר שקצת ארוך לרשת האינטרנטית..) לאמר אני חטובה.... נשימתי נקיה אני בריאה..וכו (גם למי שסובל מאסטמה..אגב)
לשון חיובית בגוף יחיד אני..לא לנסות להפעיל זאת על זולתך...זה כבר מסוכן..>>אז איך אזמן חברים תאמרי?!...יש סביבי אנשים נפלאים תומכים מלאי אנרגיות חיוביות ואני חשה מלאות בקרבתם..לדוגמא..הדגש חייב להיות על היציאה מהאני..
תכתבי לעצמך סיפור חיים...עלייך בעתיד...נאמר עוד שנה...ותכתבי זאת בלשון הווה
להקריא כל יום לפחות פעם אחת ביום..רצוי יותר!!! בהצלחה!

מודה לכולם יחד על התגובות

אכן קראתי את כל הספרים שציינתם אמנם בעבר הרחוק כבר מודעת להכל לא תמיד קל ליישם את הדברים הכל אני מודעת שמשפיע עלי דברים שקוראים לי אכן אנסה לשנות גישה ולבקש מהיקום שסביבי יהיו אנשים שמזמנים גם לי טוב כאלה שבאמת רוצים שיהיה לי גם לי טוב תודה מקרב לב עוד טיפים יתקבלו בברכה

לים34

New member
חשיבה חיובית

אני בעצמי באמצע התהליך,וגם אני כמו כולם קראתי את הסוד ועוד ועוד........ וכמו שכולם אמרו היישום זה הקושי,אז בשביל ההתחלה קודם תלמדי את לאהוב את עצמך,לקום כל בוקר למראה עם חיוך,להגיד לעצמך שהיום הזה הולך להיות נפלאאאאא! לקבל את עצמך,חסרונות+יתרונות,וזה לבד נשמה עושה את העבודה,משם יפתחו לך עוד ועוד דלתות לדרכים חדשות מלאות בהזדמנויות חיוביות בלבד...............בהצלחה! ועוד משהו קטן,נראה לי (ככה מרגיש לי)שקשה לך להגיד לא לאנשים אחרים,לעצמך זה בסדר ולאחרים לא??? חשבי על זה,למדי לשים את עצמך במקום הראשון.

privacy blocked

New member
ממוש את יודעת לפעמים מספיק להסכל על העולם...

בשקט מהצד ואז פתאום רואים דברים שלא ראינו קודם...
אם זה דברים יפים ומופלאים (טבע, ים, עצים, פרחים, בעלי חיים, ילדים) ואם דברים קשים (אנשים שלא שפר עליהם הגורל)... ובשני המקרים אי אפשר שלא להיות מוצצצצףףף רגש... במקרה הראשון זה שמחה ואושר... להתפלא מהבריאה, ובמקרה השני כשאת עצובה זה פתאום מביא לך בום של מציאות ומראה לך כמה הכל קטן הבעיות שלנו ביום יום... חולההההה עליכם ערן ותמי וכל החבר'ה בפורום איזה פורום סבבה אין דברים כאלה

למעלה