אני מזריקה כבר 5 שבועות... האם נורמלי?

שגית2334

New member
אני מזריקה כבר 5 שבועות... האם נורמלי?

היי לכל בנות הפורום המדהימות בקצרה - אני פוליציסטית , אין בעית זרע טיפול ראשון - לאחר 5 ימי הזרקה של פירגיון 50 יחידות - גירוי יתר טיפול שני - הרופא מפחד ומתחיל עם מינון של 25 - אין תגובה עובדים למינון 33 - תוך שבועיים יש זקיק יפה - הזרעה - אין הריון טיפול שלישי - התחלנו עם 33יחידות תגובה קנה לאחר שבוע נוסף - E2 מתרסק ממשיכים עם מינון 41 - אין תגובה ממשיכים עם מינון 50 - E2 מתחיל לעלות - זקיק 10 מ"מ ממשיכים עם 50 - הזקיק לא זז היום הרופא העלה את המינון ל-58 אני מזריקה כבר 5 שבועות - האם נשמע לכן הגיוני? האם משהי מכירה מקרה דומה? תודה רבה

הסיפור שלך כ"כ מוכר לי

גם אניפוליציסטית. בעבר לפני שעברתי להפרייה היה מאוד קשה לרופא לקלוע למינון הנכון כי במינונים קטנים לא הגבתי וטיפה העלה- והיתה תגובה טובה מידיי. ככה פיספסתי כמה טיפולים. הסוד אצלינו הוא לתת מינונים קטנים לאט לאט ובהדרגה לנסות ולהעלות את המינון. נראה לי באמת ש5 שבועות זה עינוי אבל כנראה הרופא שלך זהיר מאוד ורוצה להמנע מהתפתחות כמה זקיקים בבת אחת. יתכן שעם העלאה של המינון אותו זקיק ימשיך להתפתח, אבל תהיה מוכנה גם נפשית שיתכן ואם לא תהיה תגובה רצויה- הרופא יפסיק לך את הטיפול. מקווה שהכל יסתדר לך

שישון

New member
יש נשים שזקוקות לפרוטוקולים ארוכים

שכרוכים בימי הזרקה רבים. זה בהחלט תענוג מפוקפק ביותר.. אני מקווה מאוד שבקרוב תגיעי לשאיבה ושהכל יהיה שווה את מה שאת עוברת עכשיו
בהצלחה

doribl

New member
ממש לא נשמע לי

לא יכולה להגיד מקצועית אבל ממש לא נשמע לי הגיוני אני זוכרת היה לי מקרה שהזרקתי 21 יום - וזה היה המון לדעתי צריכים לעבור לתרופות אחרות, זה נשמע כאילו התרופה לא מתאימה לך מעניין למה רופא כזה עקשן... למרות ששוב אני לא בטוחה

שגית2334

New member
תודה...

אני מטופלת אצל רופא פוריות במכבי, החצי לוחץ עלי ללכת לרופא פרטי אבל הרופא נראה לי בסדר - וגם פרטי זה ממש יקר (כולל התרופות שגם ככה מאוד יקרות) נראה לי שהרופא מאוד מפחד מגירוי יתר כמו שהיה בסיבוב הראשון בכל אופן תודה רבה - אני יעלה את כל השאלות על הכתב ואבוא אליו ביום ראשון האם יש עוד משהו חשוב שעלי לשאול?

שגית2334

New member
עוד שאלה חשובה

האם זקיק בגודל 10 מ"מ (הגודל לא משתנה כבר שבועיים) יכול להכיל ביצית תקינה לפריה? או שזקיק ש"עומד" כ"כ הרבה זמן לא יחיל ביצית טובה האם משהי יודעת? אני יודעת שזקיק בגודל 18-22 מכיל ביצית המוכנה להפריה

גם זקיק בגודל

16 זה בסדר-מניסיון. חשוב גם לדעת את ערכי הפרוגסטרון והאסטרודיול בכדי לדעת איך הדברים מתפתחים.אבל 5 שבועות זה באמת קצת יותר מידיי. ממליצה לך באמת לשאול את הרופא המטפל את כל השאלות

למעלה