אני מחבב את טליה דווקא בגלל שהיא לא אנטלגנטית

אני מחבב את טליה דווקא בגלל שהיא לא אנטלגנטית

אני מאוד מחבב את העובדה שלמרות שהיא המתמודדת עם הכי הרבה תארים שם היא בכל זאת מפגינה בורות ואיוולות שלא נופלות מאף אחד מהמתחרים האחרים.
הרבה חוסר ידע, הרבה שגיאות ואי הבנה והמון המון נפילות לשוניות מצחיקות וגרוטסקיות
השיא כמובן היה במשפט ההזוי (פרפראזה על הרס"רים של צה"ל?): "קובי ואני עשינו שינוי של 360 מעלות"
והיו כמובן עוד רבים אחרים שכולכם אהבתם להזכיר

אני מחבב אותה בגלל חוסר הבטחון הנוראי שלה, הדימוי העצמי הנמוך והצורך שלה ליצר פסאדה של התנשאות ומצליחנות כדי לתקו את זה.
מה שאנשים מפרשים כהקטנה וסנוביות הוא פשוט פחד גדול מכשלון צורך עצום באהבת הסביבה

אני מחבב אותה בגלל הנואשות שלה להכרה, הצורך שלה למצוא את עצמה והרצון העז להגדרה מכבדת
דברים שגורמים לה לחוסר מודעות עצמית ולמשפטים הזויים בנוסח "גם אני פרת חופש" ואחרים

אני מחבב אותה בגלל מערכת היחסים החמה שיש בינה לבין בעלה הטרי.
מה שנראה כמו סירוס ואלימות מילולית הוא בעצם קבלה של האחר כמו שהוא.
שניהם נמצאים במקום שטוב להם עם זוגיות מוגדרת והבנה טובה אחד של צרכי השני
מערכת יחסים עם עתיד ורוד למרות מה שנראה בטעות כאי התאמה

אני מחבב אותה כי היא לא באמת מה שרובכם חושבים וזה באמת לא יהיה נורא אם היא ובן זוגה העתודאי יזכו במירוץ ויוכלו להגדיר את עצמם לחמישים השנים הבאות כפליטי ריאליטי ולא כמהנדס ואישתו

הם בכל מקרה עדיפים על שתי התיכוניסטיות

Lepton

New member
בוודאי שזו פרפראזה

רק מה, צריך רמה מסויימת של אינטליגנציה כדי להבין את זה. הומור "אנגלי" לא נקלט על-ידי כולם, מה לעשות.

הרבה מה"שגיאות" שייחסו לה מקורן בשינאה לא ברורה של מגיבים כאן. למשל, היא לא אמרה מעולם שדיין נלחם בתל חי, ובכל זאת יש מישהי שמזכירה את זה שוב ושוב וגורמת לאנשים לחשוב שזה באמת קרה.

טליה וקובי הם האנשים האינטליגנטים ביותר במירוץ, בסדר גודל מעל לאחרים (אפילו מעל רומי ואלירן שהם בעלי אינטליגנציה גבוהה מאוד), גם אם אינך מסוגל להבחין בזה.

אוי כמה שאתה מתוק (אבל קצת מנותק... לא נורא)

די קורע לב לראות אנשים מנסים בכוח להתעלם מהעובדות בכוח רק כי המציאות לא מסתדרת לפי הפנטזיות שלהם.

הפראפרזה היתה שלי
טליה אמרה את המשפט הזה ברצינות מוחלטת
קובי, בטאקט האופייני לו, תיקן אותה אל מול המצלמות.

קובי אינטלגנטי. טליה פחות. היו לה נפילות I.Q. מחרידות במהלך המירוץ (השונאים שלה יפרטו לך אותם בקלות) אבל זה לא עושה אותה פחות ראויה

מצד שני התגובה המכמירה שלך העלת לי חיוך ענקי וזה גם משהו

Lepton

New member
ההבדל ביני ובינך...

הוא שאני מתייחס למתמודדים, אתה מתייחס למגיבים. זו לא דרך תגובה ראוייה, חבל.

אתה צודק זה לא היה במקום

כל כך צרם לי העיוות המוחלט שיצרת בתגובה שלך ויצא שהגבתי לא כראוי
אני מתנצל

ולעצם העניין, אתה כמובן טועה לחלוטין... זו היתה אמירה רצינית לחלוטין שאפילו מעריצים שרופים לא היו יכולים להתבלבל בה.
תבקש שימצאו לך את הקטע המדובר ותוכל להתרשם לבד

מצד שני אני עדיין מחכה להתנצלות שלך

להלן הציטוטים מהתגובה שלך אלי כמי "שמתייחס למתמודדים ולא למגיבים":

"צריך רמה מסויימת של אינטליגנציה כדי להבין את זה"
"טליה וקובי הם האנשים האינטליגנטים ביותר במירוץ... גם אם אינך מסוגל להבחין בזה"

שאמשיך?

choco2602

New member
נפילות IQ?

אני לא מבינה. לאדם חכם אסור לטעות אבל כשאלירן צורח "גיב מי גיר" בקולי קולות זה גאונות לשמה?

די כבר לרדת על טליה ולחפש כל טעות הכי קטנה כשאנשים מסביב עושים טעויות הרבה יותר בסיסיות. טעויות שילדים בסוף היסודי כבר לא עושים.

בדיוק הפוך.... מותר גם מותר

זה בדיוק העניין

אני מחבב את טליה דווקא בגלל זה.
היא לא מטומטמת והיא לא טיפשה
כמו כולם גם לה היו נפילות וטעויות חינניות
אני טוען שהיא לא פחות אינטלגנטית מכל אחד אחר במירוץ הזה (מחלקם אפילו יותר) אבל זה שהיא לא כל כך חכמה כמו שטוענים אחרים לא מוריד ולא מפחית ממנה.

אחרי קריאה שניה אני יכול להבין

זה אכן נראה כמו נסיון להלעיג.... זה לא

אני באמת מחבב אותה
אני אכן חושב שהיא לא גאון גדול (אז מה)
ליבי יוצא אל חוסר הבטחון המוחצן שלה שמפורש לצערי ע"י אחרים כשחצנות
אני אוהב את הזוגיות שלה ושל קובי

מרגיז אותי הניסיונות להציג אותה כמטומטמת מוחלטת (היא בטח לא יותר טיפשה מהתיכוניסטיות, מהמכשפה והמטופלת, מהסוורים, ובטח מהאנלפבתים מכרמיאל שעדיין חייבים לנו הסבר איך הם שרדו 68,345 פרקים בלי לדעת מילה אחת באנגלית)
אבל מצד שני גם כשמעריצים עיוורים מנסים להתכחש למציאות ולהתעלם מהשטויות שיצאו לה מהפה זה מוציא ממני ג'ננות.

choco2602

New member
אני איתך..

אני כן חושבת שהיא אינטלגנטית, ויש לה ידע. כמו כולנו היא אנושית. אני מאמינה שגם אני הייתי פולטת שטויות בזמן כזה. מופעל עליהם מספיק לחץ (זה לא רק המירוץ, גם המצלמות שמחכות לתפוס שבריר שטות).

אני לא עוקבת אחרי כל מילה שלה, ויכול להיות שהיא טועה לפעמים. אבל פה יש אנשים שבטוחים שאם היא חס וחלילה אמרה משהו לא נכון ישר להעלות אותה על המוקד וזה מחרפן אותי. מבטיחה שאם היא אמרה דבר לא נכון, הוא לא דבילי ברמה של דברים שנאמרו ע"י זוגות אחרים (ויש המון דוגמאות). אני לא חושבת שיש לה עליונות על מישהו אבל מה שאני מנסה להגיד זה שלפני שאנשים בפורום כאן (ויש פה אחת שעושה את זה על בסיס קבוע) לועגים לטעויות שלה, שישימו לב לטעויות הרבה יותר מפגרות של אחרים.

זה נובע בעיקר בגלל תפיסה לא נכונה שלה

כאמור, התגובות שלה, האמירות שלה וכמעט כל ההתנהלות שלה משדרות לכאורה התנשאות וסנוביות בלתי נסבלים.

אני מניח שזה מה שגורם לאנשים לתפוס אותה על כל טעות (ואכן יש לה לא מעט כמו לרוב המתמודדים) וזאת כקונטרה על ההתנשאות והשחצנות.

מה שרובם לא מבינים זה שהיא ההפך הגמור משחצנית ומתנשאת ושכל התגובות שלה הם פשוט פסאדה לחוסר ביטחון עצום.

אני די משוכנע שבלי התפיסה המוטעית הזאת היא לא הייתה זוכה לכזאת רמת מעקב על השטויות שלה.

choco2602

New member
אני פשוט לא רואה את זה..

לא יודעת למה אני לא רואה את זה.
לא חושבת שהיא עושה את מה שהיא עושה מתוך התנשאות. אני קוראת בני אדם מצוין, ואני לא מרגישה התנשאות.
בן אדם מתנשא הוא כזה שיורד ופוגע באחרים. היא לא עושה את זה, והיחס שלה לקובי זה פשוט מערכת יחסים שלא כולם יכולים להבין.
כמו שאת שימי ויסמין הרבה אנשים לא הבינו. יש אנשים שזה מה שהם צריכים, למה שנשפוט? אנחנו לא במקומם.

Lepton

New member
התנשאות? אין בה טיפת התנשאות

אלא אם אתה מצפה ממנה להסתיר בכוונה את הידע שלה, לא להעלות שום אסיאציות לשום דבר, לדבר בשפה "עממית" עלאק, לדבר אנגלית עם שגיאות ובמבטא של אהוד ברק, ורק לרוץ ולחבק כל אדם ולצרוח עליו "חיים שלי חיים שלי" - כדי שאנשים כמוך יחשבו שהיא לא מתנשאת. אני שמח שהיא לא עושה את זה, שהיא מה שהיא עם האיכויות הייחודיות שלה.

והיא אגב עם ביטחון עצמי גבוה מאוד, רק מה - אנשים כמוך אין להם את היכולת להבחין בכך.

ההבדל ביני לבינך...

הוא שאני מתייחס למתמודדים, אתה מתייחס למגיבים. זו לא דרך תגובה ראוייה, חבל.

אבל מצד שני כבר הבנתי עם מי אני מתדיין
לפחות על דבר אחד שנינו מסכימים --- רמת האינטלגנציה של טליה הרבה יותר גבוהה משלך

Lepton

New member
יש דבר אחד ששכחתי לציין

אני לא מתייחס למגיבים - ***עד*** לרגע בו הם מתחילים להתייחס אלי. מאותו רגע אין לי גבולות.

לדבר אחד אני מסכים - רמת האינטליגנציה של טליה גבוהה יותר (לא הרבה יותר) משלי. היא אחד האנשים האינטליגנטיים ביותר שיצא לי לראות, ויצא לי לא מעט.

אתה רואה גם על זה אנחנו מסכימים

על הגבולות הבעייתים שלך

זה מה שיפה בפורום הזה
אתה נפגש עם אנשים מכל סוגי הכדורים הורודים והכחולים

אבל אני עדיין בעדך (במיוחד כשאתה מציין בעצב שנפגשת עם המון אנשים אינטלגנטים בחייך ואנחנו כולנו מבינים למה)

לילה טוב מתוק
רק בריאות שתהיה לך

choco2602

New member

היו כאן כמה המצאות (שכמובן ברגע שציינתי לא קיבלתי תגובה מהמתלהמים) נוראיות על דברים שהיא עשתה ואמרה. לא קרה מעולם.

חשבתי שאפשר להתעוור מאהבה, לא חשבתי שאפשר להתעוור גם משנאה.

למעלה