אני מחדש?

Marmaduke

New member
אני מחדש?

תורידו דברים מומלצים: pigs on the wing הגירסה הארוכה של שתי החלקים ביחד עם סולו באמצע של סנואי וויט זה שמנגן עם ווטרס עכשיו וניגן איתם גם פעם.. עכשיו לקאברים נחמדים David Bowie - See Emily Play Dream Theater - Hey You kittie - run like hell למי שאוהב..אני ממש שונא.. oforia - Welcome To The Machine גרסת טראנס חביבה.. Primus - Have a Cigar מדהייים אני מת עליהם אם מישהו מכיר עוד קאברים יפים ולא מוכרים שעושים לפינק פלויד שיכתוב פה...

electricGirl

New member
marilyn manson

another brick on the wall pt/2 עשה את זה די טוב למען האמת הופתעתי.

RogerW

New member
ואני מוסיף...

the greatful dead מבצעים בהופעה את wish you were here ביצוע ענק, האווירה, גירסה חשמלית, הקאבר הכי יפה שאני מקיר לפינק פלויד, ולהקה ענקית בעצמה.. תיהנו

Marmaduke

New member
כן יש לי את זה..

אבל משום מה לא הייתי בטוח שאלו הדד בעצמם...באמת עשו את זה יפה אם ככה.!!!

Marmaduke

New member
הרבה אנשים מתבלבלים..

זה לא מרלין מנסון שעשה את זה ויש כאלה שחושבים שזה רייג' או אודיסלייב אבל זה גם לא ... את שם הלהקה אני לא זוכר אבל אני יודע שזה יצא בפסקול של הסרט האימה סיוט בחדר המורים ומה שכן זה שהגיטריסט הוא טום מורלו שהוא אכן מרייג' ואודיוסלייב. זכור לי שהקליפ היה פעם בסופרוק וראיתי אותו.. מרלין מנסון זה לא וגם לא השאר. לא בעיה לברר בדיוק מי הלהקה.

CaerBannog

New member
תיקון סופי

ליין סטיילי הסולן של אליס אין צ'יינס וטום מרלו הגיטריסט של רייג' ושל אודיוסלייאב

Fugue

New member
רדיוהאד

עשו קאבר נחמד (לא יותר לדעתי) ל wish u were here..

PINK FLOYD FAN

New member
אני מכיר כמה

טוב אז ככה led zeppelin-wish yoy were here scorpions-in the flesh שניהם Roger Waters - The Wall - Live in Berlin Hey You(Paul Carrack).) ויש כל מיני כמו לב שותת דם שניגנו את warning the worms ועוד

Norweign Wood

New member
שמעתי רק את הקאבר של דרים

והוא ממש לא משו לפי דעתי... אני אוהבת שבקאברים האומן שמבצע את הקאבר מכניס לשיר לגמרי משו מעצמו וככה בעצם השיר די משתנה, ופה הם כמעט השאירו את השיר כמו שהוא

גרג24

New member
למה לעזאזל לשמוע covers של פינק?

ועם כל הכבוד לסנואי וויט הוא לא גילמור.

למעלה