אני מחונן?

nachumadler

New member
אני מחונן?

טוב, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אולי אתם יכולים לעזור. ובכן, אני פונה אליכם בענין אישי, המעיק על מצפוני זה מספר חודשים. הסיפור הוא כזה, לפני כשבועיים נכנסתי לחנות של אברהם מהמכולת ואמרתי לו שאני רוצה לקנות קילו וחצי מסמרים, לתדהמתי הוא הסביר לי שבמכולת לא מוכרים מסמרים רק מוצרי מזון. בתגובה לתשובתו יצאתי בלי להגיד שלום. הדבר טורד את מנוחתי, האם אתם חושבים שהוא נעלב?

atayen

New member
אתה צודק, אני באמת לא מחוננת

בכל אופן, אף פעם לא אובחנתי ככזו או כמשהו אחר. אז מה, אני לא מתביישת במה שאני. ולא נראה לי שמישהו פה הבין את זה יותר טוב ממני...

theXequation

New member
אני הבנתי שהבעיה היא בזמנים של

המעשיה: "...מעיק על מצפוני מס' חודשים...." בלה בלה בלה "...לפני שבועיים...".זו סתירה לנתון הראשון שמדבר על חודשים.

אתה וודאי מחונן

מספר סתירות בסיפור: אתה מוטרד מס חודשים ממשהו שקרה לפני שבועיים נכנסת לחנות של אברהם *מהמכולת* ולא למכולת של אברהם לכן התשובה ש במכולת מוכרים רק מוצרי מזון תמוהה ועוד דבר שנראה לי תמוהה זה שביקשת קילו וחצי מסמרים כי לפי מייטב הבנתי מסמרים לא קונים על משקל... אבל תקנו אותי עם אני טועה הדאגה שלך לכך שהוא נעלב בוודאי מצביעה על אינטילגנציה רגשית גבוהה כך שיש מצב שאתה מחונן. :)

fire storm

New member
עוד סתירה.

הוא הגיב על ידי כך שהוא יצא בלי לאמר שלום. א הוא לא אמר כלום, אז מה הייתה התגובה?

nachumadler

New member
אי תגובה זה התגובה

אי קליטתך את הענין מעידה על חוסר מחוננותך.

fire storm

New member
אבל אתה הלכת

אז כן הייתה תגובה. אז אתה סותר את עצמך. ואם אתה תבוא עם טענה שהליכה לא נחשבת כתגובה, אז עדיין נשארנו עם זה שלא אמרת כלום. אי תגובה זה ההפך מתגובה, זה בדיוק כמו שתגיד שאמרת כלום. אם אמרת כלום, אז מה אמרת? כלום?

faland

New member
ה' ישמור...

הוא אמר שהייתה תגובה. הוא לא אמר שלא הייתה. התגובה הייתה שהוא יצא בלי לומר כלום... היציאה היא פעולה!!! לא זה שהוא לא אמר כלום זו בדיוק הבעיה שהתגובה שלו הייתה חצופה והוא מודאג מזה שהמוכר עלול להיעלב!!

fire storm

New member
אבל כמה הודעות מעליך הוא כתב...

שאי התגובה זה התגובה. הוא סותר את עצמו גם בתגובה לגבי מה שאני אמרתי.

nachumadler

New member
ניתוח מעמיק

בקטע של התאריכים, זה בדיוק הדבר שממנו אני מוטרד. ענינו של אברם מהמכולת וההקשר למוצרי מזון מוסבר בנטיות הקניבליות שיש לי. לידיעתך, מסמרים נקנים לפי משקל. אינטגנציה רגשית לא רק שאינה מהווה איניקציה למחוננות אלא במרבית המקרים המצב הפוך ולא במקרה.

למעלה