אני מחורפנת לגמרי מהסדרה

אני מחורפנת לגמרי מהסדרה

אני כל כך מתרגשת מהפרק הבא עלינו היום לטובה שחלמתי חלום זוועה בלילה. היה שם מבתר אבל לא מהסדרה - אחד חדש. הוא היה בעצם רופא שיניים (לא יודעת למה אין לזה קשר לכלום) והוא חוטף אנשים עוטף אותם בתחבושות כמו מומיות ושם אותם בארונות קבורה. הוא לא הורג את הקורבנות אלא מתעלל בהם... וואו זה היה ממש מפחיד
(בסוף אחד בורח ואני שהייתי השוטרת מריחה ריח מוזר מהמרתף של ה"מבתר" וככה אני מצילה את כולם) נו כבר שיגיע הפרק ואוכל להשתחרר מהמתח הזה...

קטרפי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

פאק שכחתי להקליט היום
צריך להתקשר לאבא

two joints

New member
גם אני חלמתי

שיש איזה חולה נפש(חלום של עירבוב של שואה וניפ טאק:S) עומד על פתח של רכבת. והוא בוחר אנשים כאלה בשורה וכול אחד יודע מתי הוא ימות בהתעלויות.... בסוף מישהו יורה בו מאחורה(כמו הסדרה) והוא מת ואני כזה בצד בוכה על כול האנשים שמתו ואז באה איזה ילדה ושואלת אותי מה קרה(לא קשור אבל נחמד):)

ראיתי אתמול את שני הפרקים האחרונים

בעונה ובאמצע הלילה התעוררתי בגלל שהתחלתי לחשוב (או לחלום) על המבתר וזה היה פשוט מזוויע
ולא הצלחתי לחזור לישון איזה שעה כי כל הזמן חשבתי שהוא יבוא לתקוף אותי...וחשבתי שיש הפסקת חשמל בבית בגללו והלכתי עם פנס (בחלום) לוודא שהדלתות נעולות ואם קרה משהו בארון חשמל...ואז התעוררתי והדלקתי אור בחדר ולא הצלחתי לחזור לישון שעד שהתחיל לעלות אור בחוץ. למרות שהייתי עייפה בטירוף וידעתי שאני צריכה לקום בבוקר וללמוד למבחנים...
וזהו....ואני מקווה שהלילה אני כבר אשן יותר טוב. יום טוב לכולם

למעלה