אני מחזירה את הדיון

aiziq

New member
מה דעתכם שנעשה אירוחי היכרות כאן

לעצמנו? בכל פעם נעלה מישהו לאירוח- מי שרוצה ישאל שאלות, מה שהוא רוצה ( האורח ) יספר על עצמו בקיצור... אירוח. מה אתם אומרים? איציק.

קסנדרה*

New member
לא הבנתי, את מי נארח ??

מי ? משוררים, סופרים, מולי"ם או מי ?? קסנדרה

aiziq

New member
אותי, אותך, היכרות לא הצדעה למפעל

חיים
איציק.

titi11

New member
רעיון נהדר - באמת מוזר

לקרוא תגובות ושירים מאנשים חסרי מקצוע נטולי משפחות ולעיתי קרובות חסרי גיל :) - הסקרנות שלי - טוענת שזה רעיון מצויין :) כמובן מי שלא אוהב חשיפה - יכובד ולא ישותף.

קסנדרה*

New member
טיטי יקר אני מתפלאת על תגובתך../images/Emo12.gif

אנחנו לא חסרי גיל ומקצוע ולא נטולי משפחה, אנחנו אנשים שלכל אחד מאיתנו חיים מלאים. אגב, אם תראיין הומלס שאם נשפוט אותו רק עפ"י הטעות הרווחת של "מציאות מול מראית עין" נחשוף עולם ומלואו. קסנדרה

צינסקי

New member
קס, אני חושב שהכוונה של טיטי אחרת

כלומר בפורום נדמה כי כולם חסרי זהות ולכן הצעתו של איציק יכולה להאיר את המשתתפים באור אישי ואחר. צינס.

ח אור

New member
:) צדק צינסקי

כוונתי היתה שכל אחד מאיתנו עולם ומלואו - ואשמח לדעת מעט פרטים על כל אחד -:)

זאת הבעיה עם מי שהמלים הוא כל עולמם

שהשרשור הזה כבר כמה זמן עוסק ב"אולי נדבר על.." אבל לא נאמרה בו מלה אחת לעניין עצמו. אז הנה גם אני אומרת משהו מבלי לאמר כלום. יללה - מי שהציע שיגיד. או שלא. אפשר בעצם לנצח לדבר על...

titi11

New member
עדין אני חושב שהרעיון נחמד

ואני חושב שאיציק צריך להתחיל - מי שמציע - שיספק את הסחורה :)

קסנדרה*

New member
טוב אז אירוח עצמנו זה מעט ביזארי

מה שיכול להיות נחמד הוא פתיחת שרשור הכרות כפי שעשינו לפני שנה וחצי, ואולי הפעם ניתן להוסיף פרטים מעניינים כמו עיסוק ורקע כללי, איך התחלנו לכתוב, מתי, תחנות מרכזיות בדרך וכדומה. נכון, חלק מאיתנו כבר מכיר, אבל יש הרבה גולשים חדשים ואני חושבת שזה יכול להיות נחמד. ממילא לא כולם מעוניינים להיחשף אלא רק באופן חלקי אז כך שהשרשור יוכל לאפשר חשיפה במידה הרצויה לכל אחד באופן אישי. זו ההצעה הנגדית שלי, אבל מה שיוחלט יהיה מקובל עלי
קסנדרה

aiziq

New member
טוב, אז ניגש להצבעה ../images/Emo13.gif

מי בעד שרשור בנוסח אירוח ( הצגה עצמית, שאלות ותשובות ) יסמן כאן
מי בעד שרשור היכרות ( הצגה עצמית בלבד ) יסמן כאן
( מותר להצביע לשתי האפשרויות ) בתום השבוע הנוכחי נסכם את התוצאות ונפעל בהתאם.

titi11

New member
כאמור אני מצביע לארוח

שהרי מותר לא לענות על מה שישאל - אם זה יחשב חטטני מידי - השואל ישאל ולא יציק אם לא יענה :) - יכול להיות מעניין -

GALI02

New member
איציק סליחה אבל אני ../images/Emo176.gif

אבל במידה והרוב יחליט אחרת אז אני אשמח לשתף פעולה :))

קסנדרה*

New member
שרשור הכרות יספיק בהחלט../images/Emo176.gif

אני לא מוצאת טעם לשאלות אישיות, כידוע אני תמיד בעד שמירה על הפרטיות במידת האפשר. במיוחד באינטרנט. אמנם אנחנו לא נמנעים מלהיחשף בפני הידידים והקרובים לנו, גם כאן בפורום, אבל בל נשכח. מה שנכתב כאן בפורום הזה ובכל מקום אחר, חשוף לקריאה לכל מי שרק ייכנס - זה לדעתי לא נכון. אני מאמינה ששרשור הכרות יכול להיות נחמד מאד ומספק. קסנדרה

למעלה