אני מחכה שביבי יהיה כבר ראש ממשלה..

שמאלני

New member
אני מחכה שביבי יהיה כבר ראש ממשלה..

שכל עם ישראל יראה איזה בדיחה הבן אדם הזה. הרי מה ביבי מציע,להעיף את ערפאת קיבינימט,למוטט את הרשות הפלסטינית ובקיצור לשלוט בעם ערבי אחר שלא שייך לנו בכלל. תראו מה קורה כיום בעולם,צה"ל לא נוגע ברשות הפלסטינים,לא חושב אפילו להעיף את ערפאת,וכבר כל העולם נגדנו. האיחוד האירופי הוציא הודעה שבה הוא אומר,שצריכים מיד להקים לפסלטינים מדינה. עכשיו דיק צ´יני בביקור במדינות ערב,בגללנו ארה"ב לא יכולה להתקיף את עירק,כי מדינות ערב לא הולכות עם ארה"ב כי ארה"ב עוזרת לנו. אז גם ארה"ב עכשיו כועסת עלינו. בקיצור אף אחד מהעולם זה לא אתנו,ואני רק חושב מה יקרה שביבי יעלה. הוא יחשב כבדיחה אחת גדולה,הרי כעת הוא רץ מתוכנית לתוכנית,מערוץ לערוץ בכדי להציג את הדעות הקיצוניות שלו. יש לו שתי אופציות שהוא יהיה ראש ממשלה,1. באמת לסלק את ערפאת ולמוטט את הרשות הפלסטינית. שאז ישר באו"ם יחליטו על סנקציות כלכליות נגדנו,ארה"ב תגיד לביבי שמיד יחזיר את ערפאת,כל העולם יתנק איתנו קשרים ולא ירצה להתעסק איתנו. ואז לא תהיה לביבי ברירה אלא להחזיר את ערפאת,ואז בעצם הוא עשה מעצמו בדיחה גדולה. וערפאת חוזר לעם שלו,כמו מלך. הוא יהפוך לכוכב תקשורת בכל העולם,כי הוא נחשב למנהיג של עם. זה כמו שישראל תעיף את מובהרכ מכס הנשיאות שלו,זה נראה לך הגיוני? לי זה לא נראה. 2. או שהוא לא יסלק את ערפאת,ואז הוא נחשב כשקרן והמצב ישאר כמו שהוא. ואז בעצם ביבי נשאר אותו דבר,שקרן אחד גדול. ואז כלום לא השתנה,שהוא היה ראש ממשלה כל חבריו שהיו מסביבו אמרו שהבן אדם שקרן,והוא ישאר כזה. ואז בעצם הוא יהפוך לבדיחה והתקשורת תחגוג עליו. תאמינו לי אני יהיה פה בכדי להזכיר לכם מה שהוא הבטיח.

אל תזלזל באינטיליגנציה של ביבי...

ההסטוריה מלמדת על לוגיקה בדינמיקה בכלל ועל הבחרות מנהיגים לשלטון בפרט. הפער בין דברי המנהיג לפני הבחרו לבין פעולותיו לאחר הבחרו לשלטון הם לעיתים שני דברים שונים, ואני לא יודעת לקבוע אם זה טוב או רע. יש מצב בו העם הבוחר הוא חכם יותר מהמנהיג שלו ויש מצב בו העם בחתך הרחב של הבוחר חסר את כל הנתונים החשובים שיש לשכלל בקבלת החלטות מכל סוג שהוא. בינתיים שרון מנסה לעשות את הדבר הנכון מבחינתולכן בוא ניתן למציאות לדבר . עוד הרבה מיים יזרמו בירדן לעד הבחירות הקרובות. הכן את עצמך לבלתי צפוי.. למשל: עראפת ימות מוות טבעי. ואז מה?! רג´וב יתפוס את השלטון ופלשתינים ירצחו את עראפת. ירדן תחליט "לבטל" את עראפת מחשש להשתלטותו המאוחרת גם על ירדן בה מצויים 80% פלשתינים. ועוד תסריטים אופציונלים לא חסר! נתניהו להערכתי ישבור ימינה חזק לפני הבחירות ואולי ימרכז את ההגה שבוע לפני. מכל מקום הבחור לא טיפש ולא ייקח אחריות על אסון אזורי אך אולם ברם בוא נביט נכוחה על המציאות ונכיר בעובדה שהאחריות של העם הפלשתיני על גורלו ניצבת ועומדת גם מול אחריותו של היו"ר עראפת לעמו ולמדינתו שתקום. ביבי חכם ידאג לקחת אחריות מלאה על 50 % שלו שהם עם ישראל. אני מאחלת לך ולכולנו ש " נחיה " ונראה !

שמאלני

New member
מה קשור אינטיליגנציה??

אם היית חכמה היית מבינה מה אני כתבתי,תפעילי קצת את השכל. ביבי יצא בסופו של דבר שקרן,כך או כך. ואני חושב שהסברתי טוב מאוד איך הוא יצא שקרן,אז מה קשור אינטיליגנציה?? ביבי היה שקרן ושנאר שקרן,לכן לא כדאי לבחור במנהיג שישקר לעם שלו,קחי לדוגמא את יאסר ערפאת. משקר ללא הפסקה,והוא מצליח? הוא סגור ברמאללה ומנודה אצל האמריקאים. האמריקאים יראו שביבי משקר לא יסתכלו לעברו אפילו.

אתה לא ערוך לשיחות על אינטיליגנציה

לכשתערך תודיע לי, יום בטוח לך ולכל עם ישראל. ולגופו של ענין הנה רמז: "אתה בדבריך לא הוכחת את הטענה שלך " חג שמח ומלא הבנה לך.

שמאלני

New member
את עדין לא ערוכה לשיחות...

על חוכמת החיים. שתהיה מוכנה תודעי לי,אני פה.

ש לכ ת

New member
לאחר שתיקה ממושכת .... שמאלני../images/Emo5.gif

לפני שאני אגיב לתוכן ההודעה שלך אני כועסת שלא הקשבת להמלצתי בקשר לשגיאות הכתיב והתחביר שלך .... להבא תשתפר ועכשיו בנוגע לתוכן ההודעה : רובו המוחץ של עם ישראל מצפה לשובו של ביבי האחד והיחיד
, רובנו תומכים בדעותיו "הקיצוניות" כביכול ומצפים בתקווה גדולה שהאופציה הראשונה שציינת תתממש , כלומר (ואני אשתמש במילים שלך ) , "לסלק את עראפת ולמוטט את הרשות הפלסטינית "ותאמין לי שהאו"ם וכל שאר מדינות העולם יראו בביבי כאדם בעל אומץ ותושיה שעושה את מה שעמו ומדינתו רוצים וזקוקים לו. להזכירך שאהוד (שיכה אותו) ברק עשה בדיוק להיפך ממה שתיארת שביבי יעשה , הוא תמך ועודד את עצם קיומה של הרשות הפלסטינית והתנהג לפי חוקי האו"ם , ארה"ב ושאר מדינות העולם . ומה יצא מכל ההתיימרות לשלום של ברק
חוץ מ:
...והרוטינה נמשכת עד היום לצערי (ואולי גם לצערך)
לפחות ביבי לא גרם למותם של מאות מהעם היהודי. כזכור לי בתקופת כהונתו של ביבי כמות הרציחות ,הפוגרומים והפיגועים היתה הקטנה ביותר
אתה רשאי לתקן אותי אם אני טועה ....למרות ששנינו יודעים שאני צודקת

שמאלני

New member
שלכת...

מכיוון שכל ההודעות שלך חסרות תוכן וכל מיני שטויות,אני ימנע מלהגיב הפעם כי זה יום הולדתי. אבל מחר אני כבר אגיב.

הודעה לגבי השימוש במילה "נאצי"

1. הכלל: אני מודיע לכל הכותבים בפורום שמעתה ואילך הודעה שתכלול כינוי גנאי מסוג זה כלפי מאן- דהו תימחק. אין שום דבר בעולם שעשוי להשתוות לאותם מעשי זוועה נוראיים. הביטוי מהווה זילות של השואה ולכן אינו חוסה מבחינתי תחת חופש הביטוי שאני כה מקפיד עליו. 2. חריג לכלל: שימוש בכינוי זה כלפי אנשים שבמעשיהם מוכיחים כוונה להמשיך את דרכי הנאצים (כגון הרשות הפלשתינאית, עיין ערך הלינץ´ ברמאללה) מותר.

אז תמחוק את הודעתו של "שמאלני"

שמכנה את בני אלון בתואר נאצי.. ראה את ההודעה שלו...! אני כבר הרחקתי אותו מהפורום שלי - פורום תנועת מולדת.

החקיקה בישראל:

אומרת כי מי שמכנה אדם אחר בכינוי נאצי, הרי זו עבירה פלילית והוא עלול להכנס עד ל 3 שנות מאסר.. לתשומת לבך אם חוקים זה מה שאתה אוהב

ש לכ ת

New member
בגינסט ...

בתור אחת שזכתה מס´ פעמים לזכות בתואר "היטלר" ע"י ידידנו השמאלני מעורר הרחמים הזה - אודה לך מאוד אם אכן תמנע את השימוש במילה "נאצי" לפחות כלפי המשתתפים בפורום הזה . נכון שיש אנשים עם דיעות קיצוניות אבל אין זה הופך אותם לנאצים ופאשיסטים

Alder

New member
בגיניסט התחרפנת קלות??

אני לא מבין את זה כלל וכלל. אני מתנגד חריף לכל שימוש במילה "נאצי", לכל המקרים. מעולם גם לא כיניתי את רבי המרצחים בתואר מפוקפק זה, כיוון שאין אני מנסה אפילו להעלות על דעתי שייתכן מצב דומה שבו אותם נאצים ארורים יחזרו למפת העולם (למרות שברור לי לחלוטין שעראפת שואף להשמדתנו המוחלטת). אם החלטת אתה, ויורשה לי לומר שהגיע הזמן, להטיל וטו מסוים על כאלו שמשתמשים בשפה זו, מן הראוי ש*תחסום* כל אדם אשר משתמש במילה זו! לא ייתכן שאראה בכל הודעה שניה כאן את המילה הזו בהקשר כזה או אחר *כלפינו*, כאשר אני ורבים אחרים לא מכנים כך אפילו את רבי המרצחים בעצמם. יש גבול לחופש הדעה וחופש הביטוי שניתן לתת לכל אחד.

תגובה

הכלל שקבעתי נשאר בעינו. ככלל, השימוש במילה לא יותר. עם זאת, האשכול הזה ישאר על כנו כדי שאוכל להפנות אליו כל מי שהודעתו תיחסם בגין שימוש במילה הזו. זו הסיבה היחידה שאיני מוחק גם את האשכול הזה- כדי שלא יוכלו להגיד: "לא ידעתי". החריג: אם מישהו יקרא לאנשים שהוכיחו בדבריהם ובמעשיהם את העובדה שהם ממשיכי דרכם של הנאצים, לא אמחק את ההודעה. בגין בכבודו ובעצמו ראה בערפאת את ממשיך דרכם של הנאצים, ובצדק. אני אישית לא משתמש במונח "נאצי" כדי לתאר אותם, ותחת זאת המצאתי את הביטוי "הרשות הנציונל-פלשתינאית", שמחד מדגיש את הקשר הרעיוני בין התנועות ומנגד לא יוצר השוואה חד-חד ערכית. אני ממליץ גם לאחרים להשתמש במונח זה. כל הזכויות שמורות לבגיניסט.

למעלה