אני מחממת את כישורי הניהול שלי

shellyland

New member
אני מחממת את כישורי הניהול שלי

ופותחת שירשור ראשון בתולדות הפורום. שרשרו לנו לכאן את ההעדפות המוזיקליות שלכם בתחומי המוזיקה הברזילאית והלטינו-אמריקאית: זמרות/ות להקות סגנונות שירים וכל דבר אחר העולה על בדעתכם, על מנת שנוכל להכיר אתכם טוב יותר. יאללה, מי ראשון?

nutmeg

New member
מרימה את הכפפה

שלא לומר את הכפכף... Bosanova בהחלט! אבל כשצריך לנקות את הבית - כל מה שמקפיץ!

דוחף יד לאותה כפפה ../images/Emo141.gif

אצלי, מוסיקה ברזילאית אהובה זה בוסה נובה או ג´ז נוסח אגברטו ג´יסמונטי. לא אוהב את כל המתופפים למיניהם (לא יודע איך נקרא הסגנון הזה), וגם לא סמבה. לא אומר שזה לא טוב, אבל לא אוהב את זה.

הידעתם?

חלוקת התיבה שבמשקל מרובע (2+2+2+2) לשלושה חלקים לא שווים (3+3+2) נמצאת כבר ביצירות קלאסיות מתחילת המאה ה17 בספרד. זה מקור הבוסה נובה - מספרד המקצב הגיע לאמריקה עם הספינות (ועם מלחינים שהגיעו הצי המסיונרי)

גרי רשף

New member
Los Fronterizos../images/Emo22.gif

בעוונותי גדלתי בבית ששמעו בו פה ושם מוזיקה דרום אמריקאית, בעיקר מארחנטינה. לא אלאה אתכם בקישקושים על חזרה לשורשים וכו´, אבל מוזיקת הפולקלור הארגנטינית היא חלק גדול מאוד ממני, ובעיקר Los Fronterizos שהיא אחת משתי הלהקות המיתולוגיות הגדולות של הפולקלור הארגנטיני (יחד עם Los Chalchaleros). מי שמכיר ואוהב- אשמח לדעת, ומי שאינו מכיר- כנראה שיעקם את האף כשישמע. הרמוניות מופלאות, עיבודים מרגשים ושירים נהדרים..

fortune

New member
../images/Emo39.gif ברכות, ברכות ועוד

ברכות לרגל פתיחת הפורום המדליק הזה! אין מוסיקה בכלל שאיני אוהבת... אך הברזילאית במקום ראשון אצלי. הכי הכי אני אוהבת Certsneja

shellyland

New member
תודה על הקישור ../images/Emo51.gif

הוא הוכנס אחר כבוד לרשימת הקישורים של הפורום.

seafox

New member
כל הכבוד על היוזמה!!!!

אני אישית חולה על מוזיקה ברזילאית באופן אישי אוהב את הבוסות,סונגואים וסמבות למיניהן וגם מנגן אותן. אני במיוחד אוהב את השילוב של ג´אז ומוזיקה לטינית:לדוגמא,מישל קאמילו או כל מיני סמבה ג´אז... מזל טוב,כל הכבוד ובהצלחה!

mitgo

New member
הו מזל טוב מזל טוב!

מוסיקה ברזילאית? ווה שאלה קשה, כל מוסיקה ברזילאית היא יפה. אני באופן אישי מעריץ גדול של אנטוניו קרלוס ז´ובים. (לומר מוסיקה בראזילאית בלי לומר ז´ובים זה כמו שבת בלי כניסת...).. בוסה נובות וסמבות אינסופיות שסוחפות אותך בסערת רגשות. זה בשבילי מוסיקה ברזילאית..

עופר ב.ה

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif

על השאלה אענה מאוחר יותר, בינתיים - המון מזל טוב, שיפרח וישגשג וירבה ויפרוץ.

מתימתי

New member
וגם לנערה

מאיפנימה נמצאה סוף סוף פינה קטנה וחמימה באי הוירטואלי של תפוז. כל הכבוד על ההשקעה :) מתי

shellyland

New member
מתי ../images/Emo25.gif ועופר-בעזרת-השם ../images/Emo24.gif

חן-חן על הברכות, אבל שלא תחשבו לרגע שבכך מילאתם את חובתכם. אני מצפה לראות את שניכם בין דפי הפורום באופן פעיל. שלא תגידו שלא אמרתי לכם!

למעלה