אני מחפשת את שבלולית שלומדת עיצוב ב

moranaviv

New member
אני מחפשת את שבלולית שלומדת עיצוב ב

הבנתי שאת לומדת עיצוב במה באוניברסיטת תל אביב.אשמח לדעת עוד פרטים על המסלול ואם הוא נפתח שנה הבאה תודה, מורן

היי

אני כמובן אשמח לענות.. אני לומדת שנה ג' אחרונה במסלול לעיצוב תפאורה לתואר ראשון. השנה שלי היא שנה אחרונה שמוגדרת במגמה לעיצוב תפאורה, תלבושות ותאורה. השנים שאחרינו לומדים ללא מגמות ולומדים נושאים שונים של בימוי משחק וכו'.. את האמת החוג די גוסס בשנתיים האחרונות ויש מעט מאוד שעורי עיצוב בהם משתתפים שנה ג' ותואר שני. גם בתואר השני סגרו את המגמה - ככה שלי אין אפשרות להמשיך ללמוד. אני יודעת שבסמינר הקיבוצים המגמה מאוד תוססת וטובה - רב המרצים שלנו עזבו ועברו ללמד שמה. הבעיה אם הסמינר שלימודי העיצוב אינם נלמדים במסגרת של תואר אלא לימודי תעודה של ארבע שנים. אני יודעת שבחיפה לומדים אני לא יודעת עד כמה זה מוגדר כממש מגמה ייתכן שיש מעט קורסים בנושא עיצוב. יש את בית הספר של רקפת לוי - שבו לומדים עיצוב "פרופר" ללא לימודי תיאטרון דבר שנראה לי אבסורד. לדעתי לימודי תיאטרון עיוניים הם מאוד חיוניים כדי להבין את המדיום. זהו.. אם יש שאלות נוספות אשמח לענות.

moranaviv

New member
תודהעל האינפורמציה

תודה שבלולית נראה לי שהכיוון שלי הוא סמינר הקיבוצים.אני רוצה עוד לברר על חיפה...כי עיניין התואר יכול להיות נחמד על הדרך איך את משתלבת בתחום?הלימודים היו מעניינים? ביררתי בתל אביב וזה באמת עושה רושם שדברים קצת גוססים....את מכירה מישהו שלומד ברקפת לוי? טוב, בטח יהיו ליעוד שאלות ....שמחה שמצאתיאותך שוב תודה

בבקשה..

היום ביררתי עם המרצה שלי בחיפה אין ממש מגמה אלא קורסים בודדים להעשרה.. לגבי רקפת לוי.. אני לא מכירה אף אחד.. אבל אישית אם את בקטע של עיצוב תפאורה לתיאטרון מאוד חשוב ללמוד רקע עיוני.. כל העבודה על עיצוב הבמה מתבסס על דו-שיח עם עולם התיאטרון....ולא איזה סוג של דקורציה כמו שאנשים לרב חושבים.. סמינר הקיבוצים לדעתי נותן את הרקע המתאים וגם את ההתמקצעות..

למעלה