אני מחפשת בנרות מדיום/מתקשרת עם נפטרים/יישוי

Nachmanides

New member
פגישה עם מי?

יש לי מבחן פשוט עבור רותי11:
רותי11, התוכלי לבקש נפטר לגלות לך את הקוד הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי שלו ?
אם כן - אגלה לך, רותי11, מה שמו, ואבקשך לתקשר עימו לצורך זה.
אם תצליחי - אהיה חייב להסיק כי את, רותי11, אכן מסוגלת לעשות מה שאת טוענת שאת יכולה לעשות...

comingof01age

New member
יש מתקשרים שמעדיפים לחזות את ארבעת ספרות..

סיוםכרטיס האשראי שלך.. בשביל הספר החדש שלהם כמובן. וכשזה לא עובד - יש כתבה מהם שתשכנע אותך כי הם רוחניים לכל דבר.. אבל מה לעשות שרוחניות לא מדפיסה כסף.. אז ספר על ניו אייג כן. ואם זה לא עובד יש פלאפון בחברה לא מובנת עם "שרתים פרטיים" להעברה "בטוחה" של העברה בנקאית לחשבון הבנק של המתקשר התורן - ולאחר שיחה של 9.99 לדקת שיחה - את צוחק על עצמך שלא הקשבת לעצמך לפני שפנית בציפייה לדעת מתי תתחתן, למה הקרובים שלך נפטרו וכן הלאה.. כל הנושא הוא בדיחה למחפשי רוחניות. בגלל זה שווה לחפש לבד- ולא לחיות את חיינו מול מסך "מתארים מה עשינו היום" רצית מבחם למתקשרת? אי אפשר "כי זה לא לפה" ו"זה מסובך להסביר" - אז זורקים עלייכם כמה משפטים יפי נפש על מלאכים או העידן החדש - ויש אתם מתלהבים - לשווא. חיפוש רוחני הוא אישי - ו"תיקשור" זה לא עבודה לפרנסה - זה עסק שאדם בוחר להכניס לחיו בנוסף - ובשניה שהוא עושק אותך - הוא הופך לעסק מלוכלך.

comingof01age

New member
אז מהי מטרת הפורום?

"פורום תקשור וריפוי עם ישויות אור" - הוא להביא את החוויות והקושיות -הרוחניות- שמטרידות אותנו אל הפורום - ולקבל תשובה נאותה. אם אתם רוצים ממש להיכנס לעולם הרוח - הוא 90% חיפוש עצמי. ואפשר -לשתף- מקומות, אנשים, וגם ספרים. ספרים שנועדו לעזור לך לחפש יותר טוב - לא למצוא תשובה חסרת מהות לגביי "ילדי אינדיגו או קריסטל" או "העידן החדש ומה הוא מביא איתו לכם" ע"י מתקשרת שלך תדע כמה סרטים היא אוכלת. אז אפשר לספר על מקומות לגדילה קוחנית - רק לא להתחיל להטיף על "למי לפנות" או להפוך את הפורום הציבורי ל-פרסומת אחת ענקית לעסק הפרטי שלך-. זה הכל. וכן, יש כאלה שגם ינצלו את זה ויגידו שזה "עסק בנוסף לאחריות שלכם" - ואין להם מושג מה האחריות האישית שלכם - ובגלל שכולם רוצים תשובה מהירה - אתם משלמים כסף על משהו שלא יקדם אתכם. בטח שלא בעולם הרוח. גלו אחריות - ותתחילו לעשות יותר ולשתף בפורומים פחות. אז תגיעו לבד לתשובה.

comingof01age

New member
אם זה נפטר מהצד שלה.. הוא גם יגלה את הספרות:)

ואם היה אפשרי באופן בלתי מוסבר יעביר לחשבונה אלפי שקלים מ"נזקקים רוחניים" - בושה וחרפה על תשובות לאנשים שרצו עזרה להבין מה קורה להם בחייהם, וככה אתם חושבים שכסף יפתור את כל בעיותיכם. הם לא.

comingof01age

New member
Nachmanides - גש אל חנות ספרים..

ותקנה לך ספר על תיקשור ועל רוחניות - פשוט תשב בבית למשך זמן מה - ותקרא את כל השאלות שאתה כותב פה - תשכח מויקיפדיה , לך ותקרא תשובות על השאלות שלך. מעניין אותך מדע? תקרא ספר על מדע. אתה רוצה הוכחות? אין הוכחות ברוחניות. אין להוכיל לאף אחד שום דבר. אתה מראה כאן ובפורומים שאתה רוצה תשובות שאין למתקשרים - לך ותקרא ספר שיסביר לך על מה שאתה כ"כ רוצה לדעת. ואז תחזור לכאן - ותשאל את עצמך, לפני שאתה כותב - האם חיפשתי ספר גם על השאלה הזאת - או שאני באמת רוצה להציק ולהציק לכל ה"מתקשרים" פה ש"יוכיחו ויסבירו" כל הזמן - כל השבוע - כל היום. מספיק. גש לקנות לך ספר על רוחניות - אתה תבחר - או תבקש שינחו אותך מהמוכרים שלם על ספריי העידן החדש - ותרגיע את עצמך בהסברין משם - לא כל דבר "הוכחה עכשיו, הוכחה עכשיו" זה לא גן ילדים. תקרא ספר.

Nachmanides

New member
אני נכון לקבל בהשאלה ספר על תקשור/רוחניות,

אך עקרונותי אוסרים עלי לשלם ולו אגורה שחוקה בעבור "יעוץ רוחני", "coaching רוחני", תקשור מ"מועצת השבעה/תשעה/תריסר של הפליאדות", או מן "המלאך גבריאל/מיכאל/שאלתיאל/פלטיאל/ישמעאל/שלומיאל", או בעבור חומר לעיון

אינני סבור כי בפליאדות קיימת מועצה כלשהי המשתמשת בבני אדם אלה או אחרים כערוץ תקשורת להעברת מסרים למין האנושי

אם יש לאדם כלשהו דברי טעם לומר, השופכים אור ותובנות על בעיות קיום - יאמר נא אותם בשם עצמו, ואל יתלה לכאורה באילן גדול כדי להרשימנו...

comingof01age

New member
זה קצת לא משנה מה אתה חושב:)

יש כאלה פליאדות. זה עניין של להתעניין או לא להתעניין. כמו ברוחניות - או שאתה מעוניין לקרוא על רוחניות - או שאתה מעוניין לקרוא על תיקשור מאת מתקשרים - וכן הלאה. רוב המתקרים שייכים לנושא העידן החדש NEW AGE - ורובם מדברים על "היותנו מלאכים במשימה מיוחדת" מעבר לכך - לא מצאתי, אני עניין רב בספרי NEW AGE - כי הם עוברים דרך מתקשרים שאני לא מכיר - ולא יכול להכיר דרך ספר או אחרת - וגם התיקשור שלהם לא נראה לי אמין - מהסיבה הפשוטה -שהוא לא עוזר לך לשנות או להבין את עולם הרוח "יותר טוב" אז יש כזה ספר, וישנם כאלה מתקשרים - אבל מעבר למילים יפות - הספר לא "לוקח אותך למקום של שינוי בחים שלך" אלא מטיף לך על שינוי. זה כמו לדבר הרבה ולא לעשות. למלות כרך שלם של ספר במסרים שאין בהם ממש תכלית . זה הכל.

comingof01age

New member
לא. "העלה באוב" זה ללכת לכישוף.

כן. ממש ככה.. ללכת לדורשת עתידות וכופה חזיונות - מישויות שהן רוע טהור. בא לכם ללכת ל"מתקשרת" כזאת? אתם תיפגעו. זה הכלל הראשון. מעבר לכך - אם אתם חושבים שזאת בדיחה - תחשבו שנית - אתם עלולים להגיע לדרך שאין בה חזור. אף נשמה אמיתית וטהורה = לא "באה לכאן בגלל שאיזה "מתקשרת" קוראת לה להגיע.
- אלא - מגיעות ישויות חשוכות.

משהו שאני אישית, לא רוצה אפילו לכתוב עליו - אבל משום מה, אתם "מתעקשים" על
"מה זה להעלות באוב נשמה" - אין באוב נשמות טובות. יש סיבה שבתורה כעסו מאוד על שניסו להעלות מדריכים מהתורה באוב. ויש לכך סיבה. שזה יפגע במי ששואל לשם.
אז זה ההסבר ל"מה זה להעלות באוב." עדיין מעוניינים? -זה כבר ההחלטה הנוראית והחיים שלכם להמשיך לדון על זה ולדבר על זה

- זאת -לא- הדרך שלי ולא קשור אליי -

ולא רוצה גם לקרוא על זה דרך "שאלות על זה"

תודה.

comingof01age

New member
כן, ומי יודע איך מזהים שרלטנים בפעולה? מישהו?

"שררה ושקט" בפורומי המיסטיקה השונים...

comingof01age

New member
מה זה "תקשור קר? או תיקשור?"

כשהעולם מעבר מאותת לך שיש לך תפקיד זה "תיקשור" - מה שהכי חשוב בזה - זה לזהות את המסרים הנכונים ולחיות איתם בשלווה - ולקבל מסרים בשלווה - כל מסר על פגיעה או מסר על התחדשותך - מדבר על התנליך הרוחני שמתרחש - ולא יותר. יש מתקשרים יותר "נאורים" שממש נעזרים במלאכים כדי לחזות - ולא יותר. מלאכים זה לא צעצוע ובטח לא לכתוב פה את מסדר המלאכים, שמם, ותפקידם - כי אתם לא אלוהים. ותיקשור זה בדר"כ כדי להגיע לידי חיזוי. לא מעבר. למלאכי שמיים יש מספיק מה לעשות - גם פה - כדי לעורר אתכם - ולא כדי שתחשבו על איך לצלם אותם. מעבר לכך יש תיקשור אינטואיטיבי - שזה יותר לסמוך על התחושות שלך - ולענות לאנשים - גם זה , מצריך להתרכז - לא בעצמך. במהות שלך. ומעבר לכך - כסף הוא גורם מלכלך בעולם הרוחני. אין לכסף "מטרה" שם. זה לא קיים. ככה גם כל המוצרים החומרניים שהורסים את גופכם - שקיימים בעולם הזה. אין בעולם הרוחני את הדבר הזה "פרנסה לשם שמיים" - או "תיקשור לשם שמיים" - כל עיוות כזה כמו "מתי אמצא בעל, עבודה, ילדים, פרנסה, קמע, תפילה מיוחדת וכן הלאה.." לא מגיע ממתקשרים. לתקשר להוות קשר עם משהו. אבל איך תדעו עם מה הם מתקשרים? הטוב או הרע? אתם תרגישו לבד. תתחילו לקחת אחריות על החיים שלכם ויותר מכך, העתיד שלכם. - או שתתנו שמישהו אחר יבדה לכם אותה בעבור כסף.

comingof01age

New member
היא לא תדע. והם יבדו.

תוך שניה הם יספרו לך כמה עובדות על בני המשפחה שלך - כי איפשרת להם, באת אליהם והתקשרת אליהם. ומעבר לכך הם יספרו לך מעשיות - למה? כי כל החיפושים האלה על "מדיומים" - כדי "ליצור קשר עם נפטרים" - מה כ"כ מפריע עכשיו, שלא יכולתם ליצור איתם קשר בעודם בחיים? אז -לנסות- להטרידם לאחר מותם? זה לא יקרה. אתם לא יכולים לכפות מה שבא לכם על המתים - או על החיים.

למעלה