אני מחפשת די ג'י

ענת 241

New member
אני מחפשת די ג'י

לארוע שמתוכנן לעוד כשבוע וחצי בכוונה אני לא פונה לדי ג'י "רציני" ומוכר כי אני צריכה משהו יותר "פשוט" אני יודעת בדיוק מה אני רוצה, איזה שירים אני רוצה שיהיו ובדיוק מה לא וגם כמובן, שלא יהיה יקר! מצידי, הייתי לוקחת די ג'י שמופיע בחינה, רק שאת שלי אני כבר לא מוצאת, וגם אני לא בטוחה לגבי הציוד מישהו יכול לעזור לי? תודה.

ענת 241

New member
אני מניחה שזו בדיחה

בדיחה פנימית שלכם. סבבה. אבל אולי בכל זאת? לא כולם מחפשים די.ג'י "על" עם מיקסים ואורות - לפעמים כל מה שנחוץ הוא קצת מוסיקה.... איפה טעיתי?

MeiDanG

New member
דיג'יי סופרסטאר

לא יופיע בחינה XDDDD אם לי היה ציוד....אבל אין לי כרגע. ורוב הדיג'ייז לא יתקלטו בפחות מ200...גג 150..

mb13

New member
זה לא קשור אני יסביר לך

אני לא אומר את זה מקטע של התנסאות זה קטע שדיגיים שלוקחים 200 או 100 שקל שזה שסכום מיזערי סכום של מנקות שירותים אז זה שובר את השוק של כול הדיגיים אני מאמין שאתה חושב שאתה שווה יותר אז למה שלא תבקש יותר? מגיע לנו לדיגיים....כול העסק הזה נהפך להיות מסחרה....אף אחד כבר לא מעריך את העבודה שלנו וזה עצוב מאוד.....אתה מסכים איתי? :)

MeiDanG

New member
סבבה מסכים!

אבל בכל זאת "תקליטן" בוא נגדיר את זה ככה..הוא ייקח 200 שקל לאירוע, אני מדבר על אירוע קטן..מסיבת יום הולדת או משהו.

dj mango

New member
נושא חרוש...

מלא פעמים דיברנו על זה ועדיין אני חושב שהדעות לא השתנו כל מי שעובד במחירי זנות דופק לכולם תפרנסה ואיך כבר אמרתם הכל מסחרה חבל שזה ככה הלוואי ויעשו משהו בנושא למרות שכל התחום פרוץ ואין מה לעשות

למעלה