אני מחפשת המלצה ועזרה דחופה

MasterrSplinter

New member
אני מחפשת המלצה ועזרה דחופה

אני חדשה פה ואינני יודעת אם זה המקום הנכון לפרסם, אבל בכל זאת אשמח לעזרה דחופה -
אני בת 17 ולא מזמן אני וחבר שלי קיימנו יחסים מיניים בפעם הראשונה.
זאת לא היתה הפעם הראשונה שלי אבל שלו זאת היתה.
אני לא על גלולות ואנחנו משתמשים בינתיים רק בקונדומים. אתמול בלילה קיימנו יחסי מין ולאחר שסיימנו ראיתי נוזל לבן על הקונדום, שנינו נלחצנו מאוד. בדקנו את הקונדום לפחות 4 פעמים עם מים מכל הכיוונים והוא לא נקרע (מילינו אותו במים), הקונדום גם לא ירד למטה, שום דבר לא קרה לו.
אני משערת שכנראה הנוזל הלבן בא ממני, אבל אני באמת שלא יודעת ולא בטוחה.
האם כדאי לי לקחת פוסטינור ליתר ביטחון? אני לא רוצה לקחת סיכון.

אם זה ירגיע אותך

ולדעתי תדאגי לקחת גלולות כדי שזה לא יחזור על עצמו ושתהיי בטוחה.

MasterrSplinter

New member
הפוסטינור מפחיד אותי

הבנתי שזאת גלולה חזקה מאוד שצריך לקחת במקרים קיצוניים.
אני לא אקח אותה "סתם בשביל להרגיע אותי"...
יש לה גם תופעות לוואי, היא אמנם לא גורמת לנזקים בלתי הפיכים אבל לקחת אותה שהסיכויי הוא 0.1 אחוז שקרה משהו זה מלחיץ

אם תקחי גלולות

הסיכוי שתגיעו למצב שאתם נלחצים שנכנסת להריון הוא 0.1 כך שכרגע בגלל שאת לוקחת זה מצב כזה.
זה לא אומר לגביך כלום אבל חברה שלי גם החליטה לא לקחת כי רב הסיכויים שלא והיא עברה הפלה.

אין צורך להלחץ

יש זמן מסויים בחודש שיש הפרשה לבנה יותר מהנרתיק.
תקין לחלוטין אם אין להפרשה ריח לא נעים של דגים- מה שיכול להעיד על דלקת.
&nbsp

Shamy

New member
לנשים בהחלט יש חומר סיכוך

לפעמים הוא לבן לפעמים שקוף , לא לרוץ לקחת פוסטינור ...זה פוגע בגוף חכי למחזור אם הוא יאחר בחודשיים ומעלה לכי לבדיקה גניקוחוגית
אם את לחוצה על מניעת הריון ואת במערכת יחסים מונוגומית עם החבר שווה לנסות ללכת ביחד לגהיקולוג לעשות בדיקות למחלןת מין לשניכם ולקבל מרשם לאמצעי מניעה (גלולות ושות' ,המלצה אישית שלי נובה רינג)

כמה מילים מרצח בהבנה

רצח בהבנה יפתח ויאמר שהוא לא רופא, אז יש לקחת כל מה שהוא אומר בערבון מאוד מוגבל, אבל להלן כמה מילים על מחזור, הריון, הפרשות והפלה.

אם המחזור שלך נמשך 28 ימים (מחזור נשי ממוצע. יש גם כאלה שהמחזור שלהן יותר ארוך), כשהיום הראשון של הדימום נחשב יום מספר 1, הביוץ מתרחש בערך באזור היום ה14 (בממוצע) והימים הפוריים ביותר שלך הם ימים 10-18. אם כי חשוב לומר שזה לא אומר בהכרח שאת לא יכולה להכנס להריון בימים אחרים וממש לא אומר שאתם לא צריכים להשתמש באמצעי מניעה.

עם זאת, הסיכוי להכנס להריון אם השתמשתם בקונדום הוא לא גדול, בעיקר אם את לא בימים הפוריים שלך.

אם אכן נכנסת להריון, בדיקת דם אצל הגניקולוג תוכל לזהות הריון כבר כשבוע עד עשרה ימים לאחר ההפריה, אז בתלוי במתי את אמורה לקבל את המחזור הבא שלך, תוכלי להרגע כשזה יקרה/לגשת לגינקולוג שלך ולבדוק (לדעתי גם הבדיקות הביתיות נהיות אפקטיביות בערך אז). אם זה יקרה, הפלה מוקדמת נעשית תרופתית ולא אמורה להיות טראומתית במיוחד לגוף/רחם. כן תצטרכי לעבור ועדה (סמלית בעיקר, כי לפי החוק בארץ מאשרים הפלה לכל מי שלא נשואה), וזו חוויה שעלולה להיות לא נעימה, ואולי תרצי הורה שם (אם כי החוק לא מחייב אישור מההורים או הודעה להם). ההפלה והועדה ממונות ע"י סל הבריאות במלואן, למיטב ידיעתו של רצח בהבנה.

בלי קשר לכל זה - הפרשה לבנה מהנרתיק עלולה להעיד על פטריה, ולכן את אולי רוצה להבדק ע"י רופא הנשים שלך בכל מקרה (בעיקר אם אי פעם הייתה לך הפרשה לבנה גם לא בזמן מין).

עכשיו שסיימנו עם הטכני, בואי נדבר על האישי:
זה מפחיד. את בת 17. את לא רצית הריון ועל פניו את ובן הזוג נזהרתם ועשית הכל נכון. אז את בטח תוהה למה זה נפל עליך פתאום. ובכן, כנראה בעיקר ביש מזל ולחץ של פעם ראשונה. זוג מבוגר ומנוסה יותר אולי לא היה מסתכל על הקונדום בכלל. ובגלל שממש דאגתם, קצת הכנסתם את כצמכם לסרט (וכנראה טוב שכך. את לא רוצה להיות שאננה). אז אני מצטער שאת עוברת את זה. זה מאוד לא נעים ומפחיד, ולא מגיע לך בכלל, כי כן ניסיתם להגן על עצמכם. אז אני רוצה לנסות להרגיע שוב - הסיכוי שנכנסת להריון לא גדול. ואם אפשר להמנע מפוסטינור, אהי חושד שתחת הנסיבות האלה זה עדיף, כי זה לא שהגלולה חפה מסיבוכים לחלוטין. מה ששווה לך לעשות כנראה זה לחכות ולראות אם את מקבלת מחזור במועד, ואם לא - לפנות לגניקולוג, כי הסיכויים בסה"כ לטובתך (אפילו בזוגות שמנסים אקטיבית להכנס להריון, רק 15% מצליחים בשלושת החודשים הראשונים)

בהצלחה

למעלה